Jatka ennaltaehkäisyä, vartioi 22. ammatillisen sairauden ehkäisylaki "propaganda viikoittaista propagandaa viikoittaista lakia ammatillista terveyttä koskevaa lakia.

2 min read
Jangtse -ilta -uutiset (toimittaja Zhu Yiyunin kirjeenvaihtaja Gao Ming) edistää edelleen valtion johtamisvastuua ammatillisten sairauksien ehkäisystä ja valvonnasta, asiaankuuluvien osastojen valvontavastuista ja työnantajan päävastuu, suojaavat tehokkaasti työterveysoikeuksia ja etuja Työntekijät, luovat kaikkien huomion 25. huhtikuuta, Nantongin kaupungin 22. urataudin ehkäisylain ”propagandalain aloitusseremonia pidettiin Nantongin yliopiston Project Department -osastolla Kiinan rakentamisen toisessa toimistossa.
Tämän vuoden 25. huhtikuuta -1. toukokuuta 22. Corocal -taudin ehkäisylaki -julkisuusviikko.Tavoitteena, jonka tavoitteena on popularisoida työtaudin ehkäisy ja työterveystiedot, edistää edelleen paikallishallintojen, asiaankuuluvien osastojen, työnantajien ja työntekijöiden neljän puolueen vastuun toteuttamista, joka perustuu uuteen kehitysvaiheeseen, toteutti uusia kehityskonsepteja ja loi uran terveyden kulttuurimaailman.
Viime vuosina Nantongin ammatillinen terveystyö on saavuttanut uusia tuloksia, ja suorituskyvyn suorituskyky on voittanut maakunnan ensimmäisen sijan.Maakunta otti johtoaseman työterveyspalveluvirastojen luottoluokituksen arvioinnissa ja hänestä tuli maakunnan pilottikaupunkeja työterveyden tarkastusviraston luottovalvonnan valvonnasta vuonna 2024. Se edustaa Jiangsu: ta onnistuneesti hyväksyi ”14. viiden 14. viisi -Valasuunnitelma ”Työtaudin ehkäisy- ja hoitosuunnitelma. Ammatillisen terveystaidon kilpailussa hän voitti toisen sijan ja neljä yksittäistä palkintoa ryhmässä.
Aloitusseremoniassa Nantongin tautien torjunta- ja valvonta- ja varajohtaja- ja varajohtaja- ja terveys- ja terveyskomitean varajohtaja Wu Xuming kertoi, että meidän on noudatettava ”ennaltaehkäisyn ja hallinnan ja valvonta” -strategiaa, noudattaa Kaiken työntekijöiden terveydenhuollon perustavanlaatuisen perustavanlaatuinen lähtökohta, tavoitteena avainteollisuudelle, keskittyminen keskeisiin ihmisiin, korostamalla avainsairauksia, työterveyden suojelun toimien voimakkaasti toteuttamista, lähteen hallinnan vahvistamista, ammatillisten sairauksien vaarojen seurantaa ja riskinarviointia, työnantajia kehottamalla työnantajia Päävastuu, estää tehokkaasti työtaudin vaarat ja suojata työntekijöiden työterveysoikeuksia ja etuja. ja vakiinnuta terveen Nantongin rakentamisen perusta.
Tämän propagandaviikon aikana Nantongin terveyskomissio tarjoaa yhdessä asiaankuuluvat osastot tarjoamaan työntekijöille erityistä koulutusta laeja ja määräyksiä, hätätietoa ja työtaudin ehkäisyä; Jiangsun maakunnan ammatillisten sairauksien ehkäisy- ja valvontasääntöjen ”; viestintävälineet, kuten kunnallisen terveys- ja terveyskomission verkkosivusto, terveys Nantong Wechat Public Account ja WeChat -ryhmät eri paikoissa eri paikoissa, olisi tiedettävä ammattitautien ehkäisy ja hoito. Yritykset, koulut, maaseutualueet ja ”viisi pääsy” -toimintaa.Lisäksi maakunnat ja kaupungit toteuttavat myös saarnaamista, koulutusta, erityisiä seminaareja jne. Suoritetaan samanaikaisesti.
Koulupari Xu Yan
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author