TRPG: n lisäksi

”Käsikirjoituksen kirjoittaminen on tietyssä mielessä samanlainen kuin lähetyssaarnaaja -ammattilaiset uskovat vakaasti, että inspiraatio voi menestyä vain ilman vankkaa perustaa tai ammattitaitoa. -Neil D. U.

Kuten me kaikki tiedämme, varantoryhmä ei ole vain niin yksinkertainen kuin taitava sääntöjen ja lukumoduulien käyttämiseen.Samoin kuin elokuvien luominen, kohtauksen rakentaminen on saada pelaajat uskomaan olevansa mielikuvituksen virtuaalimaailmassa.Luottamuksen saamiseksi auttavat pelaajia rakentamaan studion aivoihin, keräämään materiaaleja ja suorittamaan todisteita siitä, ettei sitä voida välttää.

Tämän sarakkeen sisältö on johdettu yhden samurai -samurai -päiväkirjasta.(Sarakkeen kansi on johdettu elokuvasta ”Snow of Snow” 1963)

  1 kaksi 4 pistettä 16 baht

6400 artikkeli 1 minuutti 4 baht

Hopea 65 artikla 1600 artikla 1 Baht

                Hopea 16.3 Teksti 400 Artikkeli

                                    Noin hopeaa 4 tekstiä hopea 1 teksti

                                                        Noin 100 artikkelia

1 kaksi = 6400 teksti = hopea 64 tekstiä

1 kaksi = 4 pistettä = 16 bahtia

Hopea 1 Ling = 1000 tekstiä

Hopea 1 teksti = 10 pistettä

Muuntaa nykyiseen valuuttaarvoon

1 artikkeli = 20 jeniä

1 kaksi = 128800 jeniä

1 piste = 32 000 jeniä

1 baht = 8000 jeniä

Hopea 1 teksti = 2000 jeniä

蛸 蛸 蛸 蛸 

Laijiu ja vihannekset (mustekala)

Täytetyt kakut (eräänlainen hedelmä punaisen papupastan ulkopuolella, eräänlainen riisikakut)

Tigo yaori

Tiger -talon höyrytetyt pullat (tee iho vehnäjauhoilla tai riisijauhoilla, käärittynä papupasta täytettä ja höyryttäen)

Syötkö veneen/keitetyn veneen: Sijaitsee Fangfangissa, lauttat Dianchuanin ylä- ja alavirtaan.

Hanki shogunaatin tunnustus ja monopolisoi viinin ja ruoan myynnin lähialueella, joten joskus se on melkein vahva.

Onko kakku (papupasta) 

Syö teekulho (käytetty halpa riisikulho)

Sanotaan, että myytävän ruoan laatu on huono.

Yunzhun ateria: Yun Xun viittaa kovaan työhön nostamalla sedaanin siemeniä päätiellä.

Yunzhu -lounas: Naudanliha, grillattu lese, suolakurkku, haudutettu soijapapu.Sisältö on yksinkertaista ja halpaa.Hinta on 22.

Erxuan -teetalo

kananmuna

Grillattu ankerias: Grillattu ankerias on grillattu kastikkeella.Edo -tuulen grillattu ankerias höyrytetään ja poistetaan, ja Kyoka -tyylin tyyli on paksu.

Muna (keitetyt munat): Sanotaan, että ulkomaalaiset tuovat munien syömisen tapaa.

Viini (noin 180 ml viiniä) Hinta 28 artikkeli

Kakku

Riisikakut: Kakkutalon kylän riisikakut on kuvattu epämiellyttäväksi luumuiksi, jotka eivät maistu.Yanmei viittaa ruoan maun merkitykseen.

Caojin (sijaitsee lähellä Jianguoa, Donghai Roadia ja Zhongshan Roadia)

传: Erikoisuus, legendan mukaan Oda Nobunaga tuhosi kuusikulmion Yoshiki ja aurinko uskottiin sairaanhoitajille.Äiti -laki teki riisikakut kotikaupungissaan ja myytiin tavaratilan kaduilla ruokkiakseen kuusikulmion Yixianin pojanpoikaa.Näinä vuosina leivonnaiset ovat kakkuja.Kääri riisikakku punaisella papupastalla ja laita sitten pieni valkoinen riisikakku papupastaan.

Shinoharan kylä

Shino Pake: Erikoisuus, riisikakut.

Wanghu House Wanghu Pavilion voi unohtaa Biwa -järven maisemat

Pinkki kakut: erikoisuus, riisikakkut.Sen sanotaan olevan erittäin herkullinen ja tunnetaan myös nimellä taitettava kakku.Tokugawa Mao on tullut tänne syömään.

Mu Zeng Road

Voimakakku

Hyundai Village (Shangsongchocho, Mu Zeng County, Naganon prefektuuri): Kylä, joka liittyy Pojiman legendaan.

Nukkuva tattari: erikoisuus, sekä herkullinen että kallis.Hinta on 64.

Uusi teetalo lähellä Shangsongin asemaa

Saniaiset kakut: Tokaidon Nika -Sakan erikoisuus, puoliksi läpinäkyvät hedelmät, jotka on valmistettu saniaisen juuritä tärkkelyksestä, sirotetut soijapavut.Saniaisen niukkuuden vuoksi se tehtiin myös GE -faneista.

Kalju kakku: Ape Waidin erikoisuus oli.

