Saatuaan hurraa pelin jälkeen, Zhou Guanyu huusi!Kiinan F1: n ensimmäisen henkilön henkilökohtainen liiketoiminnan arvogeometria

6 min read

Shanghain kansainvälisessä radalla pidettiin 21. huhtikuuta 2024 World Formula Championship China Grand Prix.Lopulta Red Bull Team -kuljettaja Vestapan voitti uransa ensimmäisen Kiinan Grand Prix -sovelluksen.

Somber, kiinalainen kuljettaja Zhou Guanyu, aloitti 16. sijalta ja lopulta 14. sijalle.

Kaavat ja olympialaiset ja maailmancupit tunnetaan myös maailman kolmeksi suureksi tapahtumalle. Tällä radalla kiinalaiset pelaajat ovat vain Zhou Guanyu.

Ensimmäistä kertaa kotona Zhou Guanyun kypärä painotti Shanghain metro -reittikartan ja useita Shanghain maamerkkejä.Kun Kiinan ensimmäinen F1 -virallinen kuljettaja palasi kotimaahansa, useiden kiinalaisten kilpailijoiden sukupolvien unelma tuli ulos hetkestä, jolloin Zhou Guanyu ajoi radalle.

Kiinan aseman kilpailu tällä alalla kilpaili 56 kierrosta 5,451 kilometrin radalla.Renkaiden suhteen kymmenen parhaan auton kuljettajat, samoin kuin Ricardo, Aikang, Alben, Kasley ja Zhou Guanyu, alkoivat molemmat neutraaleilla renkailla, ja Hamiltonin pehmeät renkaat alkoivat.

Pelin aikana Zhou Guanyu vaurioitui Magnussenin hanan edessä yrittäessään ylittää Magnusonin hanan, mutta hän valmisti silti ylittäen pehmeät renkaat.Kotipelin jälkeen FIA: n ja F1: n ”erityisen kohteliaisuuden” mukaan tässä pelissä Zhou Guanyun auto pysähtyi päätelineen edessä.Kun Zhou Guanyu pääsi autosta, hän hyväksyi yleisön fanien hurraavan ja sitten hän myös levitti jännityksen kyyneleitä.

Zhou Guanyusta tuli Shanghain kansainvälinen matkailukuva Julkisen hyvinvoinnin edistäjä

Shanghain kulttuuri- ja matkailuviraston johtaja Fang Shizhong julkaisi 21. huhtikuuta virallisesti nimityskirjeen Kiinan ensimmäisen F1 -kuljettajan Zhou Guanyun kanssa, joka kehotti häntä tulemaan Shanghain kansainvälisen matkailun kuvan julkiseksi hyvinvoindistäjäksi.Viime vuoden lopussa Shanghain kulttuurimatkailutoimisto on kutsunut 7 ulkomaille Saksasta, Ranskasta, Italiasta, Espanjasta ja Malesiasta.

Zhou Guanyu on Shanghaissa syntynyt F1 -kuljettaja.Uuden Shanghain kansainvälisen matkailun kuvan julkisen hyvinvoinnin edistäjänä Zhou Guanyu jatkaa kansainvälisen vaikutuksensa käyttämistä Shanghain julkistamiseen, mikä antaa enemmän kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja päästä Shanghaihin, oppia Shanghaista ja rakastua Shanghaihin.

Zhou Guanyun muotoilu Kiinan aseman kypärästä näyttää monia Shanghain elementtejä: Shanghain metro -linjakartta kulkee sen läpi, korostaen monia Shanghain maamerkkejä, kuten Yuyuan, Waibaidu -silta ja Lujiazui ”Four -kappale”, jotka ovat erittäin erottuvia.”Nämä elementit ovat mitä haluan näyttää maailmalle. Olen kuljettaja Shanghaista, Kiinasta. Toivon voivani antaa maailman nähdä kiinalaisten kilpailujen kehityksen. Toivon myös, että enemmän nuoria kiinalaisia ​​kuljettajia menee maailmaan.”

On todettu, että tulevaisuudessa Shanghai jatkaa matkailun edistämistä ja vahvistaa kansainvälistä viestintää.

Dokumenttielokuva ”Kiinalainen kuljettaja Zhou Guanyu” julkaistaan ​​samanaikaisesti.

Samana ajanjaksona kuin F1 -tapahtuma, siellä on myös ensimmäinen kiinalaisen ammattimaisen kuljettajan dokumenttielokuva ”Kiinalainen kuljettaja Zhou Guanyu” Manner -Kiinassa.Teollisuuden näkökulmasta elokuva rikastuttaa kotimaani urheilutyyppisiä elokuvia.

