Mitä työterveysriskejä kohtaa "valkoisen maalin"?Kuinka estää se?CDC -vastaus

2 min read
Tämän vuoden 25. huhtikuuta – 1. toukokuuta se on 22. kansallinen propagandan laki ammatillisen sairauden ehkäisystä.Kansallinen terveys- ja terveyskomitea piti 25. huhtikuuta lehdistötilaisuuden, joka esittelee ammatillisen terveystyön asiaankuuluvan tilanteen ”ennaltaehkäisyn noudattamisen ja työterveyden suojelemisen” teemasta.
Perinteisen etulinjan ”sininen -mallin” lisäksi, millaiset ammatilliset terveysriskit ovat ”valkoisia -kansiota”?Kuinka estää se?Kiinan taudin torjunta- ja valvontakeskuksen ammatillisen terveys- ja myrkytyslaitoksen johtaja Sun Xin vastasi.
▲ Kuva: Sun Xinlun Xiaoxuan, Kiinan taudin ehkäisy- ja valvontakeskuksen ammatillisen terveyden ja myrkkyjen johtaja
Sun Xin kertoi, että ”sinisänkylmän” työntekijöihin osallistuvat työterveysriskit ovat pääasiassa ongelmia, kuten perinteisiä ongelmia, kuten pneumkonioosi ja myrkytys, kuten pneumkonioosi ja myrkytys, jotka aiheutuvat ensimmäisen kosketuslinjan pölyn, kemiallisten myrkkyjen kanssa ja myrkytyksistä, ja myrkytys melu.Tutkimuksessa todettiin, että ”valkoinen kansalainen” todellisuudessa on usein yksi ihmisistä, joilla on suhteellisen suuri työpaine ja ahdistus.Tällä on jotain tekemistä heidän työskentelytavan kanssa.Työpaine johtaa joihinkin sydän- ja verisuonisairauksiin, mukaan lukien aivohalvaus, iskeeminen sydänsairaus ja joitain mielenterveysongelmia.Lisäksi ”Valkoisella -mallari” on myös pitkän aikavälin työpöytätyöt. Tietokoneiden ja matkapuhelimien usein käytetty käyttö voi aiheuttaa vaurioita kaulaan, hartioihin, ranteisiin.Istuimet pitkään voivat myös aiheuttaa kroonisia sairauksia, kuten liikalihavuutta, verenpainetauti ja diabetes.
Kuinka estää työterveysriskit?Työnantajien näkökulmasta Sun Xin sanoi, että joidenkin palvelualan on työskenneltävä pitkään. Työnantajien tulisi kohtuudella järjestää työajat lain mukaisesti, jotta varmistetaan loput.Henkilökohtaisesti voidaan tehdä paljon.Pidä lisäksi oikea istuma -asema ja saavuta ”kaksi 90 astetta”, ts. Polvi on 90 astetta, runko ja reidet ovat 90 astetta, ja yritä pitää käsivarsi ja ranne suorana.Yritä olla työskentelemättä pöydällä pitkään.
Sun Xin esitteli, että kansallinen terveys- ja terveyskomissio ja kansallinen ammattiliittojen liitto järjestivät kolme ammatillista terveysviestinnän istuntoa.
Lisäksi Sun Xin mainitsi, että ”työterveydenhuollon suojaus” terveellisessä kiinalaisessa operaatiossa ehdotti selvästi, että kiinteiden asemien operaattoreiden terveydenhuollon suojelua olisi vahvistettava.
Red Star Reporter Hu Yiwen Pekingin raportti
Toimittaja Zhang Xun -editori Wei Kongming
(Lataa Red Star News, raportoinnissa on palkintoja!)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author