Mikä on koulutus?

Koulutus etsii harmoniaa.HENKILÖKOHTAINEN YMPÄRISTÖN YMPÄRISTÖ;Opettajan ja elämän välisen kilpailun sijasta;

Koulutus on elämänenergian kehittäminen ja vapauttaminenSe on aloittaa ja johtaa ihmisluonnon ystävällisyyttä.Koulutus palvelee inhimillisen kehityksen kehitystä, joka on ohjauksen, tuen ja inspiraation merkitys.

Koulutus on yleinen tasapaino ja henkilö on harmoninen.Koko yhteiskunnan, koulutuksen ja talouden, koulutuksen ja politiikan, koulutuksen, koulutuksen, koulutuksen ja muiden alueet ovat saavuttaneet oikean valtion dynaamisessa tasapainossa.Jokainen henkilö saavuttaa harmonisen valtion, ei ole fyysisesti ja henkisesti uupunut valtavan koulun painostuksen vuoksi, eikä se ole rohkea liian voimakkaan sosiaalisen kilpailun vuoksi.Jos koulutuksemme voi saavuttaa yleisen tasapainon ja yksilöllisen harmonian, kuinka vanhan sen pitäisi olla!

Koulutus on vastuu.Koulutuksesta ei ole vastuuta, ja koulutus, joka ei ota vastuuta, on väärä, ja koulutus ilman vastuuta on kelluva.Koulutuksen vastuu tulee ensin opettajan vastuusta.Opettajat, joilla ei ole vastuuta, ovat virtuaalisia.Kantin etiikassa vastuun käsitteellä on keskeinen asema.Hän uskoo, että vastuu on kaikkien moraalisten arvojen lähde.Ihmisillä, ihmisillä, jotka ovat arvokkaita moraalissa, on kannettava jotain, ei ole mitään kannettavaa ja kantavat vastuuta, ei ihmisiä, vaan esineitä.Zi sanoi: ”Ei pitäisi olla valmistautumaton ja kaukana. Eikö vastuussa ole vastuu?

Koulutuksen on oltava vähän romanttinen ja idealistinen.Koulutus ilman idealismia on liian utilitaristinen, eikä vain idealistista koulutusta voida toteuttaa.Meidän pitäisi juurruttaa maa ja katsoa ylös tähtitaivaan.Jatka idealismin tavoitetta realistisilla polkuilla.Mutta koulutuksen romantiikka ei ole mitenkään romanttista, kuten maaseudun kotieläintalous.Koulutuksen romanssi on yllätys ja tyytyväisyys mielen ja mielen kasvuun.Romanssi, jonka ajattelin, että niin kauan kuin teeskentelin antavan lapselleni, välittömästi tapahtunut romanssi oli vain joidenkin ihmisten naiivi mielikuvitus.Ja opiskelijat näkevät ja pilkkaavat sellaiset palkinnot yhdellä silmäyksellä.

Koulutus on hidas taide ja pitkä odotus.Odottaa sielukukkia, odottaa elämän heräämistä, odottaa todellista rakkautta, odottaa sielun ravitsemista.

Koulutus on rakkautta. Niin kauan kuin heikko vesi on tuhansia mailia, niin kauan kuin vuoristo on 10 000 metriä, voit kääntää sateen keväällä ja voit tilata sen.

You May Also Like

More From Author