Mikä tarkalleen on koulutus?

3 min read
Mikä tarkalleen on koulutus?Tämä on epäily monien meistä.
Koulutuksen on muutettava itsestäsi lapsi ja lapsi itsellesi.Pätevät vanhemmat muuttuvat ehdottomasti lapsiksi.Monissa asioissa emme voi katsoa aikuisten silmiä. Meidän on aloitettava lapsen näkökulmasta, jotta voimme ymmärtää asioiden luonteen ja ymmärtää paremmin lapsia.Esimerkiksi, vie lapsesi tarkkailemaan eläinten esityksiä. Mitä hän näkee.Lapsen muuttaminen näennäisesti yksinkertaiseksi lauseeksi ei ole helppoa.Voimme antaa lasten leikkiä itse, mutta monta kertaa he eivät voi ampua. Tällä tavalla lapsi menetti mahdollisuuden itsenäisyyteen.Jos paini auttoi heti, hän kritisoi heti virheen ja pysähtyi heti pelatessaan.
Koulutus on mahdollisuus antaa lasten edistyä enemmän.Olemme läpäisseet lastemme iän.Lasten maailma on kuitenkin heidän oma.Anna lasten kokeilla enemmän mahdollisuuksia, anna heidän tehdä se ja korjata arvokkaita muistojaan lapsuudestaan.Vain kun he ovat mukana, he ymmärtävät maun.
Koulutuksen on antaa lasten olla oma mestari.Nykyaikainen koulutus kannattaa opettajia ohjeita, oppimislapsia, joten koulutuksemme tulisi antaa lasten olla mestari.Kaikki ovat innokkaita hallitsemaan elämäänsä, ja lapset ovat innokkaita hallitsemaan kohtaloaan.Tutkimuksesta tai elämästä riippumatta he ovat oman hallinnan vuoksi. Voimme ohjata heitä sivulta, antaa ehdotuksia, viitettä, mutta emme päätä heille ja antaa lopullisen tuomion oikeutta lapsille.Opiskelijani eivät ole kovin vanhoja, mutta heillä on omat mielipiteensä.Kotitehtävät itsessään, oikeus tehdä positiivinen, ei ymmärrä WeChat -ääntä kommunikoidakseen opettajan kanssa. nähdä heidän päähenkilönsä asennon.
Koulutuksen on annettava jokaisen lapsen käyttää vahvuuksiaan.Maailma on niin iso, jokainen lapsi on erilainen, aivan kuten samat kaksi lehtiä maailmassa!Heitä ei saa pyytää olemaan opiskelijoita, joilla on erinomaiset arvosanat, mutta heidän on oltava itse ainutlaatuisia.Jotkut lapset näyttävät olevan lahjakkaita, jokainen tietopiste on vankka ja joillakin opiskelijoilla on keskimääräiset arvosanat, mutta maalaukset ovat erityisen hyviä.Jos me kaikki pyydämme heitä olemaan erinomaisia ​​testituloksia, tukemme heidän vapautensa.
Koulutuksen tarkoituksena on seurata lapsia.Jotkut vanhemmat laittavat lapsensa kotikaupungiin kouluun.Mutta olemmeko ajatelleet lasten lapsuutta vanhempien mukana.Voimme usein nähdä eron vertailun ja isoäidin tuomisen äidin välillä.Vanhojen ihmisten ajatukset ja toimet perustuvat heidän ikäänsä, ja he ovat vakavasti irrotettuja nykyaikaistamisesta. On vaikea kouluttaa lapsiaan pysymään ajankohtana, ja vanhemmat voivat tuoda lapsilleen erilaisen vision ja ideologisen ymmärryksen.Lapsen kokemus määrittelee hänen tulevaisuutensa.
Meidän vastuullamme on kouluttaa lapsia.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author