Aoyun kylä

Kastanja

Kuivattu pippurikala (100 artikkeli)

碓 碓 碓 岭 岭

Lingli: Erittäin kallis, 55..

Paistettu lootusjuuri

Weishin -viini: Tuo eteläisen barbaarin vieressä, sekoitettuna höyrytettyyn glutiinin riisiin Shochussa ja lisätty sitten viinilauluilla.”Tai Pavilion”, nimeltään Weilinya, on myös tietueita.

Ba Ben Kimura

Paistettu taro höyrytetty pulla

Syvä laakso

Paistettu pulla

Ei tallennettua sijaintia:

Kurkku

Uodonnuudeli

Höyrytetty monni

Tavallinen

Kyokan alue

Sekä Kiotossa että Osaka -ruoanlaitossa keskipäivällä ja sitten haudutetut astiat tai haudutetut kalat sivuruokia varten.

Edo

Sitä vastoin Edo, keitä aamulla ja syö miso -keittoon.Keskipäivällä siitä tuli kylmä riisi, ja vihanneksia tai kaloja oli tarpeen vihanneksia tai kaloja.Illalla on teekiisiä ja suolakurkkua.Jotkut EDO: n suuret ravintolat kokkivat kuitenkin kolme kertaa päivässä, ja ne keittävät kahdesti päivässä.

Oireet, etikka, miso ja kuivattu suola, maku, sokeri tai merilevä, kuivattu monni.

Suola: Seto -Seto Sisä -meren rannikon rannikolta, kuten ilmasto ja nouseva vuorovesi, johtuu Edolle, koska ilmasto ja vuorovesi sopivat suolalle.

Soijakastike: Paperin (1716 ~ 1736) aikana 780 % EDO: n soijakastikkeesta on tuottanut yläosa.Joiden ja järvien keskeltä jokien ja järvien myöhään ajanjaksoon, kastikkeen ja Nollan soijakastikkeen tuotanto alemmalla alueella alkoi kuitenkin asteittain muodostua.Soijakastike, joka kuljetettiin EDO: hon Wenzhengin neljän vuoden aikana (1822), tuotettiin 1,25 miljoonalla, ja yläosa tuotti vain 20 000 pulloa.Eri kuin Kanton alueelta valmistettu soijakastike, toisin kuin yllä valmistettu soijakastike, ne käyttävät enemmän vehnää, joten ne ovat paksua sumua soijakastiketta, jolla on raskas maku.

MISO: erilainen kuin eri alueet.Kiotossa, Nagoyassa on valkoista misoa, Batin Mison kanssa ja Kanton alueen pohjoispuolella Mison tekemiseen, joten suurin osa niistä on suolaista misoa raskaalla suolalla.Edolla on kuitenkin myös vähemmän suolaa, punertavan ruskeaa makeaa misoa.

Weishin: Ruishan Miyuki Lishu on hyvin kuuluisa.PU -paahdettu ankerias on valmistettu mausta.

GRASE: Edo -ajanjaksolla, Satsuma -tuulettimen kautta, voit kuljettaa Amamin ja Ryukyun tuottaman mustan sokerin Edolle, mutta kaikki valkoiset sokerit ja kalliosokerit luottavat niihin.

Kirsikka miso

Lisää rikkoutunut naudanliha ja inkivääri MISO: hon ja lisää sitten makea Bibimbap -kastike, joka sekoitetaan sokerin ja sokerin kanssa.

8. ~ 50 tekstiä ei odoteta.

Jinshan -temppeli Miso

Sanotaan, että Zhejiangin maakunnan temppelin munkit Zhejiangin maakunnassa Kiinassa tulivat Japaniin, lisäävät Melonia, munakoisoa, inkivääriä ja perillaa vehnä Misoon.Lisää lopuksi sokeria ja suolaa ja fermentoitu sitten.

Tofu

Tofu on yleinen halpa ainesosa, ja paistettu tofu ja paahdettu tofu ovat halpoja.

Valkoinen tofu 30 -artikkeli

Edon tofu ei ole niin valkoinen kuin Kyokan alueen tofu, ja se on vaikeaa, ja maku on hiukan.Joten valkoinen tofu voi olla Kansai -tuulen edistynyt tofu,

Hinta on noin kuusi kertaa paistetun tofun tai paahdetun tofun hinta.

Tofu

Sekoita tofu ja riisi on tofu -riisi. Laita mauste -tofu kulhon pohjalle ja peitä siihen riisi.

Kahdeksan kupillista tofua

Leikkaa tofu hoikkaiksi nauhoiksi ja keitä lasillisella viiniä, yksi lasillinen soijakastiketta ja kuusi lasillista vettä.Sitä kutsutaan myös Udon Tofu.

Tofu

Varista tofu ja lisää munat, sekoita hyvin ja keitä se.

Keitto tofu

Sitä kutsutaan myös Tang Nu, joka leikkaa tofun neliömuotoiseksi.

Tofua, joka ei parane suoraan kylmiä sekoituksia, kutsutaan kylmäksi orjaksi.

Paahdettu tofu

Paista tofu bambu -tikkuilla.Tuolloin tofu oli erittäin kova, vaikka bambu -tikku tofu, se ei olisi rikki.Koska käytän usein kahta bambu -tikkua tofussa, jotkut ihmiset käyttävät tätä myös samuraiin pilkkaamiseen, ja soturia kutsutaan paahdettu tofu.(Koska samurai on varustettu kahdella veitsellä, tässä on tofu, joka näyttää käyttävän kahta bambu -tikkua.)

