"Fengkou Research Report" -tapahtuman talouspolitiikka tukee Plus -koon teollisuuden odotetaan tulevan kaupallistamisen kaupalliseen vaiheeseen

3 min read

  Kahden kaupungin osakekannan indeksit laskivat 16. huhtikuuta voimakkaasti, ja Shanghain indeksi lähestyi 3000 pistettä.

  Teollisuussektori on harvoin pudonnut linjan,MikrokontinalEilen syöksyn jälkeen indeksi laski tänään yli 10%.
Matala -korkea talousSe on ennennäkemätön kehityssuuntaus ja on kasvanut uusi kasvumoottori.Matala -korkea talousAsiaankuuluvat politiikat ja tarjousilmoitukset on suunniteltu laatimaan liittyvien kehityssuunnitelmien laatimiseksi.Äskettäin Shenzhenin kunnalliskuljetustoimiston Nanshanin hallinto antoi tarjoushakemuksen ”matalan pienen ilma -aluksen ulkopuolisten laitosten ulkopuolisten laitteiden ulkopuolisten laitteiden ulkoasun suunnittelusuunnitelman ja matalan suuren ilmatilan tarkkuuden suunnittelusuunnitelman”, joka on tarkoitus suunnitella systemaattisesti suunnitellaan systemaattisesti suunnitella systemaattisesti. Alueen monitasoiset matalat lentokoneet off- ja aloituslaitokset ja laativat viimeaikaisen rakennusrakentamisen. Suunnitelma edistää vähitellen rajat ylittävien reiteiden avaamista ja asianmukaista toimintaa.Citic SecuritiesSanoi, että Evtol lentää todellisuuteen, optimistisesti siihen liittyviin materiaaleihin ja komponentteihin;ArvopaperitHuomauttaa,Matala -korkea talousMarkkinahäiriöt ovat laajat, ja testaustestin odotetaan hyötyvän;Cinda SecuritiesUskotaan, että matalan korkean talouden teollisuuden odotetaan siirtyvän kaupallistamisen vaiheeseen.

  Citic Securities: Evtol lentää todellisuuteen ja optimistinen siihen liittyviin materiaaleihin ja komponentteihin

  Matala -asteittainen talous on uusi talouskasvu moottori maassani.Poliittisen päättymis- ja lentokelpoisuuden sertifikaatin jatkuvan edistymisen myötä kaupallistettujen EVTOL -hankkeiden ensimmäinen erä ohjataan vuonna 2025. Vuonna 2026 teollisuuden odotetaan alkavan nopeaa kasvua.Evtol -teollisuusketjun raaka -aineiden ja ydinkomponenttien tarjonnan kentät liittyvät läheisesti uuteen tuottavuuteen ja korkean kestävään valmistukseen, mikä hyötyy suoraan teollisuuden kehityksestä.Kiinnitä huomiota muihin kuin kristalleihin, jotka resonoivat matalan korkeuden matalan korkean talouden teeman käsitteenMoottoriYhtä hyvin kuinhiilikuituRakenne,AkkuYdinmateriaalit ja komponenttitavoitteet.
Huatai Securities: On suositeltavaa kiinnittää huomiota sijoitusmahdollisuuksiin matalalla -mallin infrastruktuurin puolella
  Ylimmän tason politiikan tuen ja kehittyvän kysynnän ajamisen yhteydessä voi olla odotettavissa olevia huonoja odotuksia ”matalalla talouden” markkinoilla.LennokkiJa Evtol voi viedä johtoaseman miehitetyillä markkinoilla tai maalla matalan matalan matkailun suuntaan ja seurata kehittyvien ihmisten, kuten kaupunkien lentoliikenteen, tarpeita.EhdotusYleinen ilmailuInstrumentti,Lennokki, Evtol ja muut esiin nousevat lentokoneet, on myös suositeltavaa kiinnittää huomiota alhaisen laajuuden infrastruktuurin sijoitusmahdollisuuksiin.

  ShanghaaiArvopaperit: Matala -korkean taloudellinen markkinoiden näkymät laajasti testiyhteyksien odotetaan hyötyvän

  Tällä hetkellä maan matala -asteittainen talousteollisuus kehitetään jatkuvasti. kasvaa.Ehdotus:Sähkön ja television mittausYhtä hyvin kuinKiinalainen testiYhtä hyvin kuinTestataodota.

  Cinda Securities: Matalan korkean talouden teollisuuden odotetaan tulevan kaupalliseen vaiheeseen

  Matalan korkean talouden markkinoiden koko on laaja, ja teollisuuden odotetaan kehittyvän nopeasti eri paikallisten politiikkojen siunauksen alaisena. Todisteiden keräysvaihe.Matala -asunto- ja teollisuusketju on syvä. Valmistuksen näkökulmasta komponentit ja vartaloketjut ovat hyvin autoteollisuuden ketjun mukaisia.Ehdotukset: 1. Koko lentoauton koneen valmistajaWanfeng AoweiYhtä hyvin kuinSuorat osakkeetOdota;Wolong Electric Drive, Kommunistiset ja wei fu -materiaalit.

  GalaksiArvopaperit: Digitaalinen matala -AIR, joka valtuutetaan rannalle tarttuakseen matalalla -korkea -asteen talouden markkinoilla

  keraAIYhtä hyvin kuinpilvilaskentaYhtä hyvin kuinSuuri data, 5G,Kaksois-Tieto- ja viestintätekniikan nopea kehitys, numeroiden määrä auttaaDigitaalitalousLaajenna tasotilasta kolmen dimensioiseen tilaan, ja tunkeutumisnopeutta on parannettu edelleen.Silas -järjestelmä muuttaa matala -askelmatilat laskettuksi digitaaliseksi ilmatilaan muodostumisen muodostumiseksiKaksois-Ilmatila, ymmärrä ilmatilan mallinnuksen, avaruusajan laskenta, datafuusion, simulaatiosimulaation ja muiden toimintojen toiminnot.Digitaalinen matala -AIR voidaan muuttaa kaupunkien omaisuuteen maarahoituksen aikakaudella maanrahoituksen aikakauden toteutumisen jälkeen: Kaupungin matala -asunto on ”uudelleensuunniteltu” digitalisoimalla, kaupunkivarat ovat ”re -myydä”, ja Kaupunkien infrastruktuuri ”rakentaa” digitaalisen teollisuuden tulot.Luottaen matalan korkean talouden valtavaan volyymiin, pinon voimakkaan politiikan siunaukseen, odotetaan olevan luvujen määrän alhaisella korkeudellaDigitaalitalousUusi moottori.

  AVIC Securities: Matala -korkea taloudellinen kehitystila on laaja

  Matala -asuntotalous on ominaisuudet laajalle säteily-, pitkä teollisuusketju, kasvu ja vahva ajaminen.Keskeisen infrastruktuurin tieteellinen suunnittelu ja rakentaminen siihen liittyvien teknisten palvelujen tuen tarjoamiseksi on edellytys ja perusta teollisuuden suurelle, turvalliselle toiminnalle ja vakaudelle.Ehdotus:Aerospace -makrokarttaYhtä hyvin kuinShenchengjiaoYhtä hyvin kuinJiuzhou, Sichuanodota.

You May Also Like

More From Author