Poista liha Gangessa ja tee punainen ruoka Intiassa.

Jos olet katsellut Internet -julkkis videota Liu Ye, uskon, että sinun ei tarvitse juoda juomia Intian kaduilla.Emme näe intialaisen lihakakun käytäntöä.Joten älä syö intialaisen välipalan lihaa, koska et tiedä mitä lihaa syöt. Vaikka se olisi pomo, hän ei ehkä tiedä mitä lihaa hän myy.Tällaisella lihalla on yhtenäinen nimi, nimeltään”Gangesin liha”Olemus

Uskon, että jokaisella on kysymyksiä, mikä on Gangesin liha?Voiko Gangen liha tuottaa lihaa?Vai onko se Ganges Water?

Pienet kauppiaat kadulla tien varrella on myyty lihasta tai vääntyneestä lihan täyteaineesta, mutta ne ovat tosiasiallisestiHybridi liha GangessaNämä sekoitetut lihat sekoitetaan kaikenlaiseen lihaan.

Joten et ehkä tiedä, millaista lihaa ostat.Jokaisessa kylässä on lihan kauha.Luulet, että syöt naudanlihaa ja sianlihaa itse, ehkä siinä on hiiren lihaa, ja kaksitoista genuine -liha voi myös antaa sinulle kaikki.

OikeastaanIntialaiset haluavat heittää ruumiin GangeenKoska intialaiset uskovat, että Ganges on erittäin puhdas. Vaikka se on nyt likainen, sen vesi on silti erittäin puhdasta.Siksi myös tästä poimittu liha on puhdistettu, ja ihmisen liha ja kuollut nautakarja ja lampaat eivät ole poikkeus.jaMustasydäminen myyjä käyttää näitä lihaa, jotka heittävät ne jälleen Gangesiin.

Tietysti suurin osa ihmisistä tietää, että tämä on sekoitettu liha. Tällä hetkellä sinulla on epäilyksiä.Uuden kruunun aikana suurin osa Gangen ruumiista kuoli uudessa kruunussa.Ja myös Ganges -veden ulostepitoisuus ylittää 200 kertaa.Niin kamala liha, miksi he sitten ostavat sen?

Tätä todella pakottaa elämä. Kuten jotkut roskaruoat ympärillämme, me kaikki tiedämme, että se on roskaruokaa, mutta on edelleen ihmisiä, jotka eivät voi tehdä sitä.Ganges on heille pyhä, ja Gangen vesi voi myös puhdistaa sielun.JaTehdas erityisesti Gangesin lihan käsittelemiseksi,Tehtaan omistaja myy yleensä lihaa päivällä ja menee hakemaan lihaa yöllä, vaikkakinAuton lihan arvioidaan myytäväksi kolmessa päivässä.

Kaupan myyjät eivät yleensä mene Gangesille kalastamaan suoraan, mutta he tietävätOsta yksinkertainen käsitelty Ganges -liha suoraanOlemusJokaisella alueella on vastuussa oleva henkilö, joka on vastuussa Gangen lihan myynnistä.Monien myyjien on tultava riviin varhain aamulla ostaakseen Gangesin lihaaPelkään, että on liian myöhäistä, ja nämä ostamasi liha tehdään erilaisiksi tien varrella.Intialainen ruoka on yleensä käsintehty, niinGangesin lihaa varten he myös hieroivat heitä käsillään.

Huoneen lihan laadun vuoksi haju,Hajun peittämiseksi myyjät lisäävät monia mausteita, kuten sipulia, maselaa ja muita mausteita hieroakseenKun haisevan lihan haju peittää mauste, se hieroa lihakakkuksi ja laittaa sen ruukkuun, puhdas ja hygieeninen.Kokin kovan työn alla KFC: n kanssa yhdenmukainen lihakakku on kattilastaOlemus

Viisi puhdasta lihapiirakkaa jopa myytiin kolmesataa rupiaa,Itse asiassa se ei ole halpaa, mikä vastaa 5 yuania RMB: lle.Tien varrella on myös punainen grilli, joka näyttää erittäin kirkkaalta, mutta se on itse asiassa Ganges -lihaa.Tähtien sarjan syöminen ei saisi sanoa sitä, mutta olet ehdottomasti wc: n kanssa seuraavien päivien aikana.

Intialaiset pitävät Gangesia yleensä äitinsä jokea, ja he näkevät usein ihmisten uimavan tai omistavan seremonian Gangessa.Ganges Waterilla on heille valtava taito,Ihmiset uskovat, että sillä on erittäin epätavallisia puhdistusominaisuuksiaVaikka Ganges kiirehtii joku vuosittain, joku parvi vuosittain.He jopa ajattelivat, että vesi virtaa nopeammin ja pidempään, mikä edustaa makeaa vettä.

Gangesin ympärillä myydään myös Ganges -vesimyytyjä.Turistit voivat ostaa pienen pullon ja viedä kotiin.He uskovat, että luontoon on erittäin vahva puhdistuskyky ja likaiset asiat tulisi puhdistaa luonteeltaan, ja epäpuhdas asiat eivät voi pysyä kotona.

Tiedät, että vuonna 2017 Intiassa on edelleen 370 miljoonaa ihmistä, joilla ei ole wc: tä.He kaikki järjestivät ulosteet kaduilla ja Gangesissa.Miesten ei tarvitse piiloutua paikan päällä, ja naisten on hiipiä.Ja kaikki wc -vesi sijoitetaan suoraan Gangesin veteen, isoEnterobacteriumin lukumäärä on jopa 100 000,WHO: n määräämien E. colin lukumäärä ei voi ylittää 500.Joten muiden maiden ihmisille tämä ei ole taivas, vaan paikka, jossa juominen voi saada sinut saavuttamaan taivaan suoraan.

Gangen lähellä on yli tusina ruumiita, ja jotkut niistä asettavat ruumiit suoraan Gangesiin.Jos olet käynyt Gangesissa, huomaat, että joki on täynnä hylkyjä ja kuolleita kaloja. Vaikka kala voi selviytyä vedessä, sen liha on toksiineja ja vesi on tahmea ja haiseva.Epätäydellisten tilastojen mukaanGangesissa on vuosittain noin 200 miljoonaa tonnia roskaa.Mutta Lasan kaltainen pilaantuminen ei oikeastaan ​​ole tärkeäTeollisuusjätevesi, epäorgaaniset esineet, orgaaniset aine-, happo- ja alkaliaineet, raskasmetallitOn kaikkea, vain et voi ajatella sitä.Sillä on liian paljon vaikutusta veden pilaantumiseen, ja ollenkaan on mahdotonta.

Teollisuuden toksiinien pilaantuminen on kohtalokkain.Ja nämä mustat sydämelliset myyjät ovat vain uskon banderolia.

You May Also Like

More From Author