Tieteellisen kunto -ohjaus antaa terveelliselle elämälle "työntää oven nauttimaan"

”Kylä Super” ja ”Village BA” menevät maailmaan. Äskettäin, vuonna 2024, tieteellinen kunto -ohjaus otti ruohonjuuritason ja Hunanin maakunnan tieteellisen kuntoilun. paikalliset ihmiset.

Hyväksy tämä ”urheiluresepti”

Varhain aamulla Wenjian kaupungissa sijaitseva Qiu Hai -plaza oli erityisen vilkas, ja ihmiset rivissä pitkään joukkueeseen.”Minulla on usein selkäkipu?” Ei voinut odottaa tapahtuman alkamista.Saatuaan kärsivällisiä ja yksityiskohtaisia ​​vastauksia eläkkeellä olevien urheilijoiden ja ammatillisten valmentajien ohjauksessa, kaikki suorittivat 11 fyysistä äänenvoimakkuutta, reaktiota, yhden jalan seisovaa, pitämistä voimaa, pystysuuntaista hyppyä, istuen vartalon taipumista, työntöä ja työntöä.

”Tämä on liian käytännöllistä tavallisille ihmisille.”Henkilöstön ohjauksessa Huang Yumei valmisti kehon analyysin, liikkeen perustoiminnan ja ihmiskehon koostumuksen ja sai oman fyysisen seurantaraportin.Ammattimaisten kuntoutusasiantuntijat antoivat myös kohdennetun ammatillisen kunto -ohjauksen hänen fyysisen kuntoon perustuen.Huang Yumei kertoi toimittajille, että arvioinnin ja tarkastuksen avulla hänellä oli syvempi käsitys kehonsa urheilutoiminnasta.

Kyläläinen Chen Bai on urheilun harrastaja.Hän sanoi: ”Minulla ei ole ammatillista tietoa. Osallistuin tieteelliseen kunto -ohjaukseen ruohonjuuritason toiminnan ottamiseksi, jotta voimme paremmin ymmärtää tieteellistä kuntoa ja löytää mahdollisia ongelmia etukäteen. Asiantuntijat selittävät minulle joitain tieteellisiä liikuntamenetelmiä Erityisen hyödyllinen toivon tulevaisuudessa, että se voi käynnistää tämän kohdennetun julkisen hyvinvointitoiminnan, mikä on erittäin hyödyllistä tieteelliselle kuntolle. ”

Tieteellinen ”tarkista -in” auttaa kuntoon

Nykyään kansallisen kunnon syvällä integroinnilla ja koko ihmisten terveydellä tavallisten ihmisten ei tarvitse vain ”pitää kunnossa”, vaan myös ”ymmärtää kunto” fyysisen ja mielenterveyden edistämiseksi tieteellisen fyysisen liikunnan avulla.Tieteellinen kunto -ohjaus on julkisten hyvinvointipalvelujen luokka. Vain suorittamalla monitasoinen, monikenttä ja erikoistuneet urheilutoiminnot, voiko hyveellinen ympyrä muodostaa ja mobilisoida täysin joukkojen innostusta osallistua kansalliseen kuntoon.

Tapahtumapaikalla Yang Jinghui, sukellusolympiamestari Yang Jinghui, National Health Qigong -mestarit, Kansallinen terveys Qigongin erotuomari ja sosiaalisen ohjaaja Luo Yuqi jakoivat vastaavasti tieteellisen kunto -luentohallien kuntotiedot, jotka toivat tieteellisemmän ja terveellisen kuntomenetelmän ja otti terveystiedot.Yang Jinghui kertoi, että massojen massan on oltava hyvä käyttämään ammatillista ohjausta tieteellisen harjoituksen yleisen merkityksen saamiseksi.Fyysinen liikunta on tapa. kasvava elämä.

Tieteellisen kunnon kysyntä on yhä monipuolisempi.Tapahtuman aikana Hunan Sports Institute: n fyysisen terveydenhuollon hallintakeskuksen henkilökunta suoritti massojen ilmaisen fyysisen seurannan, ja neuvottelemaan ja mitattuihin joukoihin olivat loputtomia.Samanaikaisesti neliön massat suorittavat myös kuntotoimintaa, kuten hyppääminen, potkiminen ja heittäminen ja urheilun hauskan ja viehätys.Sadat kuntoharrastajat käyttivät myös kulttuurisia paitoja ”palata syksyn Harvest Road National Fitness Walk” osallistumaan vuorikiipeilytoimintoihin.

You May Also Like

More From Author