Mikä on tiede, on tieteen totuus, miksi kiinalaiset ovat niin pakkomielle tieteestä?

7 min read
Ihmisten syntymästä lähtien Homo Sapiens on alkanut tutkia maailmankaikkeuden maailman luonnollisia asioita, mukaan lukien ihmiset, ja siten heillä on teologinen filosofia ja tiede. Ei ole määritelty yksityiskohtaisesti yksityiskohtaisesti.
Onko ihmisen modernin yhteiskunnan vauraus muuttunut tieteen takia?Muinaisina aikoina tiede ja tekniikka olivat kaksi keitetyt asiat, tieteellinen painotus ajattelumalleihin ja sovelluksia korostavat tekniikkaa.Vasta vasta, kun nykyaikainen perusteoriatiede ja sovellustiede kehittyi lopulta valtavaksi järjestelmäksi, joten tiede ja tekniikka, tiede ja tekniikka ovat muodostuneet yhtenäisyydestä.Tieteen ja tekniikan muodostumisen jälkeen se on kehittänyt merkittävän roolin ihmisyhteiskunnan edistämisessä. Sarja teknologisia muutoksia on lisääntynyt tuottavuudella satojen ja tuhansien kertojen avulla, ja ihmiset voivat nopeasti päästä teolliseen ja kaupalliseen sivilisaatioon.Yhteiskunta on myös kehittynyt nopeasti.
Teologiasta filosofiaan tieteeseen, he ovat samalla tavalla.Ei tiedetä, että muinainen eurooppalainen teologia on erittäin vakaa, ja jopa moderni Eurooppa uskoo ainakin 80%Jumalasta.Kiinalaiset eivät usko Jumalaan.
Toistaiseksi teologia puhumattakaan. Yksinkertaisesti sanottuna filosofialla on ”tieteellinen esikatselu”, ja filosofia johtaa väistämättä tieteeseen, koska niin kutsuttu tiede on suuren tiedon prosessi Filosofiamalli.Esimerkiksi moderni matematiikka ja geometria, nämä asiat ovat luoneet Bidorlas ja Oujilin.Nämä ovat puhtaasti filosofisia logiikkatuotteita, mutta nyt niistä on tullut perusteellisin ajattelutapa koko tieteellisessä työkalussa.
Atomismin lisäksi useimmat nykyaikaiset ihmiset ajattelevat, että atomit ovat perusteellisesti modernin fysiikan ja kemian seurausta.Atomifysiikamme ja kaikki hiukkasfysiikassa käsiteltyjä ongelmia ovat tosiasiallisesti Atomoteron ja Democulettin 2500 vuotta sitten aiheuttamat ongelmat, eikä siitä ole vielä keskusteltu toistaiseksi.
Hyvin tunnettu eurooppalainen filosofi Russell on tiivistänyt, että niin kutsuttu filosofia on keskustelu eteenpäin suuntautuvista tieteellisistä kysymyksistä.Jo 2000 vuotta sitten filosofit olivat jo saaneet maailman asiat puhtaasta logiikasta, joka koostui yhdestä tai useasta peruselementiestä.Oli kuitenkin mahdotonta olla erittäin tiukka atomimalli tuolloin, eikä sitä voida käsitellä varmuudella.Tämä varhaisen keskustelun tila, mutta ei voi saavuttaa tulosta tarkasti on filosofia.
Tiede on tarkka looginen johdannainen ja kokeellinen todentaminen filosofisesta keskustelusta.
Miksi Kiinassa ei ole suuria tutkijoita eikä suuria filosofeja nykyaikana?Se johtuu siitä, että filosofia ja tiede ovat perinnöitä samassa suoneessa. Suurin osa maistamme harjoittaa filosofiaa ja tutkijoita, toisin sanoen filosofia, nimeltään filosofia.Kun tarkastelemme kiinalaista koulutusta, vapaiden taiteiden ja tieteiden erottamista on erotettu, mikä tekee filosofiasta, että ihmiset ovat suhteellisen outoja luonnontieteille.Katsotaanpa, että kuuluisat eurooppalaiset filosofit ovat pohjimmiltaan kaikkia luonnontieteitä.Yksikään näistä ihmisistä ei ole kovin taitava yhdessä luonnontieteiden lukumäärässä.