Miso Tianle Tofu

Levitä paahdettu tofu misolla ja paista se uudelleen, joka on Miso -kenttämusiikki tofu.

Lumi kukkakaali 4

Lumi kukkakaali on jäljellä tofua, ts. Tofu -jäännös, joka on sekä halpaa että ravitsevaa.

Puutarha

Bambu -tikun aikana käytetyn tofun paistamisen jälkeen levitä miso -kastike ja ripottele sitten tuskasta temppelijauhetta.

Hedelmä

Käytä varovasti kalliita hedelmiä, jotka on valmistettu korkealaatuisesta valkoisesta sokerista tai kallion sokerista.Kun alainen samurai käy korkean tason samuraiissa, hän ostaa käsikirjeen.Kirjan lahjojen kustannukset ovat 1,19 rahaa.

Pulla- ja kakkuhedelmät

Suurin osa höyrytetyistä pulloista on valmistettu nuudelista jauheella ja kääritty sitten papujen täytteellä ja lopulta höyrytetään, ja kakku höyrytetään usein ensin glutiini -riisillä ja sitten aikuisilla kakuilla.

Pionikakku

Keitä japonica ja glutinous riisi, laita se Mantoon survin ja vain jauhaa se.

Pionykakku on valmistettu hiomalla hölynpölyä riisiä, ja tarttuu sitten pinnalle kypsennettyihin makeisiin pieniin papuihin.Tai ripottele soijapapuilla.

Suurin osa tavallisista pionikakuista on valmistettu mustasta sokerista, mutta ne voivat myös syödä valkoisesta sokerista valmistettuja pioni -kakkuja.

Tuomioistuimen naispuolinen virkamies sanoi, että pioonikakku oli ”萩”.

Solmio Peony Cake 

Pienistä papuista, keltaisista nuudeleista ja seesaminsiemenistä valmistetut pienet pionikakut ovat kuuluisia Edo -tuotteita.

Anzhengin (1854) ensimmäisenä vuonna ilmestyi huhu, jossa sanottiin, että kesän henki ei hyökkää siihen, että syömisen jälkeen ei hyökkää sitä.Siksi suuri joukko ihmisiä omaksui hedelmäkaupan ostamaan pioonikakkuja, ja jokainen heistä teki ne.

Polttaa

Käytä raaka -aineena vehnäjauhetta, levitä se ohuesti, laita papupasta täyte ja pino se neliömäisiin hedelmiin.

Bataatti

Bataatti höyrytetty pulla

Paistettu bataatti höyrytettyjä pulloja

Kirsikkakakku

Kirsikkakakun keksittiin Changchu -temppelissä lähellä Sumidaa.Käytä ensin suolaa kirsikanlehden suolakurkkuun ja kääri sitten riisipasta -täyte riisikakun suolatuihin kirsikkalehtiin.

Edo -aikakaudella käytetään kahta kirsikkalehteä, ja nyt käytetään kolme kappaletta.Tässä käytetyt kirsikkalehdet ovat Sakura -puun lehdet.

Sakura -lehdet ovat suolaisia, ja ne ovat erityisen herkullisia, kun ne laitetaan suuhun makealla papupastalla.Monet ihmiset kuorivat kuitenkin kirsikanlehdet ja maistavat kakkuun upotettujen kirsikkalehtien tuoksun.

Suamattinen kakku

Thunder Rice Cake

Riisipalkkien ja leipomisen jälkeen sekoita siirappiin, sokeriin, maapähkinöihin jne. Ja leikkaa riisistä valmistettuja paloja.

Riisipulla

Yksi on valmistettu riisimuotoisesta ja hedelmää riisinuudeleilla.Kun myyt sitä myymälässä, sinun on myös laitettava se Bian Huaniin myymään kadun varrella.

Kakku

Makea keitetyistä papuista valmistettu hedelmä riisikakkuissa on myös erittäin kuuluisa kuuluisa Edo.

Legendan mukaan kahden maan sillan päällikössä asuva XiaoSongwu meni naimisiin Yoshihara -tytön kanssa, joka oli pudonnut pölyyn vaimonsa nimeksi. Pari myi kakun yhdessä.Monet ihmiset katsovat kuinka monta sukupolvea näyttää uteliaisuudesta, joten he ovat houkutelleet monia vieraita.

Tiivistetty hedelmä

Nyt on asioita, joita kutsutaan käsitöiksi tai sokeritaiteiksi, jotka on veistämään hedelmät täyteen kirsikankukkiin tai nosturin muotoon ja jopa tehdä kelluvat hedelmillä.

Kaupassa on joitain hedelmäkauppoja, jotka koristavat käsityöhedelmät.

Lammas

Viiriäinen kakku

Kaksi päätä täytteellä ovat hiukan pyöristettyjä kakkuja, valkoisia ja koksin väri, joka on muodostettu, kun se on paistettu, kuten viiriäismunat.

Helmi

Riisinuudeleista valmistettu pieni pyöreä kakku näyttää helmiltä.

Kultainen ryhmä

Keitä bataatit ja tee täytteet sokerilla ja sekoita sitten kastanjoista valmistettuihin makeaan hedelmiin.

Vettä

Leseet

Rauta

Putkuta litteän muotoinen hedelmä abalone ja muut materiaalit.

bataatti 

Aina (3750 grammaa) 50 artikkeli.

