Kaupallisen sadon takana oleva ulkonäkö ja olemus

2 min read

kaupallinenEsitysSe on kognitiivinen sadonkorjuu, luottaen tietoeroon, huonoon kognitiiviseen ja huonoon resurssien korjaamiseen.Maailmassa on enemmän köyhiä ihmisiä kuin rikkaita, ja useimpien ihmisten on vaikea paeta korjauksen todellisuudesta.Siksi köyhät ovat köyhiä ja rikkaat rikastuvat.

Miksi tämä ilmiö esiintyy?

Koska liiketoiminta itsessään ei ole ihmisten toimeentulon perusta, Central Plains -dynastia rohkaisi maatilaa ja Mulberryä aikaisempien sukupolvien ajan tukahduttamaan liiketoiminnan ja tekniikan kehitystä.”Leviäminen” on aivan kuten veren virtaus nopeammin, kutsuen Shujinhuixue -ohjelmaa, mikä on hyvä terveydelle. Verisuonen repeämä.

Itse tekniikka on palvella ihmisiä, jotta jokainen voi elää hiukan helpompaa. ahdistuneempi ja epämukavampi.

Ymmärrämme tämän, ymmärrämme, älä välitä siitä, mitä muut tekevät, emmekä katso Punainen meri ja Punainen meri.Valitse oma kappale, suorita omat tuotteesi ja tee omat palvelut vakavasti.Näyttää siltä, ​​että et voi rikastua kuin muutkin lyhyen ajan, mutta se voi ehdottomasti kestää pitkään ja parantaa tasaisesti kaivoon.

Vuonna 2023 etulinjayritykset ehdottivat uppoamisen käsitettä.Pääomakrokotiilit ovat totta, että tarttuvat liikenteeseen, ja pienet ja keskisuuret yritykset palvelevat omaa yksityistä verkkotunnuksen virtausta.

Vain temppu, ei syvä viljely, eli sadonkorjuu; vain syvä viljely, ei altistuminen, on typerys.Koska aikakautta ei ole koskaan ollut, kuten nykypäivän aikakausien ihmiset ovat hämmentyneempiä, ja nykypäivän kaltaisten ihmisten on huolehdittava ja palveltava.

You May Also Like

More From Author