19. huhtikuuta ”kiinalainen kuljettaja Zhou Guanyu” vapautettiin virallisesti.Elokuva tallentaa Zhou Guanyun tarjousteini -ikäisen The Hot Dream -tapahtumasta, joka kasvaa Kiinan ensimmäiseksi F1 -viralliseksi kuljettajaksi.Zhou Guanyu on liitetty Karttiin 8 -vuotiaana. 15 -vuotiaana hän aloitti ammattimaisten kuljettajien tien ja loi monia virstanpylväitä kiinalaisen kilpa -ajan historiaan.Kaudella 2022 hän kantoi ”Kiinan ensimmäisen F1 -kuljettajan” monia odotuksia ja painetta. ”Ensimmäinen luokka” Zhou Guanyu voitti erinomaisen esityksen ja voitti erinomaisen esityksen.

F1 China Grand Prix -tapahtumassa 20 vuotta sitten Zhou Guanyu tunsi kilpailun viehätysvoiman ensimmäistä kertaa yleisönä. Unelma olla kilpailija.Nyt unelmat toteutuvat, Zhou Guanyu on ensimmäinen kotitaistelu Kiinan F1: n ensimmäinen henkilö, joka tuo upean esityksen faneille talon ovella.

Median haastattelussa Zhou Guanyu sanoi, että elokuvan pelkistys on erittäin korkea eikä sitä tarvitse tulkita, vaan sen sijaan levittää bittejä ja tosielämän kappaleita.”Elokuva nauhoitti myös joitain asioita auton sisällä ja ulkopuolella, aina matkan varrella ja jakoi paljon kuvia, joita ei ole koskaan paljastettu, ja esitteli tarttuvan voiman, jonka auto toi minulle. Kun ensi -ilta minä I Tunnettavan, minusta tuntuu, että haluan tehdä tämän. ”

Shanghain Jiading District -alueen kansanhallituksen tietotoimiston WeChat -alustan mukaan 16. huhtikuuta ”kiinalaisen kuljettajan Zhou Guanyun” globaali ensi -ilta pidettiin Shanghain Poly -teatterissa.Pääosassa Zhou Guanyu, johtaja -ohjaajajärjestelmä ja yleinen suunnittelu Li Yi, kutsui vieraat Han Hania kohtaukseen jakamaan todelliset tunteet ja luova kokemus yleisön kanssa.

Kirjailija Han Han kiitti ”kiinalainen kuljettaja Zhou Guanyu” Zhou Guanyun ”lentävän elämän”. Aiheuttaa peruuttamattomia tuloksia.

Lehdistöajasta lähtien majakan ammatillinen versio osoitti, että ”kiinalainen kuljettaja Zhou Guanyu” on kerännyt 533 000 yuania lipputulossa.Elokuvan ovat yhdessä tuottaneet Wuxing Sports Media Co., Ltd.

”Menin katsomaan tätä elokuvaa perjantaina töiden jälkeen, koska olin Zhou Guanyun fani ja näin Ison -Britannian aseman vuonna 2022. Kuristin muutaman kerran.” Xiao Xu kertoi First Financial -toimittajalle, että ensimmäinen finanssialtti kertoi ensimmäiselle rahoitustoimittajalle ”En tarttunut F1: n lippuihin hieman pahoillani, mutta näen Zhou Guanyun suurella näytöllä, mikä on melko tyydyttävää”.

Keskuskulttuurin ja matkailun hallinnan kadreakatemian apulaistutkija Sun Jiashan kertoi ensimmäiselle rahoitustoimittajalle, että kotimaassani ei ole paljon kaupallisia urheiluteemoja.Uuden vuosisadan jälkeen kaikille voidaan tietää viime vuosina ”Champions” ja ”Chinese Pöytätennis Jedi” -elokuvien kaksi elokuvaa.Siksi täysimääräinen urheiluteema, joka voidaan muistaa, on noin viisi.Lisäksi maastani puuttuu urheilusegmenttien ja erityisten projektien ilmaisu.Siksi meidän on rohkaistava urheiluteemojen elokuvaa ja televisiota, ja samalla meidän on tutkittava edelleen urheilusegmenttien kenttää.

Zhou Guanyu ei vain paljastanut suurella näytöllä. Äskettäin Zhou Guanyun valokuvat ja niihin liittyvät tiedot näkyvät Shanghain ulkoilmalakennuksen mainosnäytössä, metrojen mainosnäytössä ja tuotemerkin myymälän ulkopuolella.Zhou Guanyu on Lululemonin tuotemerkin suurlähettiläs. Äskettäin Lululemon avasi Zhou Guanyun kotinäyttelyn ”vuosina 2004 – 2024” Jingrenissä, Shanghaissa, osoittaen Zhou Guanyun kasvuprosessin 20 vuodessa.

Kiinan ensimmäisenä F1 -kilpailijana Zhou Guanyu, 24, on lisännyt kaupallista arvoaan.Ensimmäