Yhteisön tyyppinen ei -standardi Business Development Forum: "Elephant Limits" -havainto, Jade Bird -kokoelman ilmiöstä, yhteisön ei -standardin liiketoiminnan kehityssuuntausten suuntaus

5 min read
Chao News -asiakastoimittaja Huang Yuqi -kirjeenvaihtaja Enze
Jade Bird -kokoelmassa suoritettiin 17. toukokuuta iltapäivällä kaupallinen teollisuusfoorumi ”Quadrant” -havainnasta -”Jade Bird Collection Fenomenonin” teemasta.
Foorumi kutsui Yu Gang, Qingmo -arkkitehtuurisuunnittelun perustajakumppanin ja pääarkkitehdin, CRR Commercial Real Estate -yrityksen perustaja Terry, CSVB Core -sponsori, CCC CHENGDU -yhteisön CO -osa -alueen toimitusjohtaja CCVB -sponsori. Konferenssi ja LoookLive Chu Yunin lordi, Lake Lake Environment Drama -viikon perustaja Liu Guang, Reactor -tuotemerkin perustajakumppani Wang Yan, Li Ren Business, Lidongin toimitusjohtaja, Standard Business Top50 Sponsor Sang Huahua, hyppäävä meri Hangzhou -päällikkö Yan Yan, Yinli Chen Jiandong, Futing Fuzhoun Yantai -vuoristoprojektin kumppani ja Hangzhou Vanken pääarkkitehti, Ding Ye, Liangzhu -kulttuurikylän pääsuunnittelija ja Jaden edustaja Lintujen keräyskauppias, tarkkailija, tarkkailijat, toimittajat ja jopa kuluttajat. Ei -vakioyhteisöt, kuten Jade Bird -kokoelmaSamaan aikaan Jade -lintujen kokoelmasta havaintopisteeksi ”yhteisön ei -standardin liiketoiminnan kaksoismatkailun ollessa ottaneet huomioon kaupunkitason ei -standardi -liiketoiminnan ja normaalin yhteisöliiketoiminnan kaksoisoperaatio.
Ding Ding, Hangzhou Vanken pääarkkitehti ja Liangzhu Culture Villagen yleinen suunnittelija, sanoi ”ei -standardin yhteisöliiketoiminnan kehitysfoorumin” jakamisessa: ”Se on alueellisten ominaisuuksien ja henkilökohtaisten vaatimusten ominaisuudet. Vakaasti virran kanssa Innovaatiojoukkoja. ”Jade -lintujen kokoelmassa todellisuus ja ihanteet kaikuivat kaupunkeja ja hankkeita. Siirtyminen kaupunkien elämäntapaan, luonnollisten maisemien yhdistelmään ja paikallisen kulttuurin integrointiin on standardisoituneita näkökohtia Rakenna ihmisiä ihanteellisen elämän kohtauksen.”Yhteisön ei -standardin liiketoiminnan kehittämisfoorumissa” monet liiketoimintateollisuudet ja tutkijat resonoivat Jade Birdin kanssa.
Arkkitehtisuunnittelu ja avaruussuunnittelu ovat projektirajan lähtökohta, ja se on myös tehokkain ilmaus.Yu Gang Qingmo Architectural Design -yhtiö ja pääarkkitehti Yu Gang jakoi Jade Birdin arkkitehtisuunnittelun ja kohtaussuunnittelun foorumissa: yhdistämällä perinteet ja nykyaika Mikä on hiljainen ”, antoi Jade Bird -kokoelman” elämän taidetta ja elämän elämää.
Nykyään ei -vakioyhteisön liiketoiminnan tärkeät resurssit keskittyvät ”paikallisen kulttuurin, edelläkävijätaiteen, tieteen ja teknologian kaupan ja joukkojen esittävien taiteiden” neljään alueeseen.Näillä alueilla voidaanko projektilla olla erottuva kulttuurinen persoonallisuus ja resonanssi ja hankkeen laaja laajennus tietyssä määrin hankkeen kehitykseen.Keskustelun aikana kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että yhden vuoden kasvun jälkeen Jade -lintujen kasvun jälkeen ”päivitettävä” oli vielä tilaa.Kuinka tulla ”sisältöä johtava” taiteellinen ja kulttuurinen kevyt loma -kaupallinen lohko, joka näyttää enemmän avaruus kohtauksia ”elämän loma, loma -elämä”?
Etsi vastaus kysymyksillä.
”Liiketoiminnan elinvoimaisuus, monimuotoisuus ja julkisuus ovat todella piilossa biologiassa.” peptidinä, serotoniinina ”jne. Eri epästandardien yritysten ja yhteisön kaupallisista hankkeista hahmottelevat erityisesti tällaisten hankkeiden kehitysrajan. Emotionaalisten yhteyksien luominen ja tiukka valinta rationaalista rationaalista.
