Yhteisö tarjoaa keskitetyn eläkepalvelualustan vanhusten ryhmän terveellisen ja rikastetun kehityksen edistämiseksi

2 min read
Zhuang Zhiyuan, Chao News -asiakkaan kirjeenvaihtaja
Kangyangin aseman perustaminen Sanbaon kotimaan eteläosaan Hangzhou Cityssä tarjoaa keskitetyn eläkepalvelun yhteisön asukkaille.Täällä ei ole vain ammattimaisia ​​eläkepalveluryhmiä, vaan myös rikkaita eläkepalveluita ja aktiviteetteja.Muutama päivä sitten Sanbaon yhteisön sosiaalisen organisaation palvelukeskus piti kätevän tapahtuman Kangyangin asemalla, joka toi kauniin yllätyksen yhteisön asukkaille.Aamulla asema oli niin vilkas, ja asukkaat tulivat vastaanottamaan mustaa riisiä ja jakoivat kauniin hetken.Makea musta riisi kääritään varovasti tuoksuviin mustiin lehtiä, mikä on viettelevää.
Keskipäivällä aseman toisen kerroksen suorituskykyalue oli jo vilkas.Maisemat ja äänilaitteet on valmistettu aikaisin.Auringon punaisen Vietnamin ryhmän toimijat ovat pukeutuneet perinteisiin pukuihin.He suorittavat joka viikko julkisia hyvinvointiesityksiä, jotka tuovat alueen vanhuksille perinteisiä kulttuuriesityksiä.
Melodinen melodia sekoitettuna lempeään ariaan, ikään kuin ylittäessä aikaa ja tilaa tuoda ihmiset draaman maailmaan.Yleisö kuunteli sitä eikä voinut seurata näyttelijöiden esitysrytmiä.Yue -oopperan kauniit ja upeat linjat ovat vetäneet yhteisön asukkaat audiovisuaaliseen juhliin, joka järkytti sielua.
Koko toiminnan ilmapiiri oli lämmin, ihmisten sydämen tartunnan saaneeksi ja asukkaat olivat nousseet.”Täällä on monia vanhuksia, kuten tämän perinteisen draaman kuunteleminen. Tällainen toiminta voi tehdä vanhuksista aktiiviseksi, ylläpitää heidän fyysistä ja mielenterveyttään ja saada ystäviä.”Kymmenen palvelua suoritetaan päivähoitohuoneessa, Kangyang -huoneessa ja yhteisön kalligrafian ja maalaushuoneen lukemisessa kymmenen palvelun suorittamiseksi. täyden ajan sosiaalityöntekijöiden mukaan.
Lisäksi yhteisö järjestää myös kaikenlaisia ​​offline -kursseja, jotka sopivat vanhuksille, kuten Tai chi, tanssi-, kävely- ja muut terveyskampanjat, kalligrafia, maalaus, vaihto -kokouksen lukeminen ja muut kulttuuritoiminnot heidän tarpeisiinsa henkisessä ja kulttuurielämässä , Stimuloi vanhuksia vanhuksille, luovuus ja mielikuvitus antaa heille mahdollisuuden löytää hauskaa ja tyytyväisyyttä luomuksissaan.Yhteisö suorittaa myös sovellusskenaarioita, kuten psykologinen terveys, reseptien hallinta ja terveyden räätälöinti vastaamaan vanhusten erilaisia ​​henkisiä tarpeita.
Sanbao -yhteisö jatkaa eläkepalvelumallin innovointia, tyydyttää vanhusten henkiset ja kulttuuriset tarpeet lainkäyttövallassa, tarjoaa kattavaa hoitoa ja tukea vanhuksille ja edistää vanhusten terveellistä ja tyydyttävää kehitystä yhteisössä.
”Ilmoita lähde”
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author