Tower City: "Kaksi syöpää" seulonta Lämpimät ihmiset välittävät naisten terveydenhuollosta

China News Service, Xinjiang News, 8. toukokuuta (Qian Zijun) maaseudun naisten terveysoikeuksien ja etujen suojelemiseksi, he voivat saavuttaa varhaisen löytön, varhaisen diagnoosin ja maaseudun naisten varhaisen hoidon. Puoluejärjestöt ja järjestä ”kaksi syöpä” -tutkimusprojektia ja kohdunkaulan syöpätutkimuksia kaupunkien terveyskeskusten ”kahta syöpä” -tutkimusta.
Shangzhin Barc -kylän naisliiton puheenjohtaja sanoi: ”’Kaksi syöpää’ ilmainen seulonta on tärkeä toimenpide naisten terveyden hoidossa, perheen onnellisuuden ylläpitämisessä ja sosiaalisen sivilisaation edistämisessä. Kaksi syövän seulonnan perustiedot. Ymmärräkaamme terveyden suojelemiseksi ajoissa ja parantamaan tietoisuuttamme syövän estämisestä.
”Maaseutualueilla kiinnitämme yleensä vähemmän huomiota fyysiseen terveyteemme, ja monista pienistä ongelmista voi helposti tulla suuria ongelmia. Joka vuosi järjestetty ilmainen” kaksi syövän ”seulontatoimintaa korvaavat nämä puutteet. Oli todella intiimi nauttia ilmaisesta seulonnasta .
Seuraavassa vaiheessa Asle Townshipin puoluekomitea noudattaa edelleen puolueiden rakentamisen johtoa parantaakseen naisten itsehoidon tietoisuutta ja vähentämään ”kahden syövän” uhkia naisten terveydelle, syvällisessä julkisuudessa hyödyttääkseen Ihmisten politiikat ja naisten terveystiedot ja luovat huolta naisten terveydestä hoitaville naisille.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author