"Land Review Line" Donghu Kommentti: Kaupallisten ilmailu-

Qunxian on ollut yhdeksän päivässä, ja Wuhanissa aloitettiin vuonna 2024 ”Kiinan ilmailun päivä” -tapahtuma.
Kuluneen vuoden aikana valtavan maailmankaikkeuden kiinalaisen ilmailu- ja avaruustutkimuksen vauhti on tasainen.”Li Jian” ulos vaippasta, ”pitkä maaliskuu”, huiman ”Suzaku”, ”Yksi nuoli ja neljä tähteä” muodostaa onnistuneesti ensimmäisen kansainvälisen pyörän satelliitin muodostumisen. ja Macaon luova yhteistyöasema.
Xinghe on laaja ja lupaava.Ryhmän suorituskyvyn takana on ilmailualan kaupallistamisen ja teollistumisen valtava potentiaali.Teollisuuslaitosten mukaan Kiinan kaupalliset avaruusmarkkinat ovat kasvaneet nopeasti vuodesta 2017 vuoteen 2024, kasvuvauhti on yli 20%ja markkinoiden koko saavuttaa 2,8 biljoonaa yuania vuonna 2025.Vuoden 2023 lopussa pidetyssä keskus taloudellisen työn konferenssissa kaupallinen ilmailu oli strategisessa nousevaan teollisuuskategoriaan.Tämän vuoden hallituksen työraportissa ehdotetaan ”aktiivisesti uusien kasvumoottorien luomista, kuten biologista valmistusta, kaupallista ilmailu- ja matala -asteittaista taloutta”.”Strategisesta nousevasta teollisuudesta” ”uuteen kasvumoottoriin”, tärkeänä osana uutta tuotantoa tuottavuutta, kaupallisen ilmailualan sijoittaminen kotimaani taloudellisessa kehityksessä on selvempi ja merkitys on edelleen näkyvää.
Liiketoimintaneuvotteluissa on kipupisteitä, kuten kaupallisessa ilmailu- ja avaruus- ja avaruus-, suurissa pääomasijoitusten, monien riskitekijöiden ja hitaan sijoitetun pääoman tuottojen korkean teknisen vaikeuden.Nykyisen globaalin trendin mukaisesti, jotta siitä tulee uusi kasvumoottori, on tarpeen mennä hallitukselle ja yrityksille ja mennä kahdelle tielle edistääkseen innovaatioketjun, teollisuusketjun, pääomaketjun ja kykyketjun syvää integraatiota .Hallituksen tulisi ottaa käyttöön asiaankuuluvat kehityspolitiikat, optimoida kehitysympäristö, nopeuttaa avoimen toimialojen keskeisiä resursseja, vähentää markkinoiden pääsyn kynnysarvoa ja rakentaa toimitusketjujärjestelmä loppupään ja loppupään kaupalliselle ilmailu- ja avaruusteollisuudelle.Anna täysi pelaaminen yrityksen tieteellisen ja teknologisen innovaation rooliin, joten suuret yritykset ”Stand the Sky” ja ”ylivoimainen” pienyrityksistä sekä tieteellisten ja teknologisten innovaatioiden saavutusten muuttaminen kaupallisen avaruusteollisuuden kehitykseen.
Yangtse -joen pohjoisrannalla Wuhanin itään, ensimmäinen kaupallinen ilmailualan tukikohta, joka sijaitsee Xinzhoun alueella, Wuhanissa, Hubeissa. Pelaa tieteen ja tekniikan, kykyjen, teollisuuden ja kohtausetujen eduille. Lähes 16 miljardia yuania. ”Rakenna yhdessä teollisuusklusteri, joka kokoaa tähdet, nuolet, pilvet ja ilmailu- ja ilmailu- ja avaruusmateriaalit, ja pyrkii luomaan Kiinan kaupallisen ilmailun kolmannen navan.
Itse asiassa kaupallisten ilmailujen kehittämisessä on ollut mieltymyksiä ja politiikkoja eri paikoissa; Konstellaatio, parantaa Star -sääolosuhteiden ja datapalveluiden kapasiteettia, toteuttaa Big Data -sovellusten etäkartoitusten ja tarjoa avainteollisuuden stabiilia tarjoamaan vakaa avainteollisuudessa. Kaupallisten satelliittien T & K- ja matala -ostovalmistus ja rakentaa kansallinen satelliitti- ja sovellusteollisuuden ylängö … politiikan kevään tuulen alla hallitus, yritykset, osavaltion omistamat ja yksityiset joukot ja kaupallisen kehitys Aerospace on vähitellen kiihtynyt.
Tähtitaivas on erittäin valtava, ja etsintä on loputonta.Kaupallisen ilmailualan kehittäminen ei ole päivä, ja jalka jalkojemme alla on edelleen pitkä, ja hartioidemme taakka on edelleen raskas.Pidä mielessä usko, määritä tavoite, ylläpitä historiallista kärsivällisyyttä ja strategista päättäväisyyttä, pidä ”ilmailu-
Lähde: Jingchu.com (Hubei päivittäin)
Kirjoittaja: Deng Jiahao (Wuhan Xinzhou)
Toimittaja -in -chief: Zhan Qiang
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author