"Lääketiede" hyppäsi eteenpäin, purjehti!Putuon piirin terveys- ja terveysjärjestelmä Kuudennen työntekijän pelit avataan

2 min read

”Terveellisen Kiinan” kansallisen strategian toteuttamiseksi paremmin terveydentilan rakentamisen edistämiseksi ja suurimman osan työntekijöiden fyysisen ja mielenterveyden ja kattavan laadun parantamiseksi, 21. huhtikuuta ”Pyrki” Lääketieteellinen ”hyppää eteenpäin ja aseta purjehdus purjehtimaan ja purjehtimaan. Matka -Puton piirin terveys- ja terveysjärjestelmän kuudes työntekijän urheilukokous avattiin Cao Yangin toisessa lukion stadionilla.

Yhdessä iloisen ja voimakkaan musiikin kanssa Putuon piirin terveys- ja terveyskomitean 23 joukkuetta ja järjestelmän terveys- ja terveysyksiköiden 23 joukkuetta oli rivitetty siistien joukkueiden kanssa.

Joitakin yksikön sisäänpääsyesityksiä

Avaustilaisuudessa kokouksen johtajat ilmaisivat lämpimät onnittelut tämän pelien onnistuneelle hallitsemiselle, ilmaisemalla ystävällisiä tervehdyksiä ja hyviä toiveita aktiivisille urheilijoille ja toivovat, että kaikki työskentelevät ahkerasti ”lääketieteellisesti” ja saavuttavat erityisen hyvät tulokset; ”Lääketiede” Sydän, kerätä erityisen vahvaa voimaa; ”Lääketiede” ei ole mitään valaisevaa, keventää erityisen palavaa tulevaisuutta.

Urheilijoiden edustajat ja erotuomarin edustajat ovat luvanneet, että he noudattavat oikeudenmukaisuuden, oikeudenmukaisuuden ja paljastamisen periaatteita, jatkavat yhtenäisyyden, ystävyyden ja kovan työn urheiluhenkeä, noudattavat tiukasti kilpailun sääntöjä ja edistävät urheilumoraalia .

Ennen avajaisia ​​tämän urheilukokouksen soihtu siirrettiin 23 yksikön edustajille, jotka osoittavat pelkästään tulipalon välittämisen lisäksi myös yhtenäisyyden ja yhteistyön henkisen releen ja etenevät yhdessä.Tapahtumapaikalla Zhou Yan ja kolme Putuo Health Advanced -työntekijää sytyttivät taskulampun yhdessä.Palavien liekkien liekit, kuten suurimman osan lääketieteellisten työntekijöiden sisäisten yritystoimistojen innostus ja päättäväisyys, valaisevat tietä, joka pyrkii ”lääketieteeseen” ja eteenpäin.

Sytyttää pääramppu

Lämpimien -UP -esitysten, kuten ”Power Gongs and Rumms” ja ”Kahdeksan Duan Jin” -rytmiharjoituksen, päättyessä sodan hinaus aloitettiin virallisesti.Tuomarin rapealla pillillä stadion tulvi kuuroittavaan huutamiseen, ja osapuolten pelaajat tarttuivat tiukasti köyteen käsiinsä, työskentelivät yhdessä ja työskentelivät yhdessä ”vetääkseen” takaisin.

Hinaaja War Championship ja Runner -UP -kaksintaistelu

Kilpailijat kertoivat, että urheilukokous osoitti täysin Putuon terveys- ja terveysjärjestelmän henkisen tilan ”yhtenäisyys, ylöspäin, kova ja ikuisesti kiipeilyhuippu”.Kaikki Puton piirin lääketieteelliset työntekijät käyttävät myös tätä peliä tilaisuuden mahdollisuutena jatkaa solidaarisuuden ja kovan työn jatkamista kentällä, koskaan voittaa ja ylittää itse uran kenraalit. Putuon ihmiset.

Toimittaja: Xue Song

You May Also Like

More From Author