Taro -papaat

Taro on kastannut ja sokeri Ryukyu Tarossa (ts. Bataatti).4 Artikkeli.

Höyrytetty bataatti

Puuro

Teepuuro, aamiainen, puuro, joka on keitetty teekeitolla, laita joskus bataatit sisään.

Uhrata

Voit sekoittaa bataatit valikoituun riisiin.

Paahdettu bataatti

”Shouzhong Draft” mainitsi, että Kiotossa ja Osakassa on paljon bataatteja, mutta melkein kaikki ne ovat paahdettuja bataatteja Edossa.Ympäröivällä alueella suurin osa heistä huusi ”kuuma ja kuuma” myydäkseen bataatteja kaduilla, mutta Edo ei nähnyt bataatteja myyvää virtauskiviä.

Bataatit ovat erilaisia ​​Kantossa ja Kansaiissa.

ankerias

Kun teet ankeriaita, voit tehdä valkoisia höyrytettyjä ankeriaita ja voit lisätä kylmää ja kylmää.

CLICP ankeriaan, poista luupää ja grilli ankerias soijakastikkeen harjaamisen jälkeen.

PU: n polttamista tätä menetelmää käytetään myös meriankeriaan, monnien, susi -hampaan ankeriaan valmistamiseen.

Kun EDO poltetaan, se grillataan kerran bambu -tikulla, höyrystyy ensin, poista ylimääräinen öljy ja harjaa sitten kastike toissijaista leipomista varten.

Kastike lisätään Edo -ihmisten suosikki sokerilla. Lopuksi maku ei ole vain öljyinen, vaan myös tuoksu on tuoksuva ja maku on parempi.

Ankerias

Sea ankeria voi höyryttää, hauduttaa tai tehdä sushimateriaaleja.

Edo -offshore -laitteen lisäksi korkealaatuisia meriakeriaita voidaan myös kiinni Seto -sisäosassa, joten Hiroshiman meriankerias sushi on enimmäkseen kuuluisa.

Ankerias susi

Kalat, jotka ovat samanlaisia ​​kuin ankerias ja ankeriaat ja susi -hampaat.EDO -ajanjaksolla on myös höyryttäviä ankeriaita, jotka naamioituvat ankeriaksi.

Länsi -Japani kaappaa suuren määrän susihampaiden ankeriaita, joten Kioton Osakan susihampaiden ankeriaseollisuus on erittäin kehittynyt. Hammasiankerias iho ja sekoita kurkku.Susi -hampaassa on kuitenkin monia hienoja selkärankoja, ja sinun on poistettava se varovasti, kun syöt sitä.Lisäksi susi -hammasankerias voi myös tehdä kalakakun raaka -aineita.

keuhko

Aseta koko loakki ruukkuun ja keitä se miso- ja soijakastikkeella.Yleinen Loach -keitto 16 tekstiä, kulho pillereitä, pillereitä ovat 48.

Viinasuukku

Poista Loachin pää, luut ja sisäelimet ja leikkaa sitten, lisää naudanlihan viipaleita, laita se vuokaan ja keitä se maustetulla ja soijakastikkeella ja lopulta koristeilla.Hinta on jopa 200 rahaa.

Sanotaan, että Wanwu -niminen henkilö myy kulttuuri- ja poliittisten vuosien vuosista, nimeltä Wanwu myy keittoja, jotka on valmistettu keitetyistä keittoa, luusta ja sisäelimistä Etelä -Martye Machu Machu.

Myöhemmin, Tianbaon (1830) alkuvuosina, Tongpengchossa, Yokoyamassa sijaitsevassa Liuchuan -nimisessä kaupassa, joka teki tällaisesta loka -keittoa suositun.

EDO -ajanjakson aikana Loach -myymät kaupat myivät myös monni kattiloita, nukkeja ja ankeriaiden ruukuja.

Kun valmistetaan Loachia, se on yleensä valmistettu shabu -shabusta tai keitosta, ja siellä on myös Loach -haudutettua puuroa.Lisäksi on suhteellisen harvinaisia ​​käytäntöjä, jotka tekevät Loachista sushiin.

Loachista valmistettu sushi on sama kuin monni -sushi.

Suuri määrä Loachia voidaan kiinni kesällä. Kuivattujen vesikanavan pohjaan käpristynyt Loach on ”Calth Loach”, mikä on ylivoimainen.

Tattaruudeli 

Valmistettu hedelmäkaupasta, tee kakkua muotoiltu kuumalla vedellä ja tattarijauhoilla, ja se voidaan syödä soijakastikkeella tai kastikkeella.

Levitä tattari kuumalla vedellä ja laita sitten höyrylaivalle.Tattaruudelien asettaminen höyrylaivalle on Edon jäännös Edon varhaisessa vaiheessa, ja Kyokan ympärillä olevaa tattari käytetään levyn käyttämiseen.

Kuninkaallinen ruoka iso höyrytetty 48 teksti 80 Teksti

Käytä ylemmän höyrylaivan suurta pintaa.

Tattaruudelit 16 artikkeli

Se voi olla tattarikeiton nuudeli keittoon tai kastikkeeseen upotettujen mehujen nuudelit ilman kastikkeeseen kastettua keittoa.

