Vuoden avaaminen vuosittain, vuosittainen epäonnistuminen!Pitäisikö Jigangin keskusmetsäpuiston kaupallisen elimistön olla "mätä"?

5 min read

Lear -toimittaja Shi Shengqi Jinan -raportti

Vuonna 2021 Jigang Central Forest Parkin maanalainen kaupallinen hanke aloitti virallisesti rakentamisen.Tämä sijoitus on lähes 100 miljardia juania.Nyt kun rakennusryhmä vetäytyi tapahtumapaikalta, monet kansalaiset eivät voineet epäillä: Mikä projektissa oli vikaa?Onko toinen kaupallinen kompleksi ”huono hännän” ongelmaan?

Rakennusryhmän vetäytyminen

Kansalaiset ovat huolissaan projektista ”huono häntä”

”Viime vuonna maanalaisen kaupallisen aukion tarkkailu oli vielä rakenteilla, ja nyt se on poissa.”

Säälämmön myötä Jigangin alueella sijaitsevat vihreät kasvit, Jigangin alueella, Licheng District, Jinan Cityssä, on vedetty tarjouslehdistä.Monet lähistöllä olevat asukkaat tulivat metsäpuistoon nauttimaan ja liikuttamaan.Puiston kevään kukkiin verrattuna Ji Gangin päätehtaan 3200 masuunin vieressä oleva maanalainen kaupallinen neliö näyttää kuitenkin erittäin autioilta.

Jigangin vanhana työntekijänä Liu Ning (salanimi) on syviä tunteita hänen työskentelemästään paikasta.Vaikka vanha tehdasalue on siirretty, hän kiinnittää silti huomiota tämän alueen kehitykseen.Äskettäin, kun hän tuli Central Forest Park -puistoon, hän huomasi, että alkuperäinen kiireinen maanalainen ostoskeskuksen rakennustyömaa on ollut tyhjä ja rakennusryhmä näyttää kaikki evakuoineet.

Toimittaja tuli 15. huhtikuuta Shen Sheng Plazaan Fengming North Roadin länsipuolella.Suurin osa pohjakerrokseen johtavia portaita pysäyttää rauta -aidat ja lanka, ja muutama avoin portaikko on täynnä rikkakasveja.

Ulkonäkistä lähtien maanalaisen kaupallisen kompleksin päärakennus on pohjimmiltaan valmis.Jokainen maanalaisen ostoskeskuksen lasiovi on lukittu, ja paikka, johon ovia ja ikkunoita ei ole asennettu, suljetaan myös arkkitehtonisen kotelon kautta.Toimittaja näki kaupallisen elimen sisätiloissa kotelon välisen raon kautta, eikä rakennushenkilöstöä ollut toiminut tapahtumapaikalla.Jotkut tontit ja seinät ovat edelleen karkeita, ja monet rakennusmateriaalit, kuten laatat, palosuojauslaitteet ja putkistot, kasaantuu tapahtumapaikalle.

”Sanoin, että täällä olisi suhteellisen korkeaa ostoskeskuksia, kaikki odottavat sitä”, Liu Ning sanoi tunteen kanssa. ” ’Bad Tail’ -projekti? ”

Sijoita lähes 100 miljardia yuania

Sijoittaminen ”pitkä yläosa”

Viime vuosina Jinan Cityn itäisen alueen nopea kehitys, alueellisten asukkaiden käyttöaste on jatkanut nousuaan, ja myös siihen liittyvät tukihankkeet ovat laskeutuneet peräkkäin.

Vuonna 2017 Yuanjian terästehtaan alueen purkutyöt käynnistettiin pohjoiseen.

Kesäkuun 2021 lopussa Jinan City Investment Group Co., Ltd. (jäljempänä nimellä ”Jinan City Investment Group”) rakensi Jigang Central Forest Park -puiston ensimmäinen vaihe avattiin ilmaiseksi kansalaisille.Alue kattaa 680 hehtaarin pinta -alan ja vihreän maanprosentti on jopa 86%.

”Metsähappipalkin” lisäksi lähellä olevat asukkaat odottavat maanalaisen kaupallisen kompleksin kanssa suunnitelman sijoittamista puistoon 994 miljoonaa yuania ja rakentamaan kokonaisrakennuspinta -alaa noin 98 000 neliömetriä.Kaupallista kompleksia ympäröi puoli ympyrää 3200 -uunin 3200 -uunin ympärillä.

项目 建成 后 , 商场 将 引进 盒马鲜生 、 麦德龙 会员店 国内 知名 零售 企业 及 国际 高端 品牌 , 主要 业态 包含 精品 超市 、 特色 餐饮 、 亲子 、 体育 健身 、 新 零售 零售 , 集 休闲 、 娱乐 购物 购物 购物 购物 、 、 娱乐 、 娱乐 、 娱乐 娱乐 、 、 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐 娱乐Matkailu on kiehtova ekologinen kokemustila.Samanaikaisesti projektin odotetaan myös ajavan yli 3000 henkilöstöä.