Miksi Kiinassa ei ole suurta tutkijaa?Tämä alkaa Kiinan maantieteellisestä sijainnista.Siksi Kiinan maanmuoto on erittäin sopiva maatalousyhteiskuntaan.Maatalouden sivilisaation saapumisen jälkeen väestö on noussut nopeasti, koska henkilö voi ruokkia perhettä viljelemällä henkilöä, ja sadonkorjuu on hyvä vilja.Suuri väestönkasvu tuo myös uuden ongelman, joka on ihmisten ja sosiaalisen hallinnan välinen suhde.Siksi maatalouden sivilisaation saapumisen jälkeen ihmisten tutkimus on pohjimmiltaan ihmiskunnan ongelma.Jos viisaat tutkivat näitä kysymyksiä perusteellisesti, Kiinassa esiintyy myös monia suuria filosofeja, jotka saavat tärkeimmät tutkijat.
Muinaisessa Kiinassa oli monia tutkijoita, kuten Zhang Heng, Zu Chongzhi, Shen Kuo, Song Yingxing jne., Mutta heidän panoksellaan ihmisiin ei ollut suurta panosta nykyaikaisten länsimaisten tutkijoiden ihmisiin.Muinaisten kiinalaisten tutkijoiden tekemä tieteellinen tutkimus on periaatteessa puolueellinen sovellustieteeseen, ja suurin osa niistä on tiivistetty käytännön perusteella, joten rajoituksia ja rajoituksia on vakavia.
Joten miksi nykyaikaiset kiinalaiset uskovat tieteeseen niin paljon, että ”tieteellisen koulutuksen” taso johtuu pääasiassa siitä, että Kiina on käymässä modernin nöyryytyksen historiassa ja imperialismi on sorronnut sitä.Kun nämä nöyryytys ja kiusaaminen on kokenut, Kiinan sukupolvet nousivat lopulta uudistuksen jälkeen ja avautuen, ja niistä on tullut maailmanlaajuinen suuri maa.Tee nykyaikaiset kiinalaiset tarkasteltava tiedettä ja tekniikkaa, ja Kiina tutkii myös edistynyttä tiedettä lännessä.Tämä saa ihmisten kunnioittamaan sitä mainitaan tiedettä!
Syy siihen, miksi nykyaikaiset ihmiset kiehtovat tiedettä, on se, että tiede vaatii tarkkaa logiikkatodistusta ylennyksen jälkeen.Jos sitä ei voida todistaa, sinun on tutkittava, onko sinun syvennettävä sitä oman mukaan, kuten kvanttimekaniikka, jotta voit puhua energiasta.Mutta toistaiseksi fysiikka, kvanttimekaniikka mukaan lukien, ei ole selvää, mikä energia on esimerkiksi aikaisemmin, ihmiset eivät voineet kertoa, mikä materiaali oli.Kun Einsteinin suhteellisuusteoria ratkaisee ajan ja avaruuden välisen suhteen, hänen peräkkäinen vientimergian ja materiaalin looginen johdannainen on oikeastaan ​​sama asia, ts. Kuuluisa laatuenergiayhtälö E = MC, mutta myös kysymys, mikä on energiaa mitä mitä energiaa Energia on villakangas?Kukaan ei voi vastata toistaiseksi.
Kvanttimekaniikan luoja Xue Dingzhen sanoi ”tieteessä ja humanismissa”, että tieteellä on oltava poikkeamia.Eli tarkkailija itse häiritsee havaintoobjektia, ts. Itse käsityksesi on määritelty.