Ylimääräiset 16 artikkelia

Kakku tattari 24 artikkeli

Kakku viittaa riisikakkuista valmistettuun ruokaan pieniksi paloiksi, ja joskus lisää papuja välipaloja.Tattaruudelit ja erilaiset pienet ainesosat viitataan yhdessä kakun tattarina.Ainesosat eivät välttämättä ole riisikakkuja, tai ne voidaan leikata kalankuoriksi.

Toba tattari 32 artikkeli 64 artikkeli

Valikoima mehu tattaruudelit 100 artikkeli

Hua Jiao Bobwheat 24. artikkeli

Laita tattaruudeli murskaamalla merilevää.

Zhuo hua tattari 24 artikkeli

Tattaruudelit retiisillä, porkkanalla ja muilla ruokia.

Gaomen -tattari 32 Artikkeli

Vettä

Laita Udon -nuudelit Miso -keittoon.

Valikoima sushi 100 ~ 150 artikkeli

”Shouzhen Draft” -kirjeet, jotka valikoivat sushi, on löysän sushin alias. Sushi -riisissä etikkaa lisää shiitake -sieniä, munarulleja, violetteja turkisia, perilla -alkuja Etikkaa ja etikkaa. Marinoitu raaka kalaa pilkotaan riisiin, sitten sekoitetaan riisiin, laitetaan sitten suureen kulhoon ja lopulta koristavat leikattua munaa.

Heshanissa ja Tokushimassa Saueryal -riisin villit sivuruokia kutsutaan ”Lisää lääkettä”.

Keitetyt sushi

Riisissä haudattuna suolatut kalat, vähemmän kuukausia, jopa kolme vuotta.

Lisäksi riisi on luonnollisesti käymässä tässä prosessissa, joten kalat muuttuvat hapaniksi.Siksi sanotaan, että sushi on alun perin kirjoitettu ”hapan”.Tällaista sushia kutsutaan keitetyiksi sushiksi.

Edo -ajanjakson alkuaikoina se alkoi tehdä tuoretta sushia suhteellisen lyhyellä suolakurkkulla. ennenaikainen sushi ”.

Lupattu sushi

Laita riisi puulaatikkoon, levitä sitten kala ja tukahduta se sitten painilevyllä.Ennen sushin ilmestymistä lupattu sushi oli hyvin yleinen.

Pitämällä sushia

Nigminen sushi tuotettiin Edossa Wenzhengin aikana (1818 ~ 1839).

Sushissa käytettyjä materiaaleja kutsutaan ”sushi -lajeiksi”, ja ne ovat pääosin EDO: n ”eturesepistä”, nimittäin Edo Bayssä vangittuja kaloja tai äyriäisiä.

”Shouzhong Draft” mainitsi erilaisia ​​sushimateriaaleja, mukaan lukien ”kananmunat, katkaravut, katkarapujen mäntylihat, valkoiset kalat, tonnikala -runko, tonnikala, pitkään varattu makean keitetty meriankerias”, mikä ei periaatteessa ole erilainen.Lisäksi on kirjoitettu, että syödessään Sashimia tai nuorta sushia laitat auringonkukan riisin ja sushin väliin.Myös uudesta inkivääristä valmistettu sushi -inkivääri suolattiin etikalla, mikä on sama kuin nyt.Kun pakkaus sushi ottaa otoksen, suurten lehtien lehdet käytettiin tuolloin.Sushin hinta on 1 – 8 tekstiä, ja munarulla on 16 rahaa.Lahjojen tai vieraanvaraisuuden myytäviä myymälöitä on myös monia myymälöitä, mutta enemmän on halpoja nippin sushia, joita myydään tienvarsien kioskeissa.

Lääke

Aikaisemmin japanilaisilla ei ollut tapana syödä neljää jalkaa eläinlihaa.Vaikka lihaa on tabu, se on kuitenkin toisinaan syönyt villi sianlihaa ja hirvenlihaa ravitsemiseksi ja terveellisiksi.

Tällaista lihaa kutsuttiin tuolloin ”lääkkeeksi”.Liha -myymälä on nimeltään ”Beast House”.

Tuolloin kansan piilotettu kieli tunnetaan yleisesti nimellä villi sianliha ”pioni” ja hirvenliha oli ”punaisia ​​lehtiä”.

Yleensä marinoi miso tai kastike ja hauduta vihreällä sipulilla ja käytä rautaruukkuja.

Polttaa

Kohtauksen lopussa liha on suositumpaa kuin kuvittelimme.

Edo -ajanjaksolla potti on eräänlainen ruoanlaitto miso- ja soijakastikkeella maistaakseen haudutettua kalaa tai kanaa ja ruoanlaittoa keittämisen aikana.

Keltainen kanankantti

Kanan ja vihreän sipulin keittäminen miso- ja soijakastikkeella yhdessä.

Kohdassa ”Ruoanlaitto tarina” (julkaistu vuonna 1643) annettiin kahdeksantoista siipikarjan nimi.Ne ovat nostureita, joutsenia, hanhia, ankkoja, lapsia, pitkään taipumusta fasaania, mustan veden kanaa, harmaalla vehnän kana, haikara, yöhaikara, viiriäinen, hihna, kyyhkynen, kyyhkynen, kanan, varpunen ja kanan.Aikaisemmin Japanissa ei ollut tapana syödä kanaa.

Edo -ajan korkeimmat eritelmät ovat nosturit, ja ne esiintyvät identiteetti- ja muiden ihmisten virallisessa keittiössä.Mutta yleensä kaikki pitävät siipikarjan ankan lihasta.

