Virtuaalinen ihmisen uudelleenmuokkaus online -liiketoimintarakenne, Netlong Tiannuo johtaa teollisuuden uutta suuntausta

4 min read

Virtuaaliset ihmiset viittaavat virtuaalisiin hahmoihin, joissa on digitaalimuodot, sisältävät ulkoisen kuvan, joka koostuu datan mallinnuksesta, fyysisestä simulaatiosta ja näytön renderoinnista ja sisäisistä sieluista, jotka muodostuvat Smart AI: n tai todellisen elämänhallinnan avulla.

Keinotekoisen älykkyystekniikan tuotteena virtuaaliset ihmiset osoittavat älykkyyden ja realismin ominaisuudet, ja niitä käytetään laajasti elokuvien ja television, viihteen, pelien, koulutuksen ja muiden alueiden aloilla.AI -tekniikan syvän kehityksen myötä virtuaalisten ihmisten soveltaminen on vähitellen murtunut ulottuvuuden seinän läpi, ja virtuaalisen ja todellisuuden välinen kudonta on avannut tilan markkinoille virtuaalisen ekologian. yleisön.AI Media Consultingin äskettäin julkaistun ”valkoisen kirjan Kiinan virtuaalisen digitaalisen ihmisen teollisuuden kehityksen vuonna 2024 mukaan Volkswagen hyväksyi virtuaaliset ihmisen hyväksynnän pisteet 9,00 pistettä, ja rakkauspisteet ovat 8,39 pistettä.

Virtuaalisen ihmisen kultaisen ajanjakson aikana syntyi online -virtuaaliset ankkurit

Digitaalitalouden lisääntyvän aallon myötä Kiinan virtuaalinen ihmisteollisuus on asetettu ennennäkemättömiin kehitysmahdollisuuksiin.IIMEDIA -tutkimus (AI Media -konsultointi) tiedot osoittavat, että Kiinan digitaalitalouden koko vuonna 2023 on noin 5,61 biljoonaa yuania, ja odotetaan, että noin 12 %: n kasvuvauhti kasvaa edelleen seuraavien kahden vuoden aikana.Digitaalitalouden laajuus on jatkanut laajentumistaan ​​tarjoamalla valtavan markkinatilan virtuaaliselle ihmisteollisuudelle.

Samanaikaisesti kulttuurisen ja viihteen kulutuksen kasvava kasvu ja live -lähetysten vauraus ovat myös injektoineet uutta elinvoimaa virtuaaliseen ihmisteollisuuteen.Sosiaalisella tasolla digitaalisesta kulttuuriteollisuudesta on vähitellen tulossa uusi kasvupiste Kiinan kulttuuriteollisuuden kehitykselle.Viihdekulttuurin kysynnän parantaminen on mahdollistanut virtuaalisen ihmisen teollisuuden kehittymisen nopeasti.Verkon virtuaalisen ankkuriteollisuuden nousu on houkutellut suuren määrän pääoman ja ammattilaisten pääsyä ja edistää edelleen virtuaalisen ihmisiteollisuuden kasvua.

Teknologian jatkuva innovaatio tarjoaa myös voimakasta tukea virtuaaliselle ihmisteollisuudelle.Syvän oppimisen ja muiden tekniikoiden läpimurtot ovat parantaneet huomattavasti älykkäiden ihmisten tasoa.Live -lähetysten aloilla virtuaaliset ihmiset voivat toteuttaa estevapaan kommunikaation asiakkaiden kanssa ja tarjota kauppiaille kätevämpiä ja tehokkaampia palvelumenetelmiä.

Verrattuna muihin toimialoihin, virtuaalisella ihmisteollisuudella on vahva plastisuus ja innovaatio.Tutkimuksen (AI Media Consultive) -tiedot osoittavat, että vuonna 2023 Kiinan virtuaalisten ihmisydinmarkkinoiden koko ja ympäröivän markkinoiden koon koko oli vastaavasti 20,52 miljardia yuania ja 333,47 miljardia yuania, ja sen odotetaan saavuttavan 48,06 miljardia yuania 64,027 miljardia yuania in 48,06 miljardia yuania 2025.Räjähtävien markkinoiden kasvu on houkutellut monia yrityksiä pääsemään toimistoon. Heidän joukossaan online -virtuaalinen ankkuriteollisuus on kasvanut nopeimmin kasvavat markkinat suorassa lähetyskentässä, ja se on vieläkin kuumempi.

