Vuonna 2024 "Tee kasvun parempia" nuorten elintarviketurvallisuutta ja ravitsemuksellista terveystieteiden koulutusta Changshaan, Hunaniin, Hunaniin, Hunaniin, Hunaniin,

4 min read

23. huhtikuuta, vuonna 2024, nuorten elintarviketurvallisuuden ja ravitsemuksellisen terveystieteiden koulutuksen ”kasvun paremman” toiminnan menestyksekkäästi Binjiangin lukiossa Changsha Countyssa.Kiina välittää seuraavan sukupolven työkomitean avustajasta Ji Lina, Li Mao, Changshan markkinoiden valvonta- ja hallintoviraston elintarvike-, huume- ja tarkistus- ja varmentamiskeskuksen johtaja, logistiikan turvallisuuskeskuksen johtaja Gong Weigang , Hunan Xiangjiang New District Education Bureau ja Xiangjiangin uuden piirin terveys- ja terveystoimisto, Hunan Guo Huiyu, kattavan valvontaosaston varajohtaja, Changsha Health Management Society -yhdistyksen puheenjohtaja Shen Chunfang ja Changsha KFC Co. Ltd. osallistui kokoukseen yli 500 koulun opettajan ja opiskelijan kanssa.

Ymmärretään, että vuonna 2024 järjestäjä Kiina järjesti yhdessä nuorten elintarviketurvallisuuden ja ravitsemuksellisen terveystieteiden koulutustoiminnan toiminnan seuraavan sukupolven työkomitean koulutuskeskuksen ja Kiinan terveyskasvatuskeskuksen yhteinen julkinen hyvinvointi Kiinan terveyskasvatuskeskuksesta.Tämän vuoden tapahtuma on käynnistetty 10. huhtikuuta, ja se jatkaa koko maan säteilyä. Ravitsemus ja terveys.

Terveydenhuollon rekvisiitta 营 ’ravitsemustieteen sarvet ”juurtuneet kampuksella

Tapahtuman alussa tapahtumaan osallistuneet vieraat tulivat koulun kätevän kanavan vieressä tarkkailemaan vuoden 2024 tapahtuman ”Food and Nutrition Science Port” -tapahtuman uusia kohokohtia.Kurssiohjelman vapaa -ajalla opiskelijat tulivat myös katsomaan ja kokemaan: ”Tule mitata korkeus, soita paino, katso, onko muutoksia!”.Henkilöstön mukaan tämän vuoden tapahtumassa julkinen hyvinvointi , uuden kohtauksen toteuttaminen on saavutettu, jolloin opiskelijat voivat kestää pitkään hyötyä suositun tieteen tuntemisesta.Changjun Binjiangin lukiossa terveydenhuollon pienet rekvisiitta, joka on määritetty DIY-kokoonpanolla paikallisten olosuhteiden mukaan, mikä lisää korkean kehon painon mittausvälinettä ja suurta painohakemistoa, jotta opiskelijat voivat tuntea ja kiinnittää huomiota terveydenhuollon kasvuun milloin tahansa heidän vapaa -ajallaan ja muistuta itseään syömään jatkuvasti.

Uusi versio ”Popular Science Manual” 安 Elintarviketurvallisuus Uusi tieto

Ennen tapahtuman alkamista henkilökunta jakoi viimeisimmän version ”Nuorten elintarviketurvallisuus- ja ravitsemusterveyden popularisointikäsikirjasta” etukäteen.Luokkatoveri Wang kertoi, että hän oppi suositun tieteen käsikirjan kautta tuoreesta elintarviketurvallisuudesta ja ravitsemuksellisesta terveystiedosta, ja hän vie myös käsikirjan jakamaan sen perheensä kanssa.

Kaunis rytmin ohella teemapäivätoiminta alkoi.Sisältää suosittua tieteellistä tietoa suun suun rytmiin, ”kolmen elintarviketurvallisuuden hahmon” tulkinta, joka sisältää nuorten kognitiota ja ymmärrystä, on tullut yksi tapahtuman klassisista kohtauksista. Opettajat ja opiskelijat ovat olleet yksimielisesti tervetulleita.

Taistele ”pienruokahenkilöstön” AIGC: n puolesta, jotta lapsilla on rajoittamaton luovuus

Elintarviketurvallisuus ja ravitsemusterveys liittyvät läheisesti opiskelijoiden päivittäiseen ruokavalioon. Kannustaakseen enemmän opiskelijoita osallistumaan aktiviteetteihin ja oppimaan tietämystä, vuoden 2024 tapahtuma käynnistetään äskettäin ”pienen ruoan välittömässä” valinnassa. ”Elintarviketurvallisuuden elintarviketurvallisuudessa. Tiedän” teemakurssikokouksen, joka tutkii ”ruokavalion kahdeksannen standardin” ja ”CD -ROM -toiminnan” jne. Harjoittelu, eri valintamuotojen kautta, pyrkivät olemaan ”pieni Ruokahenkilöstö ”ja” pienet tahdit ”säästää ruokaa.Tapahtumapaikalla kokouksen johtajat ja vieraat myönsivät opiskelijoille ”pienruoan henkilökunnan” kunniatodistuksen.Lisäksi nuorten elintarviketurvallisuus- ja ravitsemuksellisen terveystieteiden popularisointityöt ”kokoelmien” kokoelmien ”kokoelmat” jatkuu ja päivitetään tänä vuonna. KFC -tuotemerkin luovuudessa se voi pysyä tieteellisen ja teknologisen kehityksen jalanjälkeissä ja integroida lasten luovuuden ja tekniikan. Nouse maalarin luomiseen, toteuta luovan törmäyksen AIGC: n ja ”ravitsemuksellisen terveyden” välillä ja lisää luovat siivet opiskelijoiden hallitsevaan suositulle tiedetiedolle.

Välittömästi sen jälkeen Changsha Health Management Society -yhdistyksen ja kansallisen vanhempi terveyspäällikön varajohtaja Liu Xing toi opiskelijoiden upean luennon elintarviketurvasta ja ravitsemuksellisesta terveystieteestä.

Kiina välittää seuraavan sukupolven työkomitean koulutuskeskuksen avustajasta Ji Lina osallistui tapahtumaan ja sanoi: ”Nuoret ovat maan ja kansakunnan tulevaisuus ja kaikkien yhteisten ponnistelujen perusteellisessa toteuttamisessa Yhteiskunnan sektorit ”Health China” -strategiassa. mobilisoi ja integroida kaikkien yhteiskunnan sektorien edut, kerää kumppaneiden uusien kohokohtien kanssa ”, pistää edelleen” uutta kineettistä energiaa ”tapahtumaan, jotta enemmän nuoria hyötyy suositun tiedetoiminnan kautta”

Changsha -markkinoiden valvonta- ja hallintoviraston elintarvike- ja huumeiden ja tarkistus- ja sertifiointikeskuksen johtaja Li Mao kertoi, että Changsha on aina aktiivisesti edistänyt ”elintarviketurvallisuuskampuksen” sosiaalista rakennetta ja jakamista. Changsha käynnistää kampuksen elintarviketurvallisuustarkastuksen ja korjauksen erityisen toiminnan. Paina kaikkien osapuolten velvollisuuksia, keskittyy erinomaisiin kysymyksiin, ryhtyy vahvoihin ja tehokkaisiin toimenpiteisiin, poistamaan kampuksen piilotetut vaarat, perustavat ja parantavat institutionaalisia mekanismeja ja parantavat institutionaalisia mekanismeja ja parantavat institutionaalisia mekanismeja ja parantaa Varmista tehokkaasti opettajien ja oppilaiden turvallisuus kouluissa.Nuorten elintarviketurvallisuuden ja ravitsemusterveyden tieteen popularisointitoiminnassa opiskelijat voivat tehokkaasti hyötyä osallistumisesta ja kokemuksesta, pyrkiä parantamaan elintarviketurvallisuutta ja ravitsemuksellista terveystietoisuutta ja tulla ”heidän omaksi elintarviketurvallisuuteen ja ravitsemukselliseen terveyteen” First Guardians ”varhaisesta ikä.

You May Also Like

More From Author