Muuten, Edo -kauden lintukauppa, toisin sanoen lemmikkilintujen myynti, myy myös lihan siipikarjaa.

Kyyhkynen

Kyyhkysiä on monen tyyppisiä. Edo -aikakaudella ”oikeat kyyhkyset” sopivat kulutukseen.Kaulan takana on musta viiva, joka kuuluu helmen kyyhkynen.Kun valmistetaan, se on yleensä keittoa, haudutettua tai paistettua.

Siellä on myös menetelmä nimeltä ”kyyhkynen viini”.Levitä kyyhkynen luut ja liha lihaan, paista sitä, kunnes se on keltaista ruskeaa, ja muhennos viinillä misolla, ja ripottele sitten pippurilla tai pippurilla syötäväksi.

Sturmail (paksu makukeitto)

Laimenna Miso Mantossa ja lisää viini ennen viinin lisäämistä ja levitä se tasaisesti kyyhkynenlihaan, joka on murskattu.On parempi lisätä pippurikorvia syödessä.

Simpukka

Hanhet

Big Ganes on siipikarja pöydällä muinaisista ajoista lähtien. Velvot, vartaat, vartaat, vartaat, vartaat kiehuvat, kiehuvat, juoma ja muut ”.Hanhipuutti tulisi tehdä keittopohjasta soijakastikkeella tai Misolla ja laittaa sitten suuret hanhet ja vihannekset.

Shouxi -astia

Laita naudanliha ja vihreä sipuli, samoin kuin vihannekset, kuten gangsterit, laita ne ohuen rautapotin yhteen, käytä soijakastiketta, sokeria ja viiniä ja mausta ruokaa mausteessasi.Yingqingin neljäntenä vuonna (Meijin ensimmäinen vuosi) liha on popularisoitu.

Xiaodou -kastike 16 tekstiä

Pieni papukastike on valmistettu pienistä riisikakkuista, jotka on valmistettu riisikakkuista, jotka on valmistettu makeasta pienistä papuista valmistetuista keittoista.Siellä on myös samanlainen ruoka, nimeltään ”hyvä”.Tuolloin pieni papukastikejauhe ei ollut selkeä kausiluonteisesti, ja se syötiin kesällä.

Shanyao 16 teksti

Kiotossa ja Osakassa mainittu hyvyys on marinoida mustilla papuilla, joita ei voida kuoriutua mustalla sokerilla, ja sitten lisätä pieniä pyöreitä riisikakkuja kypsennettynä.

Pieni papujen mehujauhe, joka syödään jokien ja järvien kuorimisessa punaisella papulla. .

Taro

Toisin sanoen Taro -kasvin varret kutsutaan myös tarokuoriksi. Kuivumisen jälkeen taro -varret käytetään usein haudutettuihin ruokia, mutta raa’at taro -varret ovat maku.

Sen jälkeen kun se on yksinkertaisesti haudattu raa’at taro -varret kalan kalan poistamiseksi, kevyen keittojen tekemiseksi ja laita sitten hioma -inkivääri, mikä voi saada ihmiset unohtamaan kuuman kesälämpöä.

Nuijapää

Tuoreet monni sopivat sashimiin tai sashimiin, ja ne voidaan myös paahdeta ja haudutettua suolaa.Tee grillattua kalaa, paistettua kalaa tai tee sushi ja monni Bibimbap.

Sashimi on Sashimin menetelmä. Pese rasva ja kalasuunta kalassa virtaavalla vedellä tai lämpimällä vedellä, upota sitten kylmään veteen kutistumaan ja poista lopulta vesi sashimin valmistamiseksi.

Harvinainen lähestymistapa on ”monni napanuora” tai ”abacus helmi”.MAAVAPAIKKAISET MAAVALLISET MAAJAKIRJAT.

Catfish on eräänlainen ”syntynyt kala”. Eri paikkojen nimet eivät ole erilaisia ​​nimiä, mutta yleensä 3 cm: n pitkät monit ovat ”xiaobai”. ”,” Riisikala ”noin 30 cm ja yli 30 cm aikuisten kalat ovat monni.Sitä kutsutaan ”monni”, kun se kasvaa 70 ~ 80 cm.

Edon verhot alkoivat nostaa kiellon Mountain King -festivaalilta ja Kandian -festivaalilta 15. kesäkuuta ja tuli herkullisemmaksi syyskuussa.

Keitetty

Menetelmää suolavedellä kiehuvaksi keitettäväksi kutsutaan ”vuorovesien ruoanlaittoon”.SO -niminen vuoroveden ruoanlaitto viittaa haudutettuihin ruokia suolalla kalojen ja kuorien marinoimiseksi makuun.

Edellisessä ruoanlaittokirjassa se kirjoitettiin rannalle keitän merenpanimella.Käytä kalapäätä, kalan sekalaisia ​​ja luuralaa keittopohjan valmistukseen suolaisten ja herkullisten kalakeittojen valmistamiseksi.

Yleisimmin käytetty kala on merilevä. Lisäksi se voi käyttää myös erilaisia ​​kaloja, kuten meribasso, turska tai kalat.Joskus voit myös laittaa simpukoita tai muita äyriäisiä.

