Zhengzhou Commercial Real Estate Uusia suuntauksia: 690 000 neliömetriä kauppoja on menossa markkinoille

2 min read

Yhteenveto:

[Zhengzhou Commercial Estate Uusien trendit: 690 000 neliömetriä kauppoja on menossa markkinoille] Toisesta vuoden 2024 viimeiseen neljännekseen, Zhengzhoun kaupalliset kiinteistömarkkinat johtavat uuteen 690 000 neliömetrin kaupalliseen tarjontaan.Kuluttajamarkkinoiden palautumisen myötä catering-, muotivaatteiden ja elämäntyylikauppojen kysyntä on lisääntynyt huomattavasti, ja tuoksun kauneusbrändit ovat usein asettuneet.Uusien energiaajoneuvojen tuotemerkin säätö- ja laajennusstrategioilla on taipumus autokaupunkiin ja 4S -kaupoihin.Lisäksi kaupunkien uusimisen ja osakekannan muutoksista on tullut uusi suuntaus kaupallisilla markkinoilla, joiden odotetaan johtavan liiketoiminta -alueen vaikutuksia ja kaupallisten lentoliikenteen harjoittajien segmentointia.

teksti:

Zhengzhoussa kaupallisten kiinteistöjen kevät on tulossa hiljaa.Viimeisimpien analyysien mukaan vuoden 2024 toisesta vuosineljänneksestä neljänteen vuosineljännekseen Zhengzhou -markkinat tuottavat noin 690 000 neliömetriä uutta kaupallista pääsyä markkinoille. markkinoiden elinvoiman injektointi.

Kuluttajamarkkinoiden lämpötilan noustessa markkinoiden kysyntä on räjähtää, ja catering -teollisuus, muotivaatteet ja elämäntapakauppiaat ovat laajentuneet ja seuraavat tuoksu- ja kauneusbrändiä.Uusi energiaajoneuvon tuotemerkki näyttää myös uusia ideoita asettelussa. He ovat alkaneet suosia autokaupunkeja ja 4S -kauppoja.

Kaupunkien uudistamis- ja osakekannasta on tullut kuuma aihe Zhengzhoun kaupallisilla markkinoilla vuonna 2024.Joka kerta kun kaupungin muutos heijastaa markkinoiden elinvoimaa ja potentiaalia.Tällaista taustaa vasten liiketoiminta -alueen houkuttelevuus on parantunut, ja kaupallinen lentoliikenteen harjoittaja on vieläkin jakamassa.

Toimittajan kommentti:

Zhengzhoun kaupallisten kiinteistömarkkinoiden uuden suuntauksen edessä näimme positiivisia signaaleja.Uusi 690 000 neliömetrin kaupallinen tarjonta ei vain tuo värikkäitä kulutuskkenaarioita Zhengzhoulle, vaan myös suuren testin sijoittajien luottamukselle.Sillä hetkellä, kun kuluttajamarkkinat ovat vähitellen toipumassa, catering-, muotivaatteiden ja elämäntyylisten kauppiaiden positiivinen laajentuminen on epäilemättä suorin palaute markkinoiden elinvoimaisuudesta.Fragrance Beauty -brändien sijoitus ei vain rikastuta markkinoiden luokkaa, vaan myös parantaa kuluttajien kokemusta ja valintoja.

You May Also Like

More From Author