Hunan Xiangjiang Uusi piiri: IN -DEPTH -EDISTÄMINEN isänmaallisen terveysliikkeen yhteistyöhön ja terveellisen ympäristön jakaminen ja jakaminen

Huhtikuu 2024 on 36. isänmaallinen terveyskuukausi.Isänmaallisen terveyskampanjan edistämiseksi edelleen, luo terveellisen ympäristön koko ihmisten osallistumiselle ja rakentaa ja jakaa yhdessä ja auttaa Changshaa luomaan kansallisen terveyskaupungin 23. huhtikuuta 36. isänmaallisen terveyden keskitetyn julkisuuden toiminnan Hunanin tekniikan ja kaupan yliopistossa sijaitsevan Xiangjiangin uuden piirin kuukausi.
Xu Xiaosheng, provinssin terveys- ja terveyskomission terveyden edistämisosaston ensimmäisen tason tutkija ja National Health City Review -asiantuntija ja Yuan Xiang, Changshan terveys- ja terveyskomission ensimmäisen tason tutkija, Kunnan luova terveystoimisto osallistui tapahtumaan.Uuden piirin Aiwei -yhdistyksen, uuden piirin lääketieteellisen fuusioyksikön jäsenet sekä Hunanin teknillisen yliopiston opettajien ja opiskelijoiden edustajat.
Viime vuosina Xiangjiang New District on aina asettanut ihmisten terveyden suojelun ensisijaisen kehityksen strategiseen asemaan, noudattaa puoluekomitean johtajien, hallituksen johtamista, osastoyhteistyötä, sosiaalista sidosta ja kaikkien osallistumista, noudattamista kehitystä, kehitystä ”Suuren terveyden, suuren terveyden” käsite, joka yhdistää isänmaallisen terveystyön Xiangjiangin uuden alueen rakentamiseen, henkisen sivilisaation rakentamiseen ja ruohonjuuritason hallintoon.Kaupunkien ja maaseudun ympäristönpuhdistuksen muuttamisen ja sosiaalisen terveyden hallinnan taseen parantamisen suhteen se on saavuttanut merkittäviä tuloksia ja luonut menestyksekkäästi kansallisen terveyden edistämisvyöhykkeen ja maakunnan kroonisten sairauksien ehkäisyn ja hallinnan demonstraatiovyöhykkeen.
Tapahtumassa Xiangjiangin uuden piirin lääketieteellisen ja fyysisen fuusio -ohjausasiantuntija Li Jianxing piti vilkkaan ja mielenkiintoisen terveysluennon teemasta ”tieteellinen liike kehosta ja mielestä kauniimpi”.Wangchengpo Street Community Health Service Centerin terveyspalvelukeskuksen lääketieteellinen ryhmä mittaa verenpainetta, verensokeria, painoa, painohakemistoa (BMI) ilmaiseksi massoille ja tarjoaa heille ohjeita ja ehdotuksia terveelliseen ruokavalioon ja tieteelliseen liikuntaan perustuvan perusteella Tarkastustulokset.”Healthy Campus Happy Tour” -linkissä ”turistikokouksen” muodon kautta massot voivat nauttia urheilun hauskasta parantaen samalla fyysistä kuntoa ja edistäen terveellisen elämän käsitettä.
On todettu, että seuraavassa vaiheessa uusi piiri ottaa ”terveellisen painon” sisäänkäynnin ja opastaa massoja pyrkimykseen terveelliseen elämäntapaan rakennustehtävien, kuten terveysympäristön, terveyspalveluiden ja terveyskulttuurin, ympärillä. ”Uusi terveyden ja terveyden hallinnan kattava malli.Keskittyminen ”terveellisen painon” populaariseen popularisointiin, terveystieteiden popularisointivirastojen, koulujen, yrityksien, yhteisöjen ja maaseudun toiminnan perusteelliseen kehittämiseen, kaikki käsitteen ”kaikki ovat terveydenhuollon ensimmäinen vastuullinen henkilö”, edelleen ”. edistää sivilisaation terveellistä sosiaalista kulttuuria.Kun lähtökohtana on ”terveellistä painoa”, mobilisoi kaikki yhteiskunnan osapuolet huolehtiakseen liikalihavuuden ehkäisystä ja hallinnasta, muuttamaan terveyskonseptin terveysoperaatioiksi, opastavat koko yhteiskuntaa parantamaan terveyslukutaitoa ja parantamaan ”Terveiden kaupunkien” rakentamisen tehokkuus.(Zhou Qian)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author