Ulkomaalaiset: Kiinan ruoasta puuttuu kulttuurinen konnotaatio, kiinalaiset ovat sokeita ja varmoja ruoasta

Ulkomaalaisen ruokavalion näkemyksen ajanjakson ajan ulkomaalainen uskoo, että vaikka kiinalainen keittiö on rikas, kiinalaista keittiötä tulisi tutkia kuten Michelin, ja kiinalaisten tulisi työskennellä kovasti parantaakseen ruoan ja kulttuurin kulttuurista merkitystä.

Ulkomaalaisen ehdotus näytti olevan ystävällinen ja otti esimerkiksi Michelinin ulos sanomalla, että kiinalaisella keittiöllä ei ollut etua Michelinissä eikä luettelossa olevia monia, etenkin ulkonäöltään.

Itse asiassa hän ei tiennyt kiinalaista ruokaa.

Ulkonäkkeen suhteen herkkä kiinalainen keittiö on paljon hienompaa kuin Michelin.Toinen esimerkki on Manhanin koko istuin, runsaasti monimuotoisuutta, hienoja ruokia, eläviä ruokia ja jopa ruokaa laitettuja lautasia.

Nyt kun palaamme tämän ulkomaalaisen ehdotukseen, hän uskoo, että Kiinan ruokavaliosta puuttuu kulttuurinen merkitys, ja meidän pitäisi pyrkiä parantamaan sitä.

Onko kiinalaiset sokeasti varmoja ruoasta?显然不是,真实的情况是我们的确应该对我们的食物有自信,看看外国人餐桌上的食物,那些被他们视为边角料的食物,那些被他们划了等级的食物,廉价食品、穷人食物、 Normaali ruoka johtuu länsimaalaisista, jotka eivät voi syödä sitä eivätkä osaa syödä sitä.

Toinen esimerkki on sisäelimet, joita länsimaiset pitävät kulmina ja roskina.

Kuten kananjalat, kulttuurirajoitteiden lisäksi länsimaalaiset eivät syö kananjalkoja.He ajattelevat, että kananjalat eivät ole hygieenisiä ja saastaisia.Koska kiinalainen ruoka on suosittua länsimaisten, kananjalkojen, kuten perinteisen kiinalaisen kulttuurin, elämässä.

Lisäksi kiinalaisen ruokavalion kulttuurisen merkityksen puute voi olla hauskimmat vitsit, joita olemme kuulleet.Kiinan kulttuurilla on pitkä historia, ja monien elintarvikkeiden historia on ylittänyt 2000 vuotta, kuten nyytit, höyrytetyt pullat, tofu, kuukakut, kuumat kattilat, nuudelit, riisimyytteet jne., Paista, kiehu, paistettu, muhennos jne. .

Ruoalla ei ole vain kulttuurisia konnotaatioita tuotannosta, festivaaleihin, tarinoihin ja legendoihin, länsimaalaiset ovat käsittämättömiä kulttuurista merkitystä.Esimerkiksi Moon -kakut eivät ole vain kulttuuriruokaa, joka sisältää yli 5000 vuotta kiinalaista kulttuuria. Dynastiot.

Katsokaa niitä ruokia, jotka ”antavat” kulttuurikonnotaatioita lännessä?Ota se?Ainoa asia, jonka he voivat kuvitella, on syömänsä leipä.Jopa heidän syömänsä veitsen haarukka lusikat voivat olla kiinalaisesta ruokakulttuurista.

Hän uskaltaa myös verrata Michelinin kiinalaista keittiötä sanomalla, että kiinalaisesta ruokavaliosta puuttuu kulttuurinen konnotaatio ja kuuluu itsevarmuuteen ja itsevarmuuteen.

You May Also Like

More From Author