Xinhuan peruskoulu Juye Countyssa, Heze City suorittaa kansallisen turvallisuuden koulutuspäivän aktiviteetteja

1 min read
Shandong.com, Kiina· Uusi käsitys 16. huhtikuuta uutiset15. huhtikuuta 2024 on yhdeksäs ”kansallisen turvallisuuskoulutuspäivä” kotimaassaan. Päivän julkisuustoiminta teemalla vahvistaa turvallisuustietoisuutta ja puolueettomuutta.
Teemaryhmän kokouksessa opettajat heidän ympärillään olevien multimediaesittelyjen ja tapausten selitysten avulla opiskelijat voivat ymmärtää kansallisen turvallisuuden koulutuksen lähdettä, jotka ovat käyttäytymistä, jotka tuhoavat kansallisen turvallisuuden ja mitkä näkökohdat kansallisen turvallisuuden ylläpitämiseksi. Tietoisuus ja kyky ja suorittaa koulutusta, kuten liikenneonnettomuuksien estäminen, palontorjunta, kampuksen kiusaamisen, estämisen ja luonnonkatastrofien ehkäisy.
Viime vuosina Juye Countyn koulutusjärjestelmä on lähempänä ”kansallisen turvallisuuden koulutuspäivän” teemaa, toteuttanut sen toiminnalliset edut, järjestivät läänin pää- ja keskiasteen koulut suorittamaan kansallisen turvallisuuden päivän propagandatoimintaa ja vahvistivat tietoisuutta ylläpitämisestä kansallinen turvallisuus.
Xinhuan ala -asteen varapuheenjohtaja Zhang Yanliang sanoi: ”Koulumme integroi kansallisen turvallisuuskoulutuksen erityiseen koulutustoimintaan monien toimintojen, kuten teeman lippujen keräysseremonian, kansallisen puolueen puheen ja teemakurssien kautta. Kansallisen turvallisuuden koulutusjulisteiden ja muiden muotojen muodot siten, että kansallisen turvallisuuden ylläpitäminen kampuksella ja juurtuneet syvästi ihmisiin. ”
Kiina Shandong.com -toimittaja Wu Lugang raportoi
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author