Isänmaallinen terveysliike alkaa kiinnittää huomiota maan painoon

Yli 5000 tonnin roskien siivoamisen jälkeen brändiläpät ”Station Memory” -teemapuistosta tuli hyvä paikka tavallisille ihmisille Xiping Streetissä, Xiping Street, Qujing City, Yunnanin maakunta.
”Station Memory” -teemapuisto muutetaan alkuperäisestä rautatieasemasta.Zhanyi -rautatieasema perustettiin vuonna 1944. Huipun aikana Qujing toteutti lähes 90%tavaroista ja matkustajaliikenteistä.Myöhemmin rautatieasema oli suljettu kaupunkikehityksen vuoksi.Suljetusta rautatieasemasta tuli hylätty ja tyhjäkäynti maa, ja se muuttui hitaasti ”kolmeksi kaaokseksi” jätevesivirtausta, roskien paaluista ja rotista.
Heinäkuussa 2020 Zhanyi -piiri aloitti ”Station Memory” -projektin suunnittelun isänmaallisen hygienian ”7 erityistoiminnan” edistämiseksi.
Tällä hetkellä 36. kansallinen isänmaallinen puhtaanapitokuukausi.
”Isänmaallinen sanitaatioliike on elävä kiinalaisen ominaisuuksien käytäntö, yhdistelmä terveyden ehkäisyä ja joukkojen joukkoa. Se on myös suuri startup.” .
Wang Jiang oli ”Station Memory” -projektin todistaja.Roskien puhdistamisvaiheessa Wang Jiang työskenteli varhaisesta myöhään ”roskien kaatopaikassa”.
Jonkin aikaa työskennellessään ympäröivät asukkaat alkoivat nähdä, että hänen ympärillään oleva ympäristö paransi jatkuvasti sen lisäksi, että asukkaat eivät enää polttamaan roskaa ja jätevesiä lähellä vanhaa rautatieasemaa, ryhmän aloitteen liittyäkseen ryhmään puhdistamaan roskia .Isänmaallisen terveysliikkeen voima heijastuu.
Suorita isänmaallinen hygienia joukkojen terveystarpeiden yhdistämisessä
Kun puhuttiin Yunnanin isänmaallisen terveystyön ominaisuuksista, Mao Qunan kertoi, että keskushallinto pyysi puoluekomiteaa ja hallituksia kaikilla tasoilla, jotta ihmisten terveys on asetettu prioriteetti -kehityksen strategiseen asemaan. Suuri merkitys isänmaalliselle terveystyölle ja heijastavat terveysprioriteetin käsitettä.Suorita hyvä työ jätteiden hävittämisessä ja tarjoa kansanterveyslaitoksia jne., Heijastaen isänmaallista terveyskampanjaa yhdistämällä massojen terveys ja edistäminen.
Yunnanin maakunnan terveysprioriteetin käsite on toteutettu todellisella kullalla ja hopealla.Vuonna 2020 Yunnanin maakunta, joka perustuu uuden kruunun epidemian ehkäisyn ja hallinnan normalisointiin, suoritti innovatiivisesti ”7 erityistä toimintaa” isänmaallisessa hygieniassa isänmaallisessa terveydessä ja osallistuminen isänmaalliseen hygieniaan.”Se on hieno ja ennennäkemätön. Vain puolitoista vuotta kaikki maakunnan maakunnat ovat täyttäneet kansalliset saniteetti -standardit.”
Vakuutusalueella sijaitseva Yunnan ei ole korkea lähtökohtana isänmaallisen terveysliikkeen suorittamisessa.Wenshan Zhuang Miaon autonominen prefektuuri ja Vietnam Etelä -Yunnanissa rajoittuivat erityisen maantieteellisen sijainnin vuoksi, kun Kiinan ja Vietnamin suhteet normalisoitiin vuonna 1992, Wen Shanzhou siirrettiin ”kaikesta etulinjasta, kaikki voittoon” taloudelliseen rakenteeseen ja taloudelliseen rakenteeseen ja taloudelliseen rakenteeseen ja kehitys.”Siksi Wenshanin uudistus ja avaaminen ovat 14 vuotta myöhemmin kuin Manner”, sanoi Wenshanin prefektuurin varajohtaja Tian Yan.
Vuonna 2020, kun Wen Shan toteutti isänmaallista terveyskampanjaa, maaseudun ja kaupunkien risteys oli roskien vaikein alue. T päästä sisään. ”
Tämän ongelman edessä Wenshanin prefektuuri ehdotti, että kaikilla tasoilla on ensin oltava ”laaja sihteeri” puolueen sihteerien sihteerien ja massojen puhdistaminen joka viikko.”Cadre -lakaisun, massojen näkemyksen” alussa oli myös tilanne, jota massat eivät ymmärtäneet ja tukeneet.Kunkin yksikön puolueen jäsenet liittyivät kuitenkin ”lakaisuhteerin” johdolla.Seuraavaksi ”veli Bing” ja myös kaikilla tasoilla ihmiset liittyivät.Loppujen lopuksi ihmiset eivät voineet istua paikallaan ja poimi luuta siivoamaan kadun yhdessä.
