Hangzhoun 22. ammatillisen taudin ehkäisy- ja valvontalaki "-profiiliviikko käynnistettiin työterveyden suojelemiseksi

2 min read
Tide -uutisasiakkaan kirjeenvaihtaja Yang Shan Xiao Zhang Limeng
25. huhtikuuta iltapäivällä Hangzhou Cityn 22. ammattimaisten tautien ehkäisylain aloitusseremonia käynnistettiin Renhe Street, Yuhangin alueella.
Hangzhou -taudin ehkäisy- ja valvontakeskus (kunnallinen terveysvalvontatoimisto) Chen Yuqing ilmoitti Hangzhoun ammatillisen terveyspalvelun ja yritysten ensimmäisen erän kolmen vuoden toimintasuunnitelman käynnistämisestä.
Haastatellut yksiköt tunnustus
Myöhemmin upotettujen työterveyspalveluasemien allekirjoitustilaisuus paikan päällä oli ”standardoitu” terveystekniikan ehkäisy ”, henkilökohtainen” terveystutkimus ”, ammattitaitoisen diagnoosi ja hoito”, systemaattinen ”riski, jonka Hangzhou Ammatillisten sairauksien ehkäisy ja hoito arvioi, arvioidaan. Varhaisvaroitus, ”äitien” terveystieteiden luennot ja ”integroitu” terveyskonsultointi -ohje yhtenä yritysten auttamiseksi ja palvelujen hyödyntämiseksi.
Haastatellut yksiköt tunnustus
Hangzhoun terveys- ja terveyskomission puoluekomitean jäsen Wang Xuchu kertoi, että Hangzhou on viime vuosina toteuttanut päätöksenteon päättäväisesti työtaudin ehkäisyn ja valvonnan päätöksenteon ja käyttöönoton ”14. viisivuotisarvon toteuttaminen” 14. viisivuotinen Suunnitelma ”Työtaudin ehkäisysuunnitelma, ja ympäröi Zhejiangin maakunnan liiketoimintaympäristön optimointia ja parannusta.”, Noudata tiiviisti ”kolmen ryhmän” rakentamisen kokonaisvaatimuksia, parantaa kaupungin työterveyden hallintojärjestelmää, parantaa hallintokykyä, ammatillisen sairauden tasoa Ennaltaehkäisy ja valvonta on jatkanut paranemista, työterveyspalveluteollisuuden kehitystä, työterveyshallintamallien päivittämistä, työterveysvaarojen riskien riskiä, ​​että ratkaisu on saavuttanut merkittäviä tuloksia.
Seuraavassa vaiheessa Hangzhou jatkaa ”ennaltaehkäisyn, hallinnan, hallinnan, opetuksen ja rakentamisen” viiden -Character -strategian toteuttamista, koordinoi ammatillisten sairauksien ehkäisyä ja hallintaa, parantaa jatkuvasti työterveystyön tehokkuutta, anna täysi peli Kunnan ammatillisen sairauksien ehkäisy- ja valvontainstituutin teknisen tuen, korkealaatuisen rakentamisen ”Hangzhou Enterprise Ammatillinen terveyspalvelukeskus”, ”Hangzhou Ammatillinen terveyspalvelun laadunvalvontakeskus” ja ”Hangzhou Ammatillinen terveystutkimuskeskus”, optimoi ja parantaa Ammatillinen terveydenhuollon avustustyömekanismi ja parantaa ja parantaa työterveysvalvontajärjestelmää.
Haastatellut yksiköt tunnustus
Lisäksi tapahtumapaikalla pidettiin kaksi ammatillista terveystietoluentoa.
22. ”ammatillisen taudin ehkäisy- ja valvontalain” aikana kaupunki suorittaa erilaisia ​​propagandatoimintoja: Online -tilassa on palkintoja ammatilliselle terveystiedolle 26. -30. Huhtikuuta ”Hangzhoun ammatillinen puolustussairaala”, ”Hangzhou” ”” Taudinhallinnan valvonta ”” Katso Zhejiang ”WeChat Public Account -valintaikkuna Lähetä” Anti -antiwers ”osallistumaan kysymyksiin vastaamiseen, ts. Heillä on mahdollisuus voittaa terveellinen kehon tarkistuspaketti, jonka arvo on 1000 yuania; koulut, kirjoita Maaseutu ja siirry yhteisöön ”viisi -levyn” toimintaan, keskittyy työntekijöiden työterveyslukutaidon parantamiseen, työntekijöiden työterveysoikeuksien ja etujen suojelemiseen sekä työtaudin ehkäisyn ja työterveystietojen popularisointiin.
”Ilmoita lähde”
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author