Kukeyhdistyksen Creative Centerin toimitusjohtajan Chu Yunin jakamisessa, CCC Chengdu -yhteisön konferenssin yhteisymmärryspohjan, LookLiven päällikön ja Lake Environment Draama -viikon kanssa kaikki ymmärsivät selvästi, että ei -vakioyhteisö Liiketoiminta, joka harjoittaa sisältöä, sisältöä sekä sisältöä ja sisältömuotoja, muuttuu usein ja vahvistaa kulttuuria.Liangzhu -kulttuurin ja Jade Birdin kokoelman täydentäminen. Ei -vakiona liiketoiminta- ja yhteisöliiketoiminnan kehitysrajalla, erottuva kulttuurinen persoonallisuus, resonanssi ja laaja laajennus on vaakasuuntaisen ja pitkittäisen ulottuvuuden jatkaminen.
Lidongin toimitusjohtaja, ei -standardi kaupallinen top50 -sponsori Sang Huahuan muutoksen ”kuraattorin, tuotemerkkipuolueen identiteetin kautta, ei -standardin omistajan tarkkailijalle”, säädä, absorboi ja tiivistää kognitiota ja tarjota käytännöllinen Jade Bird -sarjalle annettu Jade -lintukokoelmaan.Liu Guang, Reactor -tuotemerkin perustajakumppani, Hangzhou Hangzhoun johtaja Yan Yan ja Yinli -kaupallisen Fuzhoun Yantai Mountain -projektin kumppani Chen Jiandong uskoi myös, että ”projektin ja hankkeen ja tuen välinen keskinäinen rohkaisu ja tuki projektin ja tuen välillä Tuotemerkki voi luoda innovatiivisempia ja taiteellisempia muotoja integroida brändikulttuuri ja merkitys yritystiloihin, toteuttaa korkeamman tason tuotemerkkien kerrontaa ja kuluttajayhteyksiä ja laajentaa liiketoiminnan kehityksen ulottuvuuksia.
Jade Bird -kokoelmassa kyläläisten muiston herättävistä ominaisista kaupoista, tilaan, joka tarjoaa elinvoimaisen sosiaalisen ja taiteellisen kokemuksen, ja sitten paikkaan, jossa laadukasta elämää harjoittaa laatua, yli 100 merkkiä on asettunut, asettuneet, paikkaan, asettumaan Ja monet voimakkaasti kehitetyt -laws -tuotemerkeissä on luotu kukoistava yhteisöpohjainen ei -standardi -liiketoimintaprojekti, joka ei vain houkutellut taiteellista turistiryhmää, joka piti sitä lomakohteena, vaan antoi myös Liangzhu -paikallisyhteisön elämää uudella elinvoimaisuudella.
Tarkkaile ja jaa, rakentaa yhdessä ja etsi uutta ja uutta, Jade Bird Jiji Muista, että hän on ”Liiketoiminta talon ovella” Liangzhu -kulttuurikylässä ja kaupunkitason ei -vakioliiketoiminnan kaksoisidentiteetissä ja normaali yhteisön liiketoiminnan vahvistus.Ympäröivien asukkaiden kehityksen mukaisesti nykyaikaisen yhteiskunnan kehityksen ja yhä parannettujen aineellisten tarpeiden kanssa enemmän huomiota on vetoa kulttuurista, taiteesta, suunnittelusta ja avaruuskokemuksesta, joka luo ”paikka, jossa ajattelet, voit Mene ”ja pyrki työskentelemään kovasti. Tutustu yhteisöpohjaisen ei -vakiona kaupallisen kehityksen ylärajaan.
Jade Bird -kokoelma sulatti rajan kaupunkien arkkitehtuurin ja luonnollisten maisemien välillä ja asetti ihmiset ja asiat auringossa.Toisen Liangzhu Art Life -festivaalin aikana kestävän kehityksen näkökulmasta yhdistämällä luonnon luomisen, kierrätyksen ja uudistamisen uudistamisen teema, julkisten hyvinvointijärjestöjen yhdistäminen sekä julkisen hyvinvointikonsertin kokoelmaan ja rakkauteen liittyminen, osoittaen yhden ”Hyvä Jatkuvan kehityksen markkinat ”.
Lisäksi toinen Liangzhu -taidefestivaali kattaa värikkäitä linkkejä, kuten käsintehtyjä markkinoita, parantavia meditaatiota, lemmikkieläinten ystävyyttä, musiikin tulkintaa, draaman esitystä ja taiteellista kuraattoria. Taso kulttuurinen ja kaupallinen IPS, tuo enemmän nuorta elinvoimaa Liangzhu -kulttuurikylään, injektoi voiman voimaa kehittääkseen alueen korkealaatuista liiketoimintaa ja Hangzhou -kulttuuria varten, taideyritys avoin lisää mielikuvitusta.
”Ilmoita lähde”
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author