Tian Yan sanoi, että viimeinen ”7 erityisoperaatiossa” oli ”osallistuminen”. ”
Isänmaallisen puhtaanapitokampanjan ohjaamana Wen Shanzhoun vanha ulkonäkö muutti hänen kasvonsa, ja kylät, jotka olivat nykyään likaiset, tulee nyt puhdas ja kaunis.
Maaseutukehityksen tutkimiseen Zhejiang kuuluu maan ”eturintamaan”.Taizhou City, Zhejiangin maakunta, yhdistää maaseudun isänmaallisen terveysliikkeen ”miljooniin hankkeisiin”.Ympäristöongelmien ratkaisemisen jälkeen Taizhou muutti kauniin ympäristön kauniiksi taloudeksi.TAIZHOU CITY TOUU VILAGE on saavuttanut yli 40 miljoonaa yuania liikevaihdossa ”Ympäristö+kulttuurimatkailun” ja kyläläisten yli 10 miljoonan yuanin osinkojen Aiwein yhdistyksen johtaja Li Changming. Kiinan nuorten toimittaja päivittäin · zhongqing.com: ”Tämä malli ei vain osoita ympäristöhallinnon tehokkuutta, vaan myös parantaa tulojen syöttämisen ympäristön hallintaa.”
Lisäksi Taizhou popularisoi myös terveellistä elämää, suunnitellut ja perustaa kylän tason terveyslaitokset, vahvistaa vanhusten, äitien ja lasten terveydenhoitoa ja parantaa koko kroonisten sairauksien syklin terveydenhoitoa.
Teema ”painonpudotuksesta” tulee isänmaallisen terveysliikkeen
Isänmaallinen terveysliike oli peräisin ympäristöä koskevasta parantamisesta ja tartuntatautien poistamisesta.Tämän vuoden isänmaallisen terveysliikkeen teema on ”terveellinen kaupunkien terveyspaino”.Mao Qunan kertoi, että elämäntavan muutosten ja kansalaisten elintasojen parantamisen myötä ylipainoisen liikalihavuuden määrä on osoittanut ylöspäin suuntautuvan suuntauksen.
16. huhtikuuta iltapäivällä, kun toimittaja käveli haastatteluun yhteisön terveyskeskuksen kanssa Monai Street -yhteisön terveyspalvelukeskuksen kanssa Qujing Cityssä, paikallinen asukas Yang Conghua oli konsultoinut.Hänen mielestään hänen rintaansa oli hieman epämukava lähitulevaisuudessa.Yang Conghua, joka on 152 cm pitkä, painaa 72 kg.Lääkäri sanoi, että Yang Conghuan nykyiset indikaattorit ovat hyvin hallittuja ja hänen paino on tällä hetkellä pääongelma.
Yang Conghua kärsii kroonisista sairauksista, kuten verenpaineesta ja diabeteksestä.”Tällä hetkellä kotimaassani ylipainoisen liikalihavuuden määrä on lisääntynyt ja kohdistunut kiireelliseen tehtävään hallita kroonisten sairauksien esiintyvyyttä. Siksi olemme päättäneet käyttää isänmaallista terveyskuukautta keskitetysti levittämiseen tänä vuonna. Ole hyvä ja kiinnitä huomiota”. terveellinen paino’.”
Huono elämäntapa on tärkeä syy liikalihavuuteen. ja terveelliset elämäntavat koko yhteiskunnassa, estävät ja hallitsevat kroonisia sairauksia. ”
Hitaiden sairauksien potilaiden hallitsemiseksi Yang Conghuan klinikka Jiangjiang Street Community Health Service Center -tapahtuman klinikka antoi kroonisten sairauksien hallintapisteiden kortit diabetekselle ja verenpainepotilaille alueella.Hyväksy lääkäri joka vuosineljännes, voit kerätä 2,5 pistettä ja voit kerätä 2,5 pistettä vuosineljänneksen aikana.Saavuttuaan tietyn pistemäärän, potilaat, joilla on kroonisia sairauksia, voivat tulla yhteisön terveyspalvelukeskukseen lunastamaan vastaavat palkinnot.
Vähemmän syöminen ja liikkuminen on tärkeä tapa hallita painosi.Saadakseen ihmiset liikkuvat enemmän, Taizhou Zhejiang tekee kaiken mahdollisen luodakseen käteviä olosuhteita.Infrastruktuurin suhteen uusia taskupuistoja noin 132 ihmistä lisätään parantamaan ”15 minuutin yhteisöurheilun elävää ympyrää”.Pehmeän vallan suhteen ”olemme tutkineet ruohonjuuritason urheilukomissaarin työmekanismin perustamista.” , ja johdon arviointimekanismi perustettiin.
Taizhoun käytännön perusteella valtion yleinen urheilun hallinto antoi ”hyväksynnän ruohonjuuritason urheilun jäsenten ja muiden mekanismien edistämisessä” vuonna 2023, mikä tarkoittaa, että tämä etsintä on siirtynyt Taizhousta maahan.”Ruohonjuuritason urheilun jäsenistä on tullut uuden ruohonjuuritason terveyshallinnon mallin selkäranka, joka edistää CO -rakennusten, yhteishallinnon ja jakamisen muodostumista.”
Kiinan nuoriso päivittäin · Kiinan nuorisoverkoston toimittaja Liu Yangrong Lähde: China Youth Daily
(Lähde: Kiina Youth Daily)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author