Ota Sky Road · Weifang Qingzhou -artikkeli | Lopeta "ekologinen kulho" syömään "turisti -riisi", Xiaoshan -kylän upea perhosmuutos

3 min read

  Weifang Daily Weifang Rong Media News Kevään tuuli on matkan kulta -aika.Äskettäin ”Qilu Tian Roadin” kuumuuden ohella se on houkutellut monia turisteja tarkistamaan kauniina maisemana Qingzhou Tian -tien varrella, Fenghuangtai -maisema -alueella, Fengshan Village, Fengshan Village, Wangfu Street, Qingzhou City.

  Turistit pelaavat Phoenixin luonnonkaunis -alueella.

  Auringonpaiste ja Qingshan täydentävät toisiaan, jotka kulkevat Phoenixin terassien luonnonkaunis alueella, ikään kuin kauniista kuvasta ”LvSHU -kylästä, Qingshan Guo Wai”.

  Fengshan Village sijaitsee Wangfu Streetin lounaisrajalla, Qingzhou City.Kylää ympäröivät vuoret kolmella puolella, ja se on pisto, kuten kirkas smaragdi, upotettu taivaan ja maan väliin.Aikaisemmin Fengshanin kylän tukkeutumisen ja hankala liikenteen vuoksi kylän kehitys oli jäljessä.

  Rikastuaksesi rakentamalla tie ensin.Kylän status quon muuttamiseksi ja resurssien tulemiseksi vuodesta 2018 lähtien Fengshanin kylän kylän komitean sihteeri Zhang Desheng johti kylän ”Kaksi komiteaa” -tiimiä tekemään kaikki ponnistelut kerätä varoja.Samanaikaisesti pyrkii tekemään artikkeleita sanasta ”yi”, parantamaan jatkuvasti infrastruktuuria, kirkkauttavat kylän vihertämistä ja kaunistamista, kylän ulkonäkö on muuttunut ja kyläläisten ajatukset ovat vähitellen muuttuneet.

  Fengshanin kylän nurkka

  Teollisuuden vauraus on ennakkoedellytys kaikkien maaseudun ongelmien ratkaisemiselle.

  ”Vuoret ja joet ovat kaikki kehitysresursseja. Meidän on tuotu esiin Fengshanin kylän todelliset edut ja esitettävä sosiaalinen pääoma, joka antaa ominaisuudet mennä ulos.”

  Puhuminen siitä, luottaen alueen rikkaaseen alkuperäiseen ekologiseen ympäristöön, Zhang de Shengin johdolla Fengshanin kylää johti puolueen sivukonttorin järjestämiseen Qingzhou Phoenix Plant Plant Professional -yhteistyöhön kehittämään modernia maataloutta; PO, rakenna Phoenixin luonnonkaunis alue ja kehitä maaseudun matkailu.Samanaikaisesti vanhanaikaisten vanhojen ihmisten talojen, muinaisten puiden ja viljelylaitteiden, kuten vanhojen talojen, muinaisten esineiden ja viljelylaitteiden kanssa, operaattoreina, perusteellisessa maaseudun kansantullissa ja kulttuurikonnotaatioissa, jotka tukevat terassipihan ja piha- ja piha -piha -pihan rakentamista ja kulttuurisia konnotaatioita. Vuoret ja metsät rakentamalla kuudennen pihan. Kaunis Phoenix ”.

  Fengshan Village on kehittänyt Fenghuangtai -luonnonkaunis alueen, joka luottaa vanhan kylän alueelle.

  Tehdessään hyvää sydämestä luonnonkaunis paikan, Fengshan Village edisti myös matkailun integraatiota ja kehitystä nykyaikaisen maatalouden, homestayn, terveydenhuollon, tutkimuksen jne. Kanssa ja suunniteltu rakentamaan maaseudun eläintarhaa, maaseudun muistimuseota, vesihäiriöpuistoa, metsää Leisure -happea, viljelijädraamavaihe, punainen tutkimuspohja, viljelykulttuuripohja jne. Tee kulttuurimatkailun integroinnista ja maatalousmatkailun integroinnista ”kaksoismoottoriksi” maaseudun matkailun kehittämiseen.

  Päättyy ”ekologiseen kulhoon” ja syö ”turistiriisi”.Nykyään Fengshan -kylä on haalistunut edellisen ”vanhan kapasiteetin”, jolla on sekä ”nimellisarvo” että ”luonne”.

  Fengshan Village kaivaa paikallisia ominaisuuksia ja luo turistiympäristön elävälle ja jilelle.

  ”Tällä hetkellä luonnonkaunis alueen henkilökunta on kyläläisiä kylässä, ja he voivat ansaita lähes 10 000 yuania kuukaudessa. Kyläläiset ajattelevat sitä, tehdä köyden ja haluavat rakentaa ja rakentaa luonnonkaunis alueen hyvin.” kosketus.

  Teollisuus kukoistaa ja suosittua, ja kyläläiset elävät kauniin uuden maaseudun elvyttämisen elämää.Kehitysprosessin aikana Fengshan Village ylläpitää alkuperäistä aikomusta, antaa kyläläisille mahdollisuuden jakaa maaseudun matkailun kehittämisen tulokset, suunnitella ja rakentaa vanhusten yhteisöä ja vanhuksia ravintoloita, ilmaisia ​​aterioita yli 80 -vuotiaille, varustettuna kuntolaitteilla, kulttuurilla, kulttuurilla ja viihdehuoneet jne. Samanaikaisesti ominaiset tuotemerkit ovat myös tehneet ”Fengshan -kyläläiset” kyläläisten ylpeän identiteetin.

Weifang Daily All -media Reporter: Yu Fei/Wen Sun Shubao/kuva

You May Also Like

More From Author