Xiaohongshu -tason korkea -tason veren muutokset, kaupallistaminen tulee oikealle tielle

7 min read

Xiaohongshu ohjasi uuden yhteisön sisältöhenkilön

Xiaohongshun organisaation sopeutuminen jatkuu.

Äskettäin36 氪 Yksinomaiset uutiset,Xiao Hongshu ohjasi Jiang Yuanin (kukka -nimi: Yun -fani), joka vastaa uuden yhteisön sisällöstä. (Hua -nimi: Hoshiya).Mao Wenchao on Xiaohongshun perustaja ja perustajaTOIMITUSJOHTAJA.

Yunfan oli aiemmin työskennellyt toisessa yhteisöalustassa ja hänellä on useita vuosia yhteisöoperaatiota ja kaupallista kokemusta.

viime vuonnaJoulukuussa oli markkinauutisia, että Xie Yunwei (Kukka -nimi: Kaori), Xiaohongshu -yhteisön sisällöstä vastaava henkilö, oli poistumassa.Kappan jatkamisesta päätellen hän oli Netease Media -yrityksen vanhempi toimitusjohtaja. Hänen virkakautensa aikana Xiaohongshussa hän auttoi Xiaohongshua DAU: n (päivittäisten aktiivisten käyttäjien lukumäärä) läpimurtoon kymmenistä miljoonista miljoonaan.

Tuolloin ilmoitettiin, että Kappa johti eroamaan heikon yhteisön kasvun vuoksi.Vuoden 2023 alussa, kun pieni punainen kirjaravintola ylitti 100 miljoonaa, alusta asetti 140 miljoonan päivittäisen elämän tavoitteen vuonna 2023 riittämätön.Xiaohongshu ei kuitenkaan ole vastannut vastaukseen Kuchon poistumiseen.

Nykyään Xiaohongshu ohjasi uuden yhteisön sisältöhenkilön. Kuinka Xiaohongshun kasvu todistaa markkinat ja aika.

On syytä mainita, ettäVuodesta 2024 lähtien Xiaohongshu on sopeutunut paljon henkilöstöön.

Tämä vuosiMarkkinauutiset sanoivat tammikuussa, ettäAlkuperäisen Didi -tarjonta- ja kysyntästrategian päällikkö Wu Yingbing ja alkuperäisen Didi Shunfeng -yrityksen pää Zhang Rui ovat liittyneet Xiaohongsuun.Wu Yingbing on vastuussa jostakin E -Commerce -liiketoiminnasta ja menee suoraan Xiaohongshuun XiaohongshulleConan, toimitusjohtaja- ja kauppaosaston johtaja.Zhang Rui liittyi Xiaohongshun kaupalliseen tiimiin ilmoittaakseen Xiaohongshu CMO: lle ja mainosmyyntiosastosta vastaavalle henkilölle.

On selvää, että Wu Yingbing ja Zhang Rui ovat runsaasti liiketoiminnassa ja tuovat uusia mahdollisuuksia Xiaohongshulle.E -Commerce -liiketoiminta- ja kaupallinen tiimiOta raskas vastuu Xiaohongshun kannattavuudestaWu Yingbingin ja Zhang Ruin liittymisen myötä Xiaohongshun kannattavuuden odotetaan parantavan edelleen.

Tämä vuosiMarkkinauutiset sanoivat maaliskuussa, ettäYe Heng, alkuperäisestä E -Commerce -tuotteesta vastaava henkilö ja on työskennellyt Wang Jianwein kanssa monien vuosien ajan ja liittynyt Xiaohongsuun.Ye Hengin erityinen sijainti Xiaohong -kirja ei ole selvä.C -Tuotteen nro 1, raportti Hoshille.

Hänen toimikautensa aikana Ye Heng oli alun perin vastuussa pääaseman sosiaalisesta ja tuotantoosastosta.Ye Heng osallistui syyskuussa myös nopeaan e -kaupankäynnin gravitaatiokonferenssiin, joka vastaa nopeaa e -kauppatuotteesta.Ye Hengin liittyminen voi pystyä lisäämään mielikuvitusta Xiaohongshun e -kauppayritykseen.

Maaliskuu,Alkuperäisen liikeryhmän teknologiajohtajan ja yritysten kehittämis- ja sijoittajien suhteen osaston pääjohtaja Zhao Weichen on myös altistunut lisäämään Xiaohongshu, joka vastaa Internet -teollisuuden kaupallistamisesta, XiaohongshulleCMO: n Heng -raportti.Teollisuuden sisäpiiriläisten mukaan Xiaohongshu tutkii yhteistyötä E -Commerce- ja Game -yritysten kanssa. Zhao Weichenin liittymisen jälkeen se voi edelleen laajentaa asiakkaita E -Commerce-, Network Uniforms- ja Games -aloilla.

