Terve Station | Kuinka se tehdään syövän vastaisen terveydenhuollon hyväksi?Seuraa tätä tasapainoista ruokavaliokriteeriä

3 min read
Tide News -asiakkaan kirjeenvaihtaja Xu Hongfang
Syövästä on tullut kansanterveysongelma, joka uhkaa vakavasti ihmisten terveyttä.Yhä useammat ihmiset puhuvat ”AI” -värin muodonmuutoksesta, ja syöpä näyttää olevan synonyymi kuolemaan.
Ei kauan sitten Dabo Chen, joka oli juuri vapautettu sairaalasta, meni Chao News · Qian Baon terveysasemalle ja yhteisön terveyspalvelukeskukseen Sandun Townissa, Xidun Town, Xihu District, Hangzhou, löytää tohtori Xie Jianfeng Express to Express hänen kiitoksensa.
”Jos tohtori Xie vakuutti minut tekemään parannusta CT, en löydä keuhkosyöpää.” löysi tämän terveen tappajan.Ajankohtaisen löytön vuoksi Chen -setä sai pian keuhkojen pahanlaatuisen kasvaimen resektion korkeamman tason sairaalassa.
”Monet klinikalle altistuneet hengitysteiden ongelmat ovat enimmäkseen hengityselinten oireita, kuten yskä ja astma, jotka aiheutuvat tartunnan tai allergioiden aiheuttamista. On myös joitain potilaita, joilla on erilaisia ​​kyhmyjä.” .On syytä huomata, että kyhmyjen koko ja muoto ovat tärkeä tekijä seuraavan kehityksen ja palautuksen arvioimiseksi.
CT -tarkastus, haastateltu yksikön tunnustus
Syöpä on krooninen systeeminen sairaus.Syöpä on niin kauheaa.Dr. Xie sanoi: ”Varhaisten syöpävaurioiden, kyhmyjen, polyyppien jne. Varhainen havaitseminen on erittäin kriittistä. Säännölliset lääketieteelliset tutkimukset eivät voi vain lisätä pahanlaatuisten kasvainten varhaista diagnoosin määrää, vaan myös vähentää syövän aiheuttamaa kuolleisuutta.”
Dr. Xie luetteloi useita ehdotuksia terveelliseksi terveydelle.
Ensinnäkin, kehitä hyvä ruokavaliotapa, voit viitata tasapainoiseen ruokavaliopagodaan Kiinan asukkaiden kanssa.Kahdeksan ”Kiinan asukkaiden ruokavalion etusormen (2022)” suurta kriteeriä ”, toisin sanoen väestöruokavalio -oppaan yleiseen ravinno -oppaaseen on 8 ohjeita terveellisten ihmisten terveellisten ja kohtuullisten ruokavalioiden tarjoamiseksi kansallisen estämisen edistämiseksi, jotka edistävät kansallisen ehkäisyä Terveys- ja krooniset sairaudet ja syöpä.
Kiinan asukkaat tasapainottivat ruokavaliopagodaa, ja haastatellut yksiköt ovat tunnustus
Ohjeisiin sisältyy:
1. Monipuolinen ruoka ja kohtuullinen sovitus;
2. Syö ja tasapaino, terveellinen paino;
Kolmanneksi, syö enemmän hedelmiä ja vihanneksia, maitoa, koko laaksoa, soijapapuja;
Neljänneksi, syö kalaa, siipikarjaa, munia, vähärasvaista lihaa;
Viisi, vähemmän suolaa ja vähemmän öljyä, hallita sokeria ja rajoitettua viiniä;
6. Rasva -ateriat, juo tarpeeksi vettä;
Seitsemän, keitetyt valitaan, etiketti nähdään;
8. Julkiset syömäpuikot on jaettu aterioihin jätteiden estämiseksi.
Ravitsemusaine, haastateltu yksikön tunnustus
Toiseksi hyvä mentaliteetti, lääketieteellinen tutkimus vahvistaa, että naurulla on stressiä, voi parantaa kehon immuniteettia, parantaa aineenvaihduntatasapainoa, parantaa sydänlihaksen toimintaa ja estää syövän kehitystä.Ihmiset sanovat usein, että ”nauraen kymmenen vuotta ja vähemmän”, merkityksen kiinnittäminen emotionaaliseen hallintaan voi olla parempi kuin mikään syövän vastainen ruoka.
Tällä hetkellä syövän vastaiset lääketieteelliset tutkimukset ovat tehokas tapa puuttua ja hallita korkean riskiryhmiä.
1. Fyysinen tutkimus, joitain kasvaimia voidaan löytää fyysisen tutkimuksen avulla, kuten kolorektaalisyöpä, rintasyöpä ja kilpirauhassyöpä.
2. Veretestaus, monissa kasvaimissa on kasvainmarkereita, jotka voidaan vangita veren testauksella.
3. Kuvantamistutkimus, kuten väri B -ultraääni, CT, magneettikuvaus jne.
4. Endoskopia, kuten gastroskopia, kolonoskopia, trakeoskopia jne.
5. Patologinen diagnoosi, kuten yksi epänormaaleista kudoksista, joita löydettiin patologisesta diagnoosista, jotta lopulta se määrittää, onko se pahanlaatuinen kasvain.
Monilla syöpillä ei ollut selvää kliinistä vaivaa varhaisessa vaiheessa, tai lääketieteellisten tietojen puuttuminen potilaista ei kiinnittänyt tarpeeksi huomiota.Dr. Xie muistuttaa kaikkia: Fyysinen tutkimus ajoissa on erityinen katsaus, yrittää ”varhainen löytö, varhainen diagnoosi, varhainen hoito”.
”Ilmoita lähde”
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author