Häviää niin kutsuttujen ruokien virheellisyys, että vanhan riisin luun SO -nimisen ruoan perinnön perimän.

ER Bo Gaon väite: ”Ruoan perintö ei luota kielen kärkeen, sen periytyy kasvojen piirteisiin.

Ensinnäkin toinen setä sanoi: ”Ruoan perintö ei luota kielen kärkeen, mutta kasvojen piirteet perivät sen.”

Ensinnäkin ER Bo: n väitteen perusvirhe on, että ruoan niin kutsuttu ”väri ja tuoksu” sisältää silmien ”värin” ja nenän kuuleman ”tuoksun”, mutta kaiken ”maun” jälkeen ”maku” .”Kiinan kielen kärjessä” tiivistää ”kielen pääraun”, joka ymmärtää avainpisteitä ja elävää kuvaa.

Toiseksi toinen keskustelu ER Bo: n kanssa, niin kutsuttu ”kasvoominaisuudet”.Se on hankala.

Valokuvan kasvojen ominaisuudet: korvat, kulmakarvat, silmät, nenä, suu.Anteeksi, kuinka voin nauttia ruoasta ja kuinka periä ruoka?

Kiinalaisen lääketieteen kasvojen piirteet: nenä, silmät, suu, kieli, korvat.Anteeksi, toistatko kaunopuheisuuden ja kielen ruoan nauttimiseen?

Länsimaisen lääketieteen kasvojen piirteet: Silmät, korvat, nenä, kurkku, suu.Hammaslääketieteellinen osasto on pääasiassa hammaslääketiede.

Xunzin kasvojen piirteet: korva, silmät, nenä, suu, sydän.Perinteinen kiinalainen lääketiede sanoo, että ”sydämen mieli ajattelee”, ja osoittautuu, että sydän ei ole tietoinen, joten on mahdotonta osallistua suoraan ruoan nauttimiseen.

Ihmiskehon kasvojen piirteet: korvat, silmät, suu, nenä, vartalo.Tietysti on mahdotonta nauttia ruoasta.

Kolmanneksi, viisi aistia on sanonta, että viisi elementtiä on kiinnitetty pakkopuolueeseen. Itse asiassa henkilön kasvot ovat vain neljä virkamiestä.

”Zhuangzi · Keisarin keisari”: ”Jokaisella on seitsemän temppua audiovisoivasti syömiseen. Tämä on ainutlaatuinen ja kokeile sitä.”

Kiinalainen sanakirja seitsemän vinkkiä: viittaa seitsemään pään reikään, toisin sanoen molemmat silmät, korvat, kaksi sieraimia ja suu.

Tässä vaiheessa voimme nähdä, että Xiangshun kulmakarvoja on enemmän, ja muinaiset naiset eivät jätä kulmakarvoja.Perinteinen kiinalainen lääketiede erottaa suuhunsa ja kielensä, mutta jätti huomiotta hampaansa.Vaikka länsimaisen lääketieteen laitos on tärkeä, ei voida sanoa, että kurkku on yksi ihmisen kasvojen elimistä.Xunzi veti sydämensä laskeakseen, ja konfutselaisten ja ranskalaisten sekoitettujen hahmojen vaatimus oli vielä järjetöntä.

Neljänneksi, toisen setän lausunto on korjattu: ”Ruoan perintö ei luota kielen kärkeen, neljä virkamiehet perivät sen.”

Ja katso neljä silmän, korvien, nenän ja suun virkamiestä, kuinka nauttia ruoasta.

Tietysti syöminen on pääasiassa suu.

On myös tärkeää syödä nenä.

Yllä oleva suu ja nenä ovat oikea tapa nauttia ruoasta.Muut silmät ja korvat tekevät usein ruokavirheitä.

Ruoan ulkonäkö on tärkeä.Liiallisen ulkonäön harjoittamisen tulos on kuitenkin ensimmäinen koristeelliset vihannekset.Toiseksi, vielä enemmän, se käyttää retiisiä ja muita ainesosia kaiverruksen eri muotoihin.Kolmanneksi nuudelit, jotka on tehty huolellisesti hedelmien muotoon. Tehoton työ.Neljänneksi, epämuodostuneiden ruokien visuaalinen harjoittelu on syntynyt ruoan, kuten makean ja hapan kalan, väärinkäytöksestä.

Ruoan kuuleminen on vieläkin odottavampaa.Yleensä on hyvin vähän ruokia, joista on nautittava kuulemisesta, mutta esimerkiksi ruostetut potin vihannekset todella kuulevat, mikä voi antaa ihmisille mukavia tunteita.Se on kuitenkin tuottanut kolmen nimen rottia kuin rotat.Legendaarinen elävät apinan aivot nauttivat myös apinoiden huudoista nauttien herkullisuudesta nauttien apinoiden herkullisuudesta.

Siellä on myös humalassa olevaa katkarapua. .

Ihmisten nykyinen vaihe ei voi päästä eroon syötävien eläinryhmien dilemmasta, mutta tieteen ja tekniikan eteneminen tekee lopulta ihmisistä täysin kaiken hengen.Keinotekoisen lihan lopullinen menestys vapauttaa kaikki kasvatuseläimet.Ehkä jonain päivänä meidän on juoda vain pieni pullo ravinneliuosta joka päivä selviytyäksemme.Tuolloin ihmiset voivat todella päästä eroon eläinluonnosta ja kehittyä ihanteelliseen tilaan.Maailman ydin on heikko liha ja vahva ruoka, ja sosiaalisesta darwinismista on tullut suosittua. Melkein ihmiset ovat ihmisiä.

Päivä päivä tulee, se on kokkiteollisuuden loppu, ja se on koko ihmisten kevät.

Liitteenä Yuan Mei ”Suiyuan -ruokaluettelo”, vaikka se ei liity suoraan kasvojen piirteisiin, mutta myös riittävästi viitteitä, laajalla vierailulla:

Ant Ear Ateria: Mikä on korva -ateria?Eariruokahenkilöt, myös nimen nimi.Ahneiden asioiden nimi, vieraiden merkityksen ylistäminen on aterioiden korvien ja muiden kuin omien aterioiden ateriat.En tiedä, että tofu maistuu, paljon paremmin kuin lintupesä;Yu maistui siitä, että kanat, siat, kalat ja ankka -sankarit ovat myös omat maut ja oma perheensä;Nähdessään tietyn eunukki -jenkin, iso kulho on kuin sylinteri, ja linnun pesä on kypsennetty neljä tai kaksi.Yu Xiao sanoi: ”Sukupolveni on täällä syömässä lintujen pesää, mutta lintujen pesä ei ole välttämätöntä.”Jos vartalo on liioiteltu, on parempi laittaa sata helmiä kulhoon, ja se on 10 000 yuania.Mikä on, jos et voi syödä sitä?

Ruoka: Mikä on ateria?Ne, jotka syövät, ahne.Nykyään vanhan miehen nimi aterioiden edessä, pinottu kulho, on syödä ei -syömistä.Tuntematon käsiala, suurin osa heistä on voitettava;Äärimmäisen kuuluisan keittiön voima on valmistettu hyvistä ruokia päivällä, mutta on edelleen vaikeaa saada neljä tai viisi korvaa.Se auttaa myös monia ihmisiä, ja sillä on omat mielipiteensä.Yu on maistanut kauppiaan, jolla on kolme irtisanomista, kuusitoista välipalaa ja kuluttavaa ruokaa yli neljäkymmentä lajia.Omistaja oli tietoisesti ylpeä, ja olin hajallaan palata kotiin ja keitti edelleen puuroa täyttämään hänen nälänsä.Voit kuvitella sen paikkojen runsauden.Etelä -dynastioissa Kong Linzhi sanoi: ”Nykyään ihmisiä on helppo käyttää, ja he ovat kaikki miellyttäviä silmään ulkona.”

Tietoja niin kutsutuista vanhoista riisiluu San Guy San Shun soolo -indeksit

Kuinka tarkastella (kirjoittaja)

You May Also Like

More From Author