"Kun he syövät elokuvan ihmisen aivoja, mitä he syövät?"

Ruoat, jotka ilmestyvät minkä tahansa linssin alla, niin kauan kuin ampujat tarvitsevat heitä näyttämään houkuttelevilta, todellisilta ja täydellisessä tilassa, pyydä ruokailustylistiä auttamaan paljon kiireistä.

Elintarvikkeiden ottaminen esimerkiksi: Lisää kuppi olutta saippuaveteen, joka pidentää vaahtokatoamisen prosessia ja katsoo paremmin; Juusto, harjaa sauman reunalla sauman reunaan; laita muoviset jääkuutiot koolaan, suihkuta vesisumu seinän ulkopuolelle ampumisen aikana, ei tarvitse huolehtia jään sulamisongelmasta .. .

Elokuva- ja televisio -draamissa ruoan ”näyttämisen hyvä” tekeminen ei ole ainoa ruokalautailijöiden tehtävä.Ihmisten on aina syötävä. Niin kauan kuin hahmo ei ole robotti juoda öljyä, se ilmestyy ehdottomasti tontin taustalla.

Li Wanrong on taiwanilainen elintarvikestylisti, joka on tullut Hollywoodiin.Hän oli saanut ”syötävien aivojen tekemisen” vaatimukset kauhu -kohtauksessa.

Edellistä esimerkkiä ei ole.Munankeltuainen ja proteiini on erotettava sekoittaen fry, niin että punaisen juurikasmehun lisäämisen jälkeen se näyttää enemmän ”verilohkoista”. 

Samanlaisissa teemoissa ”Hannibal” on tyypillisempi esimerkki.Ruokastylisti Janice Poonin oli tutkittava kuinka tehdä ”ihmisen lihaa” samanlaisia ​​ruokia, ja hän oli itse kasvissyöjä.

Hän hylkäsi muut antamaan hänelle ”mennä verkkoon ymmärtääksesi ruokaa”Olen oppinut paljon anatomian tietämystä, ja sitten kuten Frankenstein, koonnut erilaisia ​​lihaa ja luita yhteen.

Loppujen lopuksi hän teki vasikan vasikan ”ihmisen vasikaan” ja jäljitteli ihmisen käsivarsia Parma Hamilla.

Ruoka, joka tuottaa ihmisiä normaalissa ruokavaliossa, on yksinkertaisesti keksintö ja luominen.Ja tämä on todellakin yksi työstä, että elintarvikkeiden mallintaminen on erittäin haastavaa ja voi antaa täydellisen pelin heidän mielikuvitukselleen.

Mitä esimerkiksi henkilö syö 3000 jKr.(Tuleeko joku tuolloin?)Jos tieteellisistä fiktioelokuvien ja televisio -draamien elintarvikkeista ei ole tieteellistä kuvausta, voi olla mahdollista kuvitella niiden asema ja maku.

Chris Oliver, ”Aegis agentin” elintarvikektylisti, kuvittelee ruokaa tahmeana syötävänä nesteinä jaEri näyttelijöiden ruokavaliotarpeiden tyydyttämiseksi hän teki myös vegaanista, sokerireitiä, gluteenitonta, gluteenitonta ja taktisen ikenen viskoosista nestettä … varovainen ja huomaavainen.

Ja hän näytti olevan eräänlainen läheinen kokki, joka voisi tehdä paljon herkullista.

Yllä olevasta esimerkistäRuokastylisti näyttää enemmän erikoistehosteisen meikkitaiteilijan taiteilijaltaKäytä yleisiä materiaaleja ”keittiön” valmistamiseen, jotka tuskin näkevät tai edes ajattelevat elämässämme.

Itse asiassa kaikki elokuvassa esiintyvät ruuat ovat saattaneet antaa ruoan muotoisen divisioonan tietämättä sitä.

 

Kun elokuvan elokuva vaatii suuren määrän ruokaa taustan tekemiseen, eikä sitä tarvitse mitään hahmoa syödäkseen niitä, valokuvaaja etsii mestaria, joka tekee simulaatioruokia.

Jotkut simulaatioruokaan erikoistuneet yritykset tai riippumattomat studiot esittävät myös hyviä elintarvikkeiden rekvisiitta etukäteen, jotta ihmiset voivat tilata suurina määrinä.

Lisa Friedman oppi taidetta, kun hän oli koulussa, ja hän rakasti myös ruoanlaittoa ja leipomista. Kaksi lisättiin, jotta hänestä tuli simulaatioruoan tekeminen.

Suuri joukko ruokia näissä elokuvissa voi olla yksityiskohtaisesti erilainen, mutta luova prosessi noudattaa tiettyjä standardeja:Asiakas lähettää hänelle ensin näytteen todellisesta ruoasta, jotta hän voi tehdä muotteja koon ja muodon määrittämiseksi.Mallinnuksen yhteydessä Lisa myös simuloi väriä lähinnä todellista ruokaa samanaikaisesti.

Simulaatioruoat on yleensä valmistettu vaahtoa ja kumia.Kun materiaalit on kaatanut muottiin, vaahto turpoaa kuin kakut ja sen on estettävä niitä ylivuotoa.Määritä muoto ja jauhaa ylimääräinen osa koneen kanssa odottaaksesi niiden kuivumista.

Kaikki nämä vaiheet ovat vähän kuin mitä työntekijä tarvitsee suorittaakseen, eikä sillä näytä olevan mitään tekemistä ruoan kanssa.Seuraavaksi Lisa alkaa ”pistevesiä kultaan”.Taiteellisilla taitoilla hän palauttaa kädessään olevat materiaalit realistisimpaan tilaan -Jos haluat kakkuja, hän piirtää kakun tähän muotoon.