Vuonna 2024 Xiaohongshun säätäminen korkean tason henkilöstön säätämiseen oli paljon, ja jossain määrin se paljasti myös Xiaohongshun kaupalliset tavoitteet.

Xiaohongshun kaupallistaminen kiihtyy jatkuvasti

Vuonna 2013 perustettu Xiaohongshu on käynyt läpi kymmenen vuotta. Teollisuus tunnusti Xiaohongshun kaupallistamisen sisäpuolelta. Radalla.

Tämä vuosiJotkut tiedotusvälineet kertoivat maaliskuussa, että mainonnan ja kehittyvän e -kaupankäynnin tulot,Pieni punainen kirjaEnsimmäinen kerta vuonna 2023 saavutti kannattavuuden, Vuositulot3,7 miljardia Yhdysvaltain dollaria, 85%: n lisäys 2 miljardiin Yhdysvaltain dollariin vuonna 2022;

Xiaohongshu ei virallisesti vastannut tähän uutiseen, muttaKuluneen vuoden aikana Xiaohongshun mainonta, e -kauppa ja paikalliset elävät yritykset ovat todellakin lisääntyneet ja parantuneet, etenkin Xiaohongshun e -kaupankäynnin liiketoiminta.

Vuonna 2023 Xiaohongshu E -Commerce Live -lähetyksestä tuli markkinoiden huomion painopiste.

viime vuonnaElokuussa Xiaohongshu määritteli polun ”mobiililaitteiden ostamisen” ostamiseen ja panostamaan täysin E -Commerce -liiketoimintaan.Organisaatiorakenteessa Xiaohongshu integroi suoraa lähetystoimintaosastoa ja E -Commerce -liiketoimintaosastoa uuteen kauppaosastoon, ja siitä on tullut ensimmäisen tason osasto samanaikaisesti yhteisö- ja kaupallisen ministeriön kanssa.Myöhemmin Xiaohongshu sulki kaksi suurta ”Pikku Oasis” ja ”Welfare Society” -alustoa peräkkäin ja katkaisi itsenäisen työkauppaa koskevan liiketoiminnan, joka ei ansainnut rahaa.

Xiaohongshun ostaja E -Commerce -malli on saavuttanut alkuperäiset tulokset.Viime vuoden kaksinkertainen11. Xiaohongshun E -kaupankäynnin määräysten lukumäärä on 3,8 kertaa viime vuoden vastaavana ajanjaksona, ja osallistujien lukumäärä on 4,1 kertaa saman ajanjakson aikana. .Lisäksi Xiaohong -kirjakauppa lähettää 8 kertaa viime vuoden vastaavana ajanjaksona, ja myymälä Broadcast GMV on 6,9 kertaa vastaavan ajanjakson viime vuoden ajan.

On syytä mainita, ettäXiaohongshu on kiinnittänyt Dong Jien ja Zhang Xiaoyun alustan ominaisuuksien ankkuria.Vuoden 2023 alussa Dong Jie suoritti kaksi live -lähetystä Xiaohongshussa yhden live -GMV: n ollessa yli 30 miljoonaa, ja kahden pelin kumulatiivinen kasvu ylitti 50 W: stä, josta tuli ensimmäinen Xiaohongshun ensimmäinen superankkuri.

Dong Jie -tilin lähde: Xiaohongshu

Äskettäin vapisevien tietojen mukaan Dong JieVuonna 2023 vaaleanpunainen nousu oli 2,64 miljoonaa, ja siitä tuli henkilökohtainen tili, jolla oli suurin pinksin määrä Xiaohongshussa. Samalla se osoitti vahvaa kykyä tuoda tavaroita, joista on tullut Xiaohongshun pään ostaja.

2023 Xiaohongshu Raise Top20 -tilin lähde: Xinyuan

Vuonna 2023 Zhang Xiaozheng suoritti kaksi suoraa lähetystä Xiaohongshussa. Lokakuussa Zhang Xiaoyu asui GMV: n live -lähetys 100 miljoonalla, ja hänestä tuli ensimmäinen Xiaohongshu E -Commerce -yhtiön murtaja.

Zhang Xiaoyu -tilin lähde: Xiaohongshu

Tänä vuonna Wu Xin, hyvin tunnettu isäntä Wu Xin, ilmestyi myös Xiaohongshun suorassa lähetyksessä.Wu Xin avasi maaliskuussa Xiaohongshun toisen pelin virallisen live -lähetyksen, joka lähetettiin 10 tuntia, asettaen yli 35 miljoonan GMV: n.