Mitsui -perheen juhla

Keitto ja pienet vihannekset ennen viiniä on kalakakku. sienet, kalakukukakut, kalakukukakut, kalakakkukakut, kalakakkukakut, kalakakkukakut, globaali, riisin kanssa.Lopuksi hedelmiä käytetään matkamuistona.

Banquet 2 Mitsui -perheestä

Kalakakkumakukeitto, lautasen (kalakakku, nuori monni, shiitake -sienet, jamssi, selleri) ja teeriisi riisi.

Kiyomi ono Tomon juhla

Viini on ilma -kummittu bambu -monni, mullet -siemenet, kivibasso, taro ja makea keitetyt vihannekset.

Loach -astia.

Juhlajuhlat, esitykset, palkitseva punainen papu riisi.

Chidou -riisissä on joitain lisukkeita: kolme osaa porkkanaa, kaksi osaa kalakakkuja ja Konjac.

Päätalon juhla

Viini on paistettu sipulia ja paistettua tofua, ja riisikakku on kakku.

riisi

Jokaiselle samuraille on esiasetettu myymälä riisin tekemiseksi.

Suolakurkku

Pesula 20 artikkeli

Lesepussi

Puhdista kehosi.Tee pieni pussi puuvillaa tai silkkiä, laita riisileseihin, hieronta ja hiero vartaloon kylvyn yhteydessä, mikä vastaa nykyistä saippua.

Viileä nuudeli

Haudutettu sardiini

Misokeitto

Aikaisemmin MISO: ssa olisi riisijyviä tai papujyviä, joten Miso -keittoa tehdessäsi Miso jauhaa vaipan kanssa.

Käy välipala ostamalla Yudang -vuorella

Kastanja

Kastanja

Minttu

Öljypapu ihon meri sushi

Grillattu kalmari

PO -paahdettu tofu

Keitetty

Keitetty talo

Kun kuuluisat nimet nousivat Edo Cityyn ja palvoivat kenraali Edoa, kun päähenkilö tuli Edo Cityyn, muiden perheenjäsenten hoitajien oli odotettava suurta ovea tai Sakudan portin edessä.

Merkittävä määrä perheenjäseniä odottaa päähenkilön paluuta, joten monet yritykset myyvät tuotteita heille.Niitä, jotka myyvät keitettyjä vihanneksia, kutsutaan ”keitetyiksi taloiksi”.

Ne voivat avata myymälän myyntiä yksinkertaisilla laitteilla.Suurin osa heistä poimii ruokaa, jossa on tasaisia ​​kuormia, seisovat ja myyvät kaduilla.

”Wu Jian”

Kirja tallentaa eri kuuluisten mestareiden, heidän alueidensa ja talojensa mestareiden nimet ja perheen tunnukset, samoin kuin Fu -perheen ja muiden ministerien nimet, samoin kuin aseiden muoto, kun joukkue saapui.

Kakkukukka

Laita pajuihin oksille erilaisia ​​pieniä hölynpölyjä riisikakkuja ja tee kukka -oksan kaltainen koristelu.

Melae

Maissikakku

Säilötty retiisi

Tämä retiisi leikkaa retiisin ”erittäin hoikka” ja ripustaa sitten pitkän (1,8 metrin) retiisin räyställe tai oksille, joten sitä kutsutaan myös valkoiseksi retiisiksi.Se on teekaupassa syömä retiisi.

Sashimi

Sashimi on koristeltu krysanteemeilla, valkoisella retiisi mudalla, kurkulla ja auringonkukassa.

huume

Kohtauksen lopussa ei ole vain perinteisiä lääkäreitä, vaan myös amatöörilääkäreitä, vaan myös länsimaisia ​​lääketieteitä.

Lämmityslääke

Susipuisto

Fuji Mountain anti -Fever

Puoli kuukautta

Sanotaan, että Ge Shanin murreessa kalakakkua kutsutaan ”romahdukseksi”.Lisäksi kalakakkua ilman puulevyjä tai bambuputkea kutsutaan myös ”romahdukseksi”.

Rullata

Kaada munan neste hiukan ruukkuun ja rullaa se paistamisen aikana.Se voi myös olla ruoka, joka rullataan ja rullataan ohuelle munakakkulle ja höyrytetään sitten.

jäädyttää

”Frozen” voi viitata moniin ruokia.

Sokeri -keitetty jamki (peruna)

Taro misokeitto

Suola

Teekiisi

Edo Shogunate määrää viisi aurinkotermeä, nimittäin päivän päivä (ensimmäisen kuukauden seitsemäs päivä), Shangyi -festivaali (tytärpäivä, 3. maaliskuuta), Dragon Boat Festival (5. toukokuuta), Qixi -festivaali (7. heinäkuuta) ja Chongyang -festivaali (9. syyskuuta).

Qixi -nuudelit

Tuolloin sinun on syötävä kasvissyöjänuudeleita.Kun valmistetaan nuudelit, keittää nuudelit ensin, upota sitten kastike;Jälkimmäistä lähestymistapaa kutsutaan ”nuudeleihin” tai ”ruoanlaittonuudeleihin”. Edo -kylmässä talvella ihmiset, jotka poimivat yöllä tattarina yöllä, myyvät myös tämän tasangon.

Kuu näkee Tuanzin

15. elokuuta 15. yönä tapahtuman oli kiitettävä kentän satoa.Tänä päivänä meidän on käytettävä Miscanthusia ja Yue nähdäksesi kuun.

Lisäksi meidän on palvoa Taroa 15. elokuuta.

EDO: ssa jokainen perhe jauhaa riisiä riisinuudeleiksi. Yhdistämisen jälkeen pallo höyrytetään pyöreään pannulle palloksi, ja kuua palvotaan viidennentoista yönä.

Lisäksi suurin osa ihmisistä tai yrityksistä tekee kaikkien osan 15 pienen ryhmän määrän mukaan ja jakaa ne sitten kaikille tai myymälän silmuille.

Koska koko ja muoto ovat samanlaisia ​​kuin musketti, tällaista ryhmää kutsutaan myös ”rautatykki jade”.

Lause ”Kuudentoista yön tuuli, soijakastike Jiaoxiang” Sichuan Liu sanoi, että seuraavana päivänä kaikki paistivat loput nyytit, joten soijakastikkeen poltettu maku kellui kadun ympäri.

Edon kuukausittainen ryhmä, koko on erilainen kuin Kioto, Osaka.EDO: ssa valmistetaan pallomuotoisia pallopaltteja, ja suuret ovat kolme tuumaa ja viisi pistettä (noin 10 cm).

Pienet ovat yli kaksi tuumaa (noin 6 cm).Edon nyytit ovat pyöreämpiä, kun taas Kioton ja Osakan nyytteet ”osoitetaan pieneen taroon”.

Seitsemän ruohopuuro

7. tammikuuta on ihmisten päivä.Seitsemän ruohopuuro on kypsennetty seitsemällä kevään vihanneksella.

Shangyi -festivaalin ruoka

Syö ruohokakkuja, timanttikakkuja tai simpukoita.

Dragon Boat Festival Food

Syödä sypressikakkuja tai riisimyyttejä.

Chongyang -festivaalin ruoka

Syö kastanjat ja krysanthemum -viiniä.

Alkoholijuoma:

Edon viini siirretään Osaka Ikedan tai Kobe Dongtanin piirin alueelta.

Tuliviini: Toisin sanoen nykyinen paahto, tislattu viini, jolla on korkea alkoholipitoisuus.Hinta on alhainen.

Ganjiu 8 teksti (yksi kulho)

Tee ensin riisi puurosta, lisää sitten vähän jäähdytystä ja lisää kappale.Koska Ganjiu voidaan tehdä pian, sitä kutsutaan myös ”yhden yön viini”.

Valkoinen jadevesi

Kesällä oli ihmisiä, jotka pukeutuivat erittäin viileästi tielle, nimeltään ”Hou Erliang, Hou er liang”, joka myy vettä, lasillista vettä 4 tekstirahaa.Vesikuppi on usein messinki tai keramiikka.

Vehnäkeitto

Kun paistat ohraa kuorella, keitä se sen paistamisen jälkeen.

Ge Tang

Se on myös valmistettu GE -jauheesta ja sokerista kuumassa vedessä, ja se on myös viileä ja juo.

Edo -ajan alusta keskiosaan, se ei ollut vain viiniä, suolaa, soijakastiketta, silkki -valmistettua WU -vaatteita ja taiwania (puuvillaa tai hampusta valmistettu vaatteet).Näitä asioita kutsutaan ”alaspäin suuntautuviksi tuotteiksi”.

Tuolloin EDO: n esikaupunkialueissa tuotettiin ”kiinteistötuotteita”.

Mutta aikojen kehittymisen myötä kiinteistötuotteiden laatu paranee ja paranee markkinoilla olevia tuotteita vähitellen.Parhaat esimerkit ovat Grassonin ja Nodan tuottama soijakastike.Edo Real Estate -viini ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin viina pitkään. Siksi myöhään Edo -ajanjaksoon asti miljoonat pullot alaspäin viiniä kuljetettiin Edoon.

Syy siihen, miksi alaspäin suuntautuva viini on parempi, on se, että yllä olevan viinin valmistustekniikka on innostunut.Viininvalmistusprosessin aikana riisi on harjata, ja 30 ~ 32 celsius -lämpötila soveltuu parhaiten glykooituihin reaktioihin.

Joten kesä on viininvalmistuksen ruuhka -aika.Tällaiset lait tuovat kuitenkin bakteereja, mikä johtaa hapan makuun.Siksi ”kylmän luomisen” menetelmää tutkittiin myöhemmin,

Talvella se on kylmä, mutta ei ole alttiita sekoitetuille bakteereille.Myöhemmin korkean tarkistusriisiä käytettiin ”ranta Shengin” luomiseen ilman epäpuhtauksia.

Toisin kuin samea viiniä, kun juominen, kaikki ovat halukkaampia juoda kylmän juomisen sijasta.Siksi kuumensi viiniä alussa suoraan rautapotin kanssa. EDO: n keskellä hänet tulisi sijoittaa metalliastiaan, jota kutsutaan kuumaksi kattilaan, sitten kaadetaan muulan pottiin kahvalla, sitten kaadetaan juomaan sisään kuppi.Lisäksi kaada joskus suoraan kuumasta kannesta kuppiin.

Vuonna 1860 sitä käytettiin pääasiassa viinin kaatamiseen delipulloon pienellä keramiikalla ja upotettiin sitten Deli -pulloon kuumaan veteen.

Johtopäätös: ”Yhden yhden samurai -päiväkirjan EDO -päiväkirja”, kohtauksen lopussa olevan alaisen soturin elämä on kuvattu yksityiskohtaisesti.

You May Also Like

More From Author