Toinen simuloitu elintarvikkeiden tuottaja Brenda Chapman on tehnyt viimeisen 20 vuoden aikana noin 3 miljoonaa dollaria viimeisen 20 vuoden aikana.Hänen tekemänsä ”ruoka” on esiintynyt monissa elokuva- ja televisioteoksissa.

Esimerkiksi ”Glee (onnellinen kuoro)” -ravintola -kohtaus on täynnä Brendan tekemiä ruokia.

Ohjaaja haluaa pirtelöä, kuumaa suklaata ja banaanin pyhää sukupolvea, eikä se voi olla täsmälleen sama.Brendan tulisi pyytää erilaisia ​​”upouusia”, ”puolet heistä” ja ”melkein kevyitä” malleja, jotta rekvisiitta vaihtaisi ampumisen yhteydessä.

Hän ei edes tiennyt, milloin hänen tekemänsä ruoka ilmestyy näytölle:Simulaatiojälkiruokatilaukset, jotka ovat täysin vaikuttuneita ollenkaan, ja yhtäkkiä kun kytket television päälle yhtenä päivänä, saatat nähdä;Kuitenkin, kun ”Thunder” -ryhmä osti hänelle 500 dollarin munkkeja, mutta koska mikään elokuvan hahmoista ei mennyt Donut -kaupassa, he olivat täysin ”hukkuneet” taustalla (kauppalaskuri. Sisällä).

Nyt simuloidun elintarvikkeiden tila elokuva- ja televisio -draamissa korvataan vähitellen todellisilla elintarvikkeilla, jotka voidaan tuoda.

Tämä heijastuu myös elintarvikkeiden mainoksissa. ”Ole uskollinen ruoalle” ja yritä olla väärentämättä.

Elokuva- ja televisio -draamien elintarvikkeet eivät yleensä ole niin hyviä kuin mainoksen tähti.Ne ovat vain apulaitteita, jotka auttavat näyttelijöitä pääsemään draamaan. Joskus he eivät ole vieläkin tarkempia mainonnasta ja graafisesta valokuvauksesta ulkonäön suhteen.

Mutta jopa yleisin ruoka, jos pystyt murtautumaan ampumisen erilaisten olosuhteiden läpi, anna näyttelijöiden olla enemmän vuorovaikutusta heidän kanssaan, se ei tietenkään ole parempi.

 

Kesäisen uskonnollinen juhla elokuvassa ”Night Summer Night” antaa ruokailustylisti Zoe Hegeukselle maksimoida korkeat vaatimuksensa ja mielikuvituksensa ruoasta.

Ohjaajalla oli tuolloin vain yksi ruokavaliovaatimus: sen on oltava tottaOlemusSiksi pitkän ruokapöydän ”voikirkon” lisäksi on yksi harvoista kipsistä valmistetuista ”pseudoista”, loput ruoka voi olla varma, että toimijat voivat olla varmoja ja täyttää ikätausta ja alueellisen kulttuurin juoni. 

Sankaritar Danin on nielevä monni vastarintaa juhlissa.Se oli vain lyhyt laukaus, mutta se teki miehistön henkilökunnan kalalle paljon.

Elokuvan tausta on Ruotsissa -maassa, joka voi helposti löytää sopivan monni.Todellisessa laukauksessa Zoe Herapus kulki melkein kaikki kaupat ja markkinat, mutta löysivät vain savuisia ja marinoidut valmiit tuotteet.

Miehistö päätti lopulta kuljettaa 20 laatikkoa monni Ranskasta.Kaloilla ei ollut piikkejä, mutta pitivät päätä ja häntä.Seitsemän tai kahdeksan yrityksen jälkeen kaikki saivat haluamansa tulokset.

Itse asiassa Zoe voidaan varastaa ollenkaan ja käyttää Unkarin markkinoilta löydettyjä savustettuja kaloja tai tehdä vääriä kaloja muiden materiaalien kanssa.

Mutta se voi johtua myös liukasta ja ”täydellisestä” ranskalaisesta tuodusta monni, ja sankaritar näyttelijä Florence Pugh näyttää erittäin todella kauhean ilmaisun hänen kasvonsa. 

Tuo Ruotsin keskiarvikkeita varten Zoe paisti myös yli 100 piirakkaa, valmisti 200 todellista munankeltuaisen ja 50 väärennettyä munankeltuaisen ja mangon valmistettua munankeltuaisen:Koska todellinen munankeltuainen tulee pian kuivumaan kuumalla säällä ja monet näyttelijät ovat allergisia munankeltuaiselle.

Pohjoismaissa resepteissä parsa esiintyy usein erilaisissa erityistilaisuuksissa.Zoen joukkue teki paljon tutkimusta ja päätti lopulta perustaa parsan tornin pöydälle.

Tästä näkökulmasta,Hyvän ruokailustylistin ei tarvitse olla vain mielikuvituksellinen kokki, ravitsemusterapeutti, joka kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, vaan on myös oltava taiteilija, joka tuntee värien sovittamisen ja linssin tehosteet.

Tai näyttää siltä, ​​että he eivät ole ongelma sanoa, että he ovat taikuri, joka leikkii ruoan kanssa -mutta se voi olla kani, joka on otettu pois hatusta, ehkä se on jäljempänä muiden lihan tai jopa vaahdon kanssa. 

Text_yini |

You May Also Like

More From Author