Sisäinen Mongolian autonominen alueen markkinoiden valvonta- ja hallintoviraston ilmoittaminen vuoden 199 erän näytteenotosta (nro 4, 2024)

2 min read

Huomaa 199 erän näytteenotosta (nro 4, 2024)

Äskettäin Mongolian autonomisen alueen markkinoiden valvonta- ja hallintovirasto järjesti elintarviketurvallisuusvalvonnan ja näytteenottoa ja otti 199 näytettä 7 tärkeästä ruoasta terveysruokia, ruokia, ruokia, syötäviä maataloustuotteita, mausteita, tölkkejä, lihatuotteita, tärkkelys- ja tärkkelystuotteita, joista havaittiin 5 erää.Se on pääasiassa elintarvikelisäaineiden liiallisen käytön ja liiallisten torjunta -aineiden jäämien ongelma.

Näytteenoton aikana löydettyjen pätevien elintarvikkeiden kohdalla Mongolia -autonomisen alueen markkinoiden valvonta- ja hallintovirasto on määrännyt Hohhot-, Ulanchabu- ja Tongliaon markkinoiden valvontaosastot järjestämään välittömästi tarkastuksia ja hävittämistä, tarkistamaan tuotteiden virtausta ja kehotusyritystoimenpiteitä, kuten esimerkiksi Tuotteet ja muut riskejä koskevat mittaukset; .

Valvonta- ja satunnaisen tarkastustilanteen erityinen tilanne on seuraava:

1. Elisäaineiden erittäin rajoitetun käytön ongelma

Huiminin tuoreiden hedelmien ja vihannesten supermarketin Liangcheng Countyssa, Wulanchabu, myymät punaiset nuudelit, alumiinin jäljellä oleva määrä ei täytä elintarviketurvallisuusstandardeja.Tarkastusvirasto on sisäisen Mongolian autonomisen alueen tuotteiden laadun tarkastusinstituutti.

2. Torjunta -ainejäämien liiallisten standardien ongelma

(1) Yongfeng Guifanin ja vihanneskauppojen myymää purjoja Chaharin oikeassa siivessä, Ulancha, ovat myrkyllisiä ja kuolleita.Tarkastusvirasto on sisäisen Mongolian autonomisen alueen tuotteiden laadun tarkastusinstituutti.

(2) Ulanchabu Cityn oikeistoistuimen oikean siiven myymää purjoja, ja myrkyllisiä kuolemia ei noudateta elintarviketurvallisuusstandardeja.Tarkastusvirasto on sisäisen Mongolian autonomisen alueen tuotteiden laadun tarkastusinstituutti.

(3) Syyskuun supermarketissa myytävä selleri Kailun kaupungissa, Kailu County, Tongliao City on myrkytetty ja kuollut.Tarkastusvirasto on sisäisen Mongolian autonomisen alueen tuotteiden laadun tarkastusinstituutti.

(4) Banaani, jota myyvät hedelmäkaupassa myytävät hedelmäkaupassa Hohhotissa ja Linkle Countyssa, ja cateramine ei täytä kansallisia elintarviketurvallisuusstandardeja.Tarkastusvirasto on sisäisen Mongolian autonomisen alueen tuotteiden laadun tarkastusinstituutti.

ilmoittaa.

Sisä Mongolian autonominen alueen markkinoiden valvontahallinto

24. huhtikuuta 2024

You May Also Like

More From Author