Perhelääketiede tulee yhteisöön, terveydellä on "lääketiede" -riippuvuus

3 min read

”Tällainen toiminta on erittäin onnellinen. Lääkäri käveli Ala -yhteisöön auttamaan meitä mittaamaan verenpainetta ja verensokeria ja allekirjoittivat sopimuksen Yhdysvaltain perhelääkäreiden kanssa. Se on todella lämmin!” .

Äskettäin Daning Road Street Community Health Service Center luottaa kadun kansanterveyskomitean alustaresursseihin ja upottaa yhdessä naapuruuskomitean asuinalueet, rakennuksen johtajan ja vapaaehtoiset allekirjoittamaan sopimuksen kattavuuden ja edelleen allekirjoittamaan sopimuksen kattavuuden ja Asukkaiden ja perheen lääkäreiden oikeanimi allekirjoittaminen lainkäyttövallassa.

”Kasvot -face” -muodon kautta perheen lääketieteellinen ryhmä vahvistaa jatkuvasti läheistä yhteyttä perheen lääketieteellisen ryhmän ja yhteisön asukkaiden välillä, toteuttaa kodin lääketieteellisten palvelujen nolla etäisyyden ja viikonlopun ajan käyttäminen pääsyyn Yhteisö, rakennukset ja perheet.

Tapahtumapaikalla perheen lääkärit vastasivat kärsivällisesti erilaisiin asukkaiden terveysongelmiin ja tarjosivat ammatillista lääketieteellistä neuvoa.Samanaikaisesti he esittelivät myös erityiset sisältö- ja uusimisasiat, mukaan lukien perhelääkärit, mukaan lukien säännölliset terveyskokeet, terveyskonsultointi, kroonisen sairauden hallinta jne., Jotta asukkaat ymmärtävät syvemmin perheen lääkäreiden palveluita.

On syytä mainita, että myös lääketieteellinen henkilökunta”Käsittele” opastaa asukkaita kiinnittämään huomiota ”terveyden ja hiljaisen” julkisen tiliin,,Opi ”ilmainen jono” online -rekisteröinti,,Kehottaa asukkaita suorittamaan Internetin online -diagnoosia ja hoitoa,,Järjestä huumeiden jakautuminen kotiinOlemusLisäksi perhelääketieteen ryhmän allekirjoittamisen allekirjoittamisessa asukkaiden helpottamiseksi myös allekirjoitus- ja allekirjoituspalveluista. huumeiden tieto.

Raporttien mukaan

Tärkeänä voimaksi ruohonjuuritason lääketieteellisille palveluille perhelääkärit voivat tarjota kattavia, jatkuvia ja oikea -aikaisia ​​lääketieteellisiä palveluita auttaakseen asukkaita ratkaisemaan päivittäiset terveysongelmat.Tämän tapahtuman tarkoituksena on antaa asukkaille mahdollisuuden ymmärtää paremmin perhelääkäreiden palveluiden merkitystä -sovelluksen terveyskonsultoinnin, ilmaisten kuulemisen ja allekirjoituspalvelujen kautta ja kuinka paremmin taata itsensä ja heidän perheidensä terveys.Seuraavaksi Daing Road Street Community Health Service Center noudattaa aina ”viimeistä mailia”, mittaa naapuruston jalanjälkillä, käyttää palvelua terveyden vartioimiseksi ja parantaa täysin yhteisön asukkaiden hyötyä ja tyytyväisyyttä.

Toimittaja: Luo Xinyue

Kuva: Luo Xinyue

Tiedot: Daing Road Street Community Health Service Center

Muokkaa: te ping

Uusintapainos, ilmoita Shanghai Jing’anin virallinen WeChat

Ehkä haluat silti katsoa

▶ 16 suurta askelta tapahtumaa, yli 50 live -esitystä … ”1. toukokuuta” loma, Jing’an Police ”Front” takaa kaupunkialueiden saattavien turvallisuuden

Jing’an muuttuu täällä ”ruusuasemaksi”!Kytke romanttinen kukkakello etsiessään kukkakaasua!

maukas!Hausan!Hyvä kävelymatka!On monia ”salaisuuksia”, joita et tiedä tällä tiellä …

▶ Kiinan pääkonttorista ensimmäiseen ulkomaille laboratorioon, miksi tämä ranskalaisen korkean kauneuden ihonhoitomerkki rakastui Jing’aaniin?


You May Also Like

More From Author