Ne vaikuttavat myös sydän- ja verisuonien terveyteen

4 min read

Alkuperäinen Yang Binghui -lääketiede ja kirjallinen luominen

Ihmiskehon keskimääräinen veri on noin 4000 ml veri, ja se kiertää jatkuvasti kehon ympärillä päivästä riippumatta.Voidaan sanoa: Jos verenkiertoa ei ole, elämää ei ole.

Veri on verisuonissa. sydäninfarktina, aivohalvauksessa.Tällaiset sairaudet ovat nyt syyllinen, joka vaarantaa ihmisten terveyden.

Avain sydän- ja verisuoni- ja aivo -verisuonisairauksien estämiseen on estää arterioskleroosia ”kolme korkeinta”, muuttaa huonoja ruokailutottumuksia ja tupakointia, liikunnan puutetta ja liikalihavuutta, koska niitä voidaan pitää tärkeänä sydän- ja verisuoni- ja aivo -verisuonisairauksien riskitekijänä, ja se on Myös akateeminen maailma ja akateeminen maailma ja monet ihmiset ovat selvästi tunteneet kognitionsa.Tutkimuksen syventämisen myötä äskettäisessä ”European Heart Magazine” -lehden julkaistussa artikkelissa todetaan, että ”ei -perinteiset tekijät” vaikuttavat myös sydän- ja verisuonien ja aivo -verisuonien terveyteen.

Näiden tekijöiden ensimmäinen mainitseminen on ympäristön pilaantuminen, erityisesti ilmakehän pilaantuminen. PM2.5: n välinen suhde PM2.5: ssä ja sydän- ja verisuonitauteissa on jo houkutellut tutkijoita. vahingoittaa suoraan sydänlihaksia.Melun pilaantuminen, valon pilaantuminen jne. Voi herättää sympaattisia hermoja, aiheuttaa kasvien hermohäiriöitä, vaikuttaa uneen, nostaa verenpainetta ja aiheuttaa rytmihäiriöitä.Kadmiumin, lyijyn, arseenin jne. Saastuminen maaperän sammissa liittyy myös läheisesti sydän- ja verisuonisairauksiin.

Seuraavat erilaiset infektiotekijät, kuten hengitysteiden infektiot, Helicobacter pylori -infektiot, klamydia -infektiot ja periodontaalinen sairaus, nämä tartunnan saaneet bakteerit ja virukset voivat tunkeutua sydän- ja verisuoni- ja aivo -verisuonivaurioihin tai jopa suoraan suoraan sydänlihakseen ja aivoihin.Jotkut tulehduksen tuottamat biologiset tekijät voivat laukaista hyytymismekanismit vereen, indusoimaan tromboosia tai jopa diffuusi hyytymistä verisuonissa, mikä on usein yksi vakavien tartuntatautien kohtalokkaista tekijöistä.

Jos sosiaalisen elämän stressitekijät eivät pysty käsittelemään sitä hyvin, ne voivat johtaa psykologisiin ja henkisiin sairauksiin, kuten ahdistukseen, masennukseen jne., Jotka vaikuttavat varmasti kehon hermojen tasapainoon, vaikuttavat endokriiniseen aineenvaihduntaan ja vahingoittamaan sydäntä ja aivojen terveys.Ulkomaisten tutkijoiden tutkimukset ovat havainneet, että nämä painetekijät voivat jopa vahingoittaa valtimoiden verisuonen endoteelia ja edistää suoraan ateroskleroosia.On syytä huomata, että on olemassa tutkimusraportteja. Stressin lisäksi yksinäinen ja ”sosiaalinen eristäminen” ja muut huonot henkiset tilat vaikuttavat myös sydän- ja verisuonien terveyteen.

Vaikka nämä ovat ”ei -perinteisiä tekijöitä”, jotka liittyvät sydän- ja verisuonisairauksien esiintyvyyteen, niitä ei pidä aliarvioida.Koska nämä tekijät ja ”perinteiset tekijät” ovat usein rinnakkain, ne ovat haitallisempia toisilleen.Siksi ihmiset haluavat estää sydän- ja verisuoni- ja aivo -verisuonitauteja perinteisten tekijöiden estämisen ja hallinnan lisäksi, ja heidän on kiinnitettävä täysin huomiota näihin muihin kuin perinteisiin tekijöihin.

Vaikka ympäristönsuojelu on koko yhteiskunnan ryhmätehtävä, myös henkilökohtainen suojelu on erittäin tärkeä. Esimerkiksi Haze -säätä tulisi vähentää ulkoilua, jos sinun on mentävä ulos, sinun tulee tuoda naamio;

Kiinnitä huomiota hygieniaan ja paranna fysiikkaasi ja pyrki välttämään erilaisia ​​akuutteja infektioita.Krooniset infektiot, kuten periodontaalinen sairaus ja pylori -infektio, tulisi hoitaa aktiivisesti.Äskettäin maailman sydänliiton vapauttama ”sepelvaltimo sydänsairaus”, joka on julkaissut, että sen tarkoituksena on estää sydänlihaksen aiheuttamien vakavien ja pysyvien vaurioiden vähentäminen, infektion vaikutukset sydän- ja verisuoneen ja sepelvaltimoiden sydänsairauksiin, kuten kuten hyvin kuin vanhukset, lapset, krooniset sairaudet, lääketieteelliset asiat, lääketieteelliset asiat, lääketieteelliset asiat, lääketieteelliset asiat, lääketieteelliset asiat, lääketieteelliset asiat olisi rokotettava vuosittain.Ja jotkut asiantuntijat huomauttivat, että influenssarokotteet ovat jopa sepelvaltimoiden endoteelien suojelemisessa, puuron plakkien tukahduttamisessa ja hidastamisessa (”Life Times 2024; 3.1. S.18). Potilaille, joilla on sepelvaltimoiden sydänsairaus Essence, EssenceTietysti vanhusten, keuhkokuumeen rokotteille, vyöruusurokotteille jne. On myös lueteltava.

Itsekompressio asianmukaisen liikunnan, vapaa -ajan ja osallistumisen kirjallisuuteen ja taiteelliseen toimintaan on kykyä, että terveys on myös hyvä terveyteen.

Terveys on mitä kaikki tarvitsevat, ja kaikki ovat oman terveytensä ensimmäinen vastuullinen henkilö.Koska tiedämme, meidän pitäisi tehdä se. Kun ymmärrämme nämä tekijät, jotka voivat vaikuttaa sydän-Vastaus on varmasti kyllä.

Tämä kuva on adoptoitu ”Family Doctor” China Encyclopedia Publishing House 2014

Johdanto kirjoittajalle ja julkiselle tilille

Tämän artikkelin kirjoittaja Yang Binghui, Fudanin yliopiston Shanghain lääketieteellisen korkeakoulun professori ja tohtori, Shanghain taiteilijayhdistyksen jäsen.Hän on toiminut Fudanin yliopiston Zhongshanin sairaalan presidenttinä ja Shanghai Popular Science Writers Associationin puheenjohtajana.

Alkuperäinen otsikko: ”Nämä vaikuttavat myös sydän- ja verisuonien terveyteen”

You May Also Like

More From Author