Wu Xinin tilinumero Lähde: Xiaohongshu


sitä paitsi,Myös Xiaohongshun paikallinen elämäliiketoiminta nopeutuu jatkuvasti.
viime vuonnaHuhtikuussa Xiaohongshu avasi paikallisen elämän virallisen tilin ”Tu Diao peruna” ja julkaisi tietoa sisältöoperaatioista ja tukipolitiikoista.Xiaohongshu käynnisti toukokuussa heinäkuussa Xiaohongshu käynnisti Exploration Store -yhteistyökeskuksen ja käynnisti ”100 myymäläsuunnitelman”; -”Läheisen” ja ”kevään festivaalin” tason sisäänkäynnit sovelluksen kotisivun ylimmässä sarakkeessa paikallisen elämän tutkimuksen edistämiseksi.
mukaan36 氪 Uutiset,Vuonna 2024 Xiaohongshun paikallinen elämä on perustanut kolme suurta kehitysstrategiaa, joihin liittyy kolme näkökohtaa: kaupunkien asettelu, radan valinta ja markkinointipeli.Kaupunkien asettelun kannalta Xiaohongshu keskittyy kansalliseen asetteluun, keskittyen ensimmäisen linjan Internet -julkkiskaupunkiin ja ulottuu sitten toisen ja kolmannen tason uppoamismarkkinoiden markkinoille. Kahvi-, homestay- ja muut korkean reittien luokka;+Offline -inkubaatio.
Verkkoliikenteen kasvaessa valtavista paikallisista elämänmarkkinoista on tullut välttämätön paikka suurille alustoille, ja Xiaohongshu ei ole poikkeus.Voidaan nähdä, että Xiaohongshu kiihdyttää inkrementaalisen tilan louhintaa paikallisilla elämänmarkkinoilla.

Xiaohongshun kaupallistaminen kohtaa edelleen haasteita

Xiaohongshun kaupallistaminen on selvästi tiellä, muttaMyös haasteet.

Otetaan esimerkki Xiaohongshu E -Commerce.Vuonna 2024 Tao Tian Group ja JD.com kasvattivat ponnistelujaan ja jatkoivat päivitystä käyttökokemuksen ja logistiikan jakelun suhteen.Pinduoduo on kehittynyt nopeasti käyttäjien matala -cost -mielet.Douyin E -Commerce ja Fast -käsin E -Commerce -voimaa ei voida aliarvioida. Vuonna 2023 nopea e -kauppa GMV rikkoutui virallisesti biljoonan mittakaavan läpi.Xiaohongshulle on tarpeen jatkaa eriytettyjen etujen luomista ja kilpailla markkinaosuudesta.

nyt,Zhang Xiaozhangista ja Dong Jiestä on tullut Xiaohongshun superankkuri, mutta päänankkurien, kuten Li Jiaqin ja Dong Yuhui, on edelleen suuri aukko.On syytä mainita, että Xiaohongshussa Zhang Xiaozheng ja Dong Jien live -taajuus ovat suhteellisen alhaiset,Vuonna 2023 Xiao Yan lähetettiin kahdesti, kun taas Dong Jie säilytti yhden lähetyksen taajuuden tammikuussa.”Taobao Content E -Commerce Conference” -tapahtumassa 28. maaliskuuta Cheng Dao, Taitian -ryhmän sisältö E -Commerce -osaston pääjohtaja, paljasti, että Zhang Xiaozheng oli asettumassa Taobaon suorassa lähetyksessä.

Jos super -ankkureita puuttuu, Xiaohongshu -live -lähetykset ovat rajoitettuja äänenvoimakkuuden ja e -kaupan ekologisen rakenteen suhteen.Päinvastoin kuin muut alustot, Xiaohongshun on tietenkin edelleen parannettava e -kaupankäynnin liiketoiminnan asettelua, samalla kun se antaa täyden pelin ruohon istuttamisen etuihin ja puutteiden korvaamisen eduksi.

Lisäksi, vaikka Xiaohongshulla on vahva ruohokasvattava ilmapiiri,Käyttäjät eivät ole täysin muodostaneet kulutustapaa Xiaohongshussa.Lisäksi sisältöalustana Xiaohongshun on myös otettavaHallitse kaupallistamista ja sisältötasapainoa.Yleensä Xiaohongshun kaupallistamisprosessi on tullut Fast Laneen,Xiaohongshun vuonna 2024 on kriittinen vuosi. Menestyksestä tai epäonnistumisesta riippumatta Xiaohongshu on mentävä kaikki.

You May Also Like

More From Author