Hanki rokotus ajoissa ja jaa terveellistä elämää

Tänään on 38. ”Kansallinen lasten ehkäisypäivä”.Viime vuosina rokotetyypit voivat estää sairauksia ja väkijoukkojen laajuutta ovat laajentuneet, ja rokotus on tarjonnut ihmisille kattavampaa ja tehokkaampaa suojaa.

Tämän tarkoituksena on pyytää asiantuntijoita popularisoimaan rokotukseen liittyvää tietoa.

yksi,Mitkä ryhmien on rokotettava?

Terveydessä kaikkien on rokotettava.

Henkilön elämä vaatii eri vaiheissa.

Rokote voi tarjota meille täydellisen elinkaaren suojelemisen ja auttaa meitä pysymään poissa näkymättömistä sairausuhista.

2. Kuinka laskea rokotuksen ikä?

Rokotuksella on sovellettavan väestön ikäraja, etenkin vauvan rokotus rokotuksen ikä.

Todellisessa toiminnassa rokotuslääkäri tarkistaa vauvan syntymäajan ja voidaan rokottaa, kun rokotevaatimukset täyttävä ikä.

Sanomme usein, että ”vanhuus” ja ”kuinka vanha” viittaa vauvan täysikuun ja ikään syntymästä rokotteeseen.

Mitä on muistutettava, on:Rokotteen rokotus tulisi rokottaa ajassa rokotusmenettelyn ja oikea -aikaisen suojauksen mukaisesti.

3. Voidaanko rokotteet, jotka on rokotettava useita kertoja, voivatko se olla erilaisia ​​valmistajia?

Kun sama rokote on rokotettava, saman valmistajan rokotetta tulisi käyttää niin paljon kuin mahdollista.

Jos rokotus ei pysty käyttämään samaa valmistajan rokotetta koko prosessin loppuun saattamiseen saman valmistajan varastoinnin vuoksi rokotteiden varastoinnin ja asuinalueiden muutosten vuoksi.Ellei rokote -ohjeissa ole erityisiä määräyksiä, voit käyttää samaa valmistajien erilaisia ​​rokotetta seuraavien -UP -rokotuksen loppuun saattamiseenOlemus

4. Voiko rokote rokottaa samanaikaisesti?Mitä varotoimenpiteitä?

Samanaikaisesti rokotuksella tarkoitetaan kahden tai useamman rokotuksen rokotusta eri rokotusasemissa samanaikaisesti eri rokotuksissa.Rokote voidaan rokottaa samanaikaisesti immunisaation tai lajien periaatteen mukaisesti.

Jos kahta tai useampaa injektiota vähentyneitä myrkytysrokotteita ei rokoteta samanaikaisesti, aikaväli on rokotettava vähintään 28 päivää.

Aktivoidut rokotteen ja suun kautta otettavien lääkkeiden vähentämisrokotteet, jos niitä ei ole rokotettu samanaikaisesti kuin muun tyyppiset rokotteet, eivät rajoita yhteyden välistä aikaväliä.

Jos rokoteohjeissa on erityisiä määräyksiä, katso rokoteohjeet.

5. Minne minun pitäisi mennä rokotteeseen?Kuinka tehdä tapaaminen ja tiedustelu?

Rokotusrokote, jossa asuinpaikka sijaitsee.

Kysymällä terveellisen pilvisovelluksen/Wechat-sovelman/alipay-sovelman ”älykästä rokotuksen” ”älykästä rokotusta” ”älykästä rokotusta” tai ”Shanghain taudin torjunta” -palvelun ”Shanghain taudin hallinta” -palvelu Tietoja ”, jne.

Muokkaa: Ye Fangfang

Uusintapainos, ilmoita Shanghai Xuhuin virallinen tili

You May Also Like

More From Author