Jinan Public Resources Centerin julkaisemien tietojen mukaan tammikuussa 2021 ”Ji Gang Forest Park Underground Business Project” suoritti hankkeen yleisen sopimuksen tarjouksen.

Saman vuoden maaliskuussa ”Jigangin metsäpuistossa sijaitseva maanalainen kaupallinen maa”, joka on ensimmäinen Jigangin suunnittelun listausmaa, otettiin pois ensimmäistä kertaa uudelleensuunnittelun jälkeen. Investment Service Center Co., Ltd. 54,95 miljoonalla yuanilla.

Kaikki on valmis.

Aihe on saatu päätökseen melkein kaksi vuotta

Huhut auki joka vuosi

Koska ”Ji Gang Forest Park Underground Business Project” käynnistettiin vuoden 2020 lopussa, se on kulunut koko kolme vuotta, mutta kansalaiset eivät ole odottaneet päivää, jolloin ostoskeskuksen avaaminen.

Hankkeen alkuperäisen suunnitelman mukaan tämä kaupallinen kompleksi tulisi päätökseen joulukuussa 2022.Nykyisestä edistyksestä tästä odotuksista ei kuitenkaan selvästikään ole pystynyt suorittamaan ”ihanteellista tilaa”.

Itse asiassa joulukuussa 2021 oli raportteja, että Jigangin keskusmetsäpuiston maanalaisen kaupallisen tilan pääelin on ”ensin nähty prototyypin” ja ensimmäinen kerros tulee putkilinjaan ja tukilaitteiden asennusvaiheeseen.

Kuusi kuukautta myöhemmin Jigang Central Forest Park -puiston maanalaisen kaupallisen tilan pääkappale valmistui.Koko maanalainen kaupallinen projekti on ”C” -muoto, ja koko maanalaisen kerroksen tila on toisiinsa kytketty.Eteläpuolella on rivejä lattia -kattojen lasi -ikkunoita, ja pohjoisen puolelle pyöreälle neliölle on rakennettu jättiläinen teräsrakenteinen rakenne.ON -paikan kuvista päätellen rakennuksen kokonaismäärä ei tällä hetkellä ole paljon erilainen kuin status quo.

Ulkopuku on periaatteessa valmis. Tällä hetkellä rakennustehokkuuden mukaan oven avaaminen näyttää olevan aivan nurkan takana.Vuosina 2022 ja 2023 oli liittyviä uutisia, joissa sanottiin, että yritysteollisuuden odotettiin olevan toiminnassa vuoden lopussa.

Projektia näytti kuitenkin painettavan taukopainikkeella ja siirtyi pysähtymistilaan, kunnes rakennusryhmä oli kokonaan peruutettu.

Vanha sähköasema

Vaikuttaa kaupallisten alueiden rakentamiseen?

Kahden vuoden valmistumisen jälkeen ei ole merkittävää edistystä.

Toimittaja kuuli 15. huhtikuuta Jinan City Investment Groupin asiaankuuluvaa henkilöstöä sillä perusteella, että hän halusi vuokrata kaupan.Toinen osapuoli totesi, että viime vuoden jälkeen Jigangin keskusmetsäpuiston maanalainen kaupallinen kompleksi on keskeytetty. ”Jigangin alkuperäistä pidätysasemaa ei purettu, mikä vaikutti liiketoiminta -alueen rakentamiseen, joten rakennusryhmä peruutettiin ensin. ”

Henkilöstön jäsen kertoi, että uusi sähköasema on parhaillaan rakenteilla.Kaupallinen kompleksi jatkaa myös työtä tuolloin, ja sen odotetaan houkuttelevan investointeja ja liiketoimintaa vuonna 2025.Toimittaja otti jälleen kerran yhteyttä Jinan City Investment Group -yritykseen.

Rakennuspuolue ei myöskään antanut selkeää vastausta syyn työn lopettamiseen.

Jigangin alueen nykyisessä hankkeessa online -julkisen tiedon mukaan projekti on nimeltään ”Boboshan 110 KV: n pätevyys Power Power Power Power Construction Project”.Hanke päätti tarjouksen heinäkuussa 2023. Tarjouksen voittamisilmoituksessa sähköaseman rakennushankkeen tarjousyksikkö oli myös Jinan City Investment Group.Projektin asiaankuuluvat lähteet sanoivat, että hanketta edistetään parhaillaan.

Jos hanke on ”uusi Transformated Power Station Construction -hanke”, jonka Jinan City Investment Group mainitsi aiemmin, projektin valmistumisen jälkeen, onko Jigangin keskusmetsäpuiston maanalainen kaupallinen kompleksi, QILU Evening News · · · Qilu Yiyi -toimittaja pysyy kuulolla.

You May Also Like

More From Author