Isänmaallinen hygienia, joka osallistuu terveellisiin elämäpuihin

2 min read
Red Net Moment News 25. huhtikuuta uutiset(Kirjeenvaihtaja Li Qian) Huhtikuu 2024 oli 36. isänmaallinen terveyskuukausi. Asukkaiden kyvyn parantamiseksi terveydenhuollon alalla ja hätätilanteessa Shaoguang -yhteisö, Donghu Street, Donghu Street, Furong, Changsha, Changsha, Changsha, Changsha City toteutti ”terveellisen kaupunkien terveyden painon painonnousun” 36. isänmaallisen terveyskuukauden teematapahtuman.
Tapahtumapaikalla luettiin ”36. isänmaallinen terveyskuukauden aloite” ja ”terveellinen paino, kaikkien huomio; terveysympäristö, terveystoimet, terveet perheet, terveysperheet, kaikki hyötyivät terveellisestä ympäristöstä, terveysympäristöstä, terveysympäristöstä”. Aloite kehottaa suurta osaa kansalaisista hallitsemaan tieteellisesti painoa, kohtuullista ruokavaliota, asianmukaista liikuntaa, tupakoinnin lopettamista, alkoholia, psykologista tasapainoa ja kehittämään hyviä tapoja.
Lääketieteellinen henkilökunta selitti -paikan ensiaputaitoista
Lisäksi Donghu Street Community Health Service Centerin lääketieteellinen henkilökunta opetti yhteisiä ensiapujaksoja, kuten sydän- ja keuhkojen elvyttämistä, Heimlck -hätämenetelmää ja automaattisen defibrilloinnin in vitro (AED).Käytännössä, kuten sydän- ja keuhkojen elvyttäminen, opiskelijat osallistuivat käytännön operaatioihin opettajan ohjauksessa.
Myöhemmin yhteisön organisaation henkilökunta, puolueen jäsenet, asukkaat, vapaaehtoiset jne. Suorittivat ympäristön puhtaanapitopuhdistuksen ja puhdistivat kattavasti valkoisen roskien, roskien ja hygienisen kuolleiden kulmien lainkäyttöalueella.Samanaikaisesti sivistymättömät käyttäytymiset, kuten jätejätteet, esineiden sijoittaminen ja roskakorit, ovat vakuuttuneita.Kaikkien työn jälkeen saniteetti ulkonäkö uusitaan.
Ympäristöhygienian eliminointi
Tämän toiminnan avulla massojen terveyden ja terveyden tietoisuus on parantunut tehokkaasti, ja kaikki ovat edelleen hoitaneet sivilisaation ja terveyden käsitettä, kehittävät sivistyneitä terveystapoja, harjoittaneet terveellisiä elämäntapoja, parannetun sivistyneen ja terveellisen lukutaidon ja pyrkivät olemaan Terveellisen elämäntavan harjoittaja.
Seuraavassa vaiheessa Shaoguang -yhteisö jatkaa isänmaallisen terveysliikkeen ja ”terveellisen Shaoguangin” rakentamisen edistämistä, ohjaamaan massoja terveellisen elämäntavan harjoittamiseen ja muodostamaan uuden mallin ”kaikkien osallistumiselle, yhteisrakentamiseen ja jakamiseen” .
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author