Carl Popper määrittelee ensimmäistä kertaa tieteen, nimeltään pseudo -pseudoismi, mikä on fakeismi, ts. Kaikki tiede, joka voi todistaa, että se on väärin.Tavalliset ihmiset yleensä ymmärtävät, että tiede on totuutta tai päinvastainen totuus on täysin päinvastainen!
Kaikki ihmisten tuntemus on vain malli suljetusta käsitystä.
Tarkastelemme moderneja tieteitä tähtitieteellisessä tieteissä. vuotta.Kunnes moderni Copernicus perusti auringon, hän uskoi, että aurinko oli maailmankaikkeuden keskusta, ja se oli puhtaasti olettamismalli.Tällä hetkellä eurooppalainen renessanssi oli noussut. Copernicus havaitsi, että Ptolemaionin sydänpohjainen lausunto sanoi, että järjestelmän matemaattisissa malleissa ja teoreettisissa järjestelmissä oli monia puutteita, joten hän kuvittelee auringon keskelle ja kaikki planeetat kääntyivät auringon ympäri ympäri aurinkoa .
Mutta Copernicuksella ei ole todisteita todistaakseen, että tämä tuhoaa alkuperäisen teologisen järjestelmän, jonka eurooppalainen uskonto rangaistaan.Copernicuksen kuoleman jälkeen Galileo havaitsi epämääräisesti hänen sydämensä oikealle. Vasta myöhemmin kaukoputkella näytti olevan kultaisen tähden voitto- ja myöhemmin teoreettiset erot kevyissä linjoissa ja tähtiä.
Täällä voidaan nähdä, mikä tiede on.Vain kaksi tai kolmesataa vuotta myöhemmin huomasimme, että Copernicuksen oppi oli täysin väärässä, koska aurinko ei ollut edes galaksin keskus.Copernicus ajatteli, että kaikki planeetat juoksivat auringon pyöreän kiertoradan ympäri.
Tarkastellaan kuuluisaa brittiläistä tutkijaa Newtonin.Sen jälkeen kun Einsteinin suhteellisuusteoria ehdotettiin, Newtonin klassinen mekaniikka kaadettiin, koska Newtonin klassisen mekaniikan mukaan planeetta -aseman sijainti poikkesi …
Jopa 20 -vuotiaana Newton on tutkinut kahden planeetan välisen voiman ja laadun säteen anti -suhteellista toimintaa, toisin sanoen painovoiman laki. päästä irti.Keski -ikään asti Hu Ke sanoi tutkivansa kahden planeetan välistä suhdetta. Hän pyysi häntä ottamaan yksityiskohtaisen todisteen. Palattuaan kotiin Newton selvittää tiedot yksityiskohtaisesti, joten hän teki painovoiman.Vaikka tämä laki löydettiin tuolloin, keskivakion G ei laskettu tarkasti, joten sitä ei laskettu tarkasti.Henry Cavendi Xu mittasi tarkasti tarkasti painovoiman vakion 1800 -luvulle saakka.
Einsteinin ratkaisun suhteellinen suhde aika- ja avaruuteen on tärkeä kysymys filosofian tutkimisessa. Esimerkiksi nykyaikaiset ydinpommit olivat kaikki.C -laatuyhtälö, jonka hän päätti tuolloin valon nopeutta. kevyt.
Voidaan nähdä, että tieteellä on oltava poikkeamat, mutta tämä ei vaikuta tieteen ja tekniikan kehitykseen. Tämän vuoksi nykyaikaiset teknologiatuotteet ovat nousseet yhteiskuntaan, ja ne ovat monimuotoisia, mikä vaikuttaa suoraan nykyaikaisten ihmisten elämään.Vaikka tiede voi olla yhteiskunnan nopea kehitys, se tuo myös vakavia seurauksia yhteiskunnalle, kuten ympäristöongelmat, ydinpommi -ongelmat, ydinvuodot jne. Modernit ihmiset eivät ratkaise niitä.Ehkä postitieteellinen aikakausi tulee pian.
Joten mitä mieltä olet tieteestä, jätetään viesti keskustellaksesi!
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author