Toinen "Health yhdessä

2 min read

Piirin terveyden edistämiskeskus, piirin perhesuunnitteluyhdistys ja Shan Townin sosiaalisen divisioonan, Sino -kaupan kiinteistöalan ja matkailupuolueen sivukonttorin, Shanghain kaupan asuntohallinnan Co. , Ltd. ja Laoshanin kaupungin kauppakamari järjestivät yhdessä toisen ”terveyskumppanin, pankkimme auttaa G60: ta”-uuden kansalaisen terveyden edistämisprojektin lahjakkuushuoneiston nuorten terveysmaksuja.

Piirin terveys- ja terveyskomitean varajohtaja Zhang Ying, puoluekomitean jäsen ja Laoshan Townin apulaiskaupunginjohtaja Wang Xianjun ja piirin terveyden edistämiskeskuksen johtaja Guo Xiaoqin osallistuivat tapahtumaan.

Toimintaseremonia

Zhang Ying huomautti, että on tarpeen käyttää tilaisuutta edistää uusien kansalaisten terveyden edistämishanketta, parantaa edelleen uusien kansalaisten kansanterveys- ja terveyspalvelujen laatua, edistää uusien kansalaisten perheiden ja sosiaalisen integraation kehittämistä ja Käytä tätä tilaisuutta kutsuaksesi lisää nuoria asuntojen aikatauluja, harjoittajia ja promoottoreita.

Wang Xianjun antoi laukausmääräyksen vaellusta varten.

Terveysvaellus

Pyyhkäise vasemmalle ja oikealle katsellaksesi lisää

Ennen lähtöä ryhmä allekirjoitti ja kirjoitti terveysjulistuksen teemaalaista.Vaikka kaikki voivat tuntea kevään ilmapiirin ja retkeilyn hauskanpitoa, poimia roskakoria matkan varrella, harjoita ympäristönsuojelukonsepteja todellisilla toimilla ja välittää terveellistä ja vihreää yhteiskuntaa positiivista energiaa.Samanaikaisesti rikkaiden ja mielenkiintoisten pelien muodossa ristikortteja käytetään auttamaan uusia kansalaisryhmiä hallitsemaan terveystiedot nopeasti ja parantamaan terveyslukutaitoa.

Aktiviteettiluokka

Ennen retkeilytoiminnan alkamista pelaamme huolellisesti tuotettuja terveystieteiden tieteen mainostamista lyhyitä videoita kaikille.

Tämä tapahtuma osoittaa uuden kansalaisryhmän henkisen tyylin ja terveyden, jolla on positiivinen vaikutus terveystietoisuuden lisäämiseen ja terveystapojen kehittämiseen nuorten kykyjen ohjaamiseksi.

Alkuperäinen otsikko: ”Toinen” terveellistä tulee Express G60-uusi kansalaisten terveyden edistämisprojektin lahjakkuushuoneistojen nuorten terveysvaellustoiminta Songjiangin piirin uusien kansalaisten toiminnasta ”pidetään sujuvasti”

You May Also Like

More From Author