Netlong Tiannuo on yksi ”veneistä”, jotka kamppailevat virtuaalisen ihmisen kehittämisessä. OlemusNykyään se on menestyksekkäästi kuoriutunut useita huipputason IPS: ää. Heidän joukossaan virtuaalinen ankkuri Xueyu Ren Yun on herättänyt paljon huomiota ja kasvanut alan johtavaan ilmiömäiseen virtuaaliseen ankkuriin.

Netlong Tiannuo luo tähti -IP -mallin, Xueyu Renyun johtaa virtuaalista ankkuriraitaa

Fujian Tiannuo Network Technology Co, Ltd. (viitattu nimellä: Netlong Tiannuo) on Netlong Network Holdings Co., Ltd. -yrityksen tytäryhtiö, joka keskittyy maailmankaikkeuden digitaaliseen virtuaaliseen IP -kehitykseen, toimintaan ja rakentamiseen.Nettin Longtianin luottaa Internet -pelien ja mobiili -Internetin pääyrityksen keräämiin teknisiin ja resursseihin, jotka käyttävät yrityksen teknistä kokemusta 3D-, AI-, VR- ja muuta teknistä kokemusta IP -kenttään, luomalla useita tähtiä, joita rakastetaan Kuluttajien toimesta.

Netlong Tiannuo keskittyy yrityksen alkuperäiseen tarkoitukseen ”IP -kulttuuriteollisuuden” ja ”liikennetalouden digitalisoitumisen” kolmessa tärkeässä näkökohdassa.Netlong Tiannuo seurasi markkinoiden kehitystä ja innokasta tietoa sukupolvien kysynnästä. Taukoja jne. Liikenneosingot ovat luoneet tähdet, kuten AFU AFU ja MEOW -tähdet, kuten Star IPS, joka on runsaasti kiinalaisissa kulttuurisymbolisissa väreissä ja neopets lemmikkieläimissä, maagisessa valtakunnassa ja muissa ilmiömäisissä IP: issä, jotka ovat täynnä maailmanmuotoisia elementtejä.Näillä IP: llä ei ole vain tietty tuotemerkki- ja faniryhmiä Internetissä, vaan myös maksimoi kaupallinen arvo useilla aloilla.

Netlong Tiannuon luomaa tähti -IP -kokoonpanoa voidaan kutsua teollisuudelle. .Netlong Tiannuo liittyi myös Kiinan Lunar Lunar Exploration -projektin kaupalliseen IP -luomiseen.Lisäksi Netlong Tiannuo antaa myös erilaisia ​​tuotemerkkitoimintoja ja osallistuu erilaisten johdannaisten perifeeristen käsitteiden suunnitteluun tarjotakseen korkealaatuisia palveluita ja kokemuksia kumppaneille ja kuluttajille.

Wanglongtian NUO: n käynnistämä Xueyu Ren Yun on nykyisessä suositussa virtuaalisessa ankkurikentässä saavuttaneet hyviä tuloksia suurilla alustoilla, kuten Douyin.Xueyu Ren Yun on luottanut itsensä kehittämään 3D -digitaaliseen live -lähetystekniikkaan, joka on muodostanut kypsän live -lähetys SOP: n ja Netlongtianon asettamisen tarkan sijainnin Xueyu Renyunin virtuaalimuusikon raidan kuumaan ”tähtiin”.Vuodesta 2023 lähtien Xueyu Renyun on julkaissut alkuperäiset kappaleet ”The Forgotten”, ”White Moonlight”, ”Tämän sillan läpi”, jne., Ja QQ -musiikin toiston lukumäärä on saavuttanut 7,37 miljoonaa, ja monta kertaa on tullut Top3: lle Päivän luettelo.Myös Xueyu Renyunin suoraa lähetystuloksia ovat kalliita. 11. maaliskuuta 2024 lähetettiin yhteensä 558 elämää ja 85 lyhyttä videota.Rankingissa (AI Media Gold List), viimeisin ”2024 Kiinan virtuaalisen ankkuriryhmän” Top10 ”, Xueyu on ylimmässä asemassa.

You May Also Like

More From Author