Neljä urheilua, jotka kaikki voivat tehdä, jatkavat, auttavat kaikkia vahvistamaan kehoa

4 min read

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita terveyden harjoittamisesta ja parantamisesta sen lisäksi, että urheilun muoto on monipuolinen urheiluharjoittelujen määrän lisäämisen lisäksi monien eri ihmisten tarpeita, kuten jotkut suositut kestävyysmuodot, kuten jooga ja venytysharjoitukset, painonnosto, lenkkeily, uinti jne.Kaikki eivät kuitenkaan sovellu tämäntyyppisiin liikkeisiin. Asiantuntijoiden neuvojen mukaan tärkein asia on selvittää heidän oma terveys ja ymmärtää liikkeen luonne.Olemus

täällä onNeljäSmoothy, turvallinen, mutta myös tehokas liikunta,Voit kokeilla sitäOlemus

Ensimmäinen, Pilatus

Plati keksittiin ensimmäisen maailmansodan aikana, ja hänet nimettiin hänen luojansa Joseph Palati nimen mukaan.Aluksi Pirati suunniteltiin veteraaneille auttamaan heitä parantamaan selkärankaa ja luita vamman jälkeen ja vapauttavat henkistä stressiä.

Tämä on sarja hallittuja harjoitusmenetelmiä, joissa yhdistyvät hallittujen harjoitusten, kuten kehon muotoilukoneiden, Wanda -tuolien, tikkaiden tynnyrit jne.

Tämän kurinalaisuuden erinomaisella edulla sitä käytetään nyt laajemmin ja se tunnetaan monille kuuluisuuksille.

Tämä harjoitus keskittyy selkälihaksiin, mikä auttaa meitä ylläpitämään terveitä, tiukempia, eikä selkärangan vammoja ole helppoa aiheuttaa sairauksia, kuten levyn herniaatio tai nivelside.Prate -liikkeellä on neutralointi lihaksen välillä.Selkälihakset ovat tiukkoja, vahvoja ja joustavia ja yhdistettynä muiden lihasalueiden väliseen liikkeeseen selkätaudien ja kivun minimoimiseksi.

Toinen tyyppi:Taiji

Tutkimukset ovat osoittaneet, että meditaatio on paras tapa huolehtia kontakteista ja terveydestä.Samanaikaisesti Tai Chi nosti meditaation uudelle tasolle kouluttamalla kehoa ja mieltä.

Toisin kuin muut liikuntamuodot, Tai Chi osallistuu sarjaan hitaita liikkeitä, keskittyen tasapainoon ja lievittämään stressiä.Kaiken ikäiset ihmiset voivat osallistua tähän harjoitukseen.

ensimmäinen,Paranna tasapainoa, vähentää laskun riskiäOlemusYli 50 -vuotiaat ihmiset ovat yleensä korkeampia osteoporoosin ja ikääntymisen aiheuttamien lihashäviöiden vuoksi.Onneksi Taijiquanin usein harjoittelu voi parantaa tasapainoa ja vahvistaa jalkoja.Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että Tai Chin usein yhden vuoden ajan harjoittaminen voi vähentää laskua 43%.Tämä on erityisen tärkeää, koska putoaminen on pääasiallinen syy lonkkavaurioon ja yli 50 -vuotiaisiin murtumiin.

sitä paitsi,Parantaa sydämen terveyttäOlemus”American Heart Association -lehdessä” julkaistun tutkimuksen mukaan Taijiquanin harjoittelu noin 6 kuukauden ajan voi parantaa sepelvaltimoiden fyysistä aktiivisuutta, painoa ja elämänlaatua.Monet muut tutkimukset ovat myös osoittaneet, että Taijiquanin harjoittelu voi auttaa vähentämään verenpainetta, säätelemään verensokeria ja ylittämään veren korkean kolesterolin.

Kolmas tyyppi:Jooga

Jooga tunnetaan yhtenä harjoittelumenetelmistä fyysisen ja mielenterveyden parantamiseksi, mikä voi auttaa kaikkia parantamaan elämäänsä.

1Yhtä hyvin kuinVähentää stressiä ja parantaa moraalia

Joogan päätavoite on käyttää kehon vahvuutta, jotta jokainen voi keskittää huomionsa pidempään, ja venytysharjoitukset voivat varmistaa, että verkossa on terveellinen vartalo.

Joogaliikkeet pakottivat ihmiset keskittymään liikkeisiin. Kaikkien on rauhoitettava ja keskityttävä vähentämään stressiä ja parantamaan heidän henkistä selkeyttä.

2Yhtä hyvin kuinVähennä loukkaantumisriskiä

Tämä on vähäinen vaikutus kehoon.

Lisäksi jooga on hyvä tapa palauttaa fyysinen tasapaino ja symmetria, auttaa ihmisiä pysymään lujasti ja parantamaan asentoaan.

Neljäs tyyppi:uida

Uinnin etuna on, että se ei ole vain selviytymistaito, mutta tällä veden liikkeellä on myös positiivinen vaikutus verkon yleiseen terveyteen.

Lisätä voimaa: Ne, jotka usein harjoittavat uintia, koko kehon lihasvoima kasvaa vähitellen.Kun upotetaan veteen, sinun on koordinoitava, kuinka liikuntaa useiden lihasryhmien kanssa yhdessä, jotta melkein kaikki raajojen liikunta auttaa parantamaan voimaa ja kestävyyttä.

Paranna unen laatuaSeYksi uimasta terveydelle on, että se voi auttaa ihmisiä nukkumaan paremmin.

Lisäksi vanhuksiin vaikuttavat usein helposti lihakset ja luusairaudet, joten harjoitukset, kuten lenkkeily tai pyöräily, voivat tehdä ne epäröimään.Kun ui, vesi auttaa ihmisiä maksimoimaan kehon tukemaan vartaloa, auttaen siten kaikkien jalkoja ja käsivarreita välttäen tarpeettomia vaurioita

Viitetiedot

”Mitkä ovat Tai Chin edut keholle?》 Lääketieteellinen tarkastaja Vicente Diaz, MD, MBA 19. huhtikuuta 2017

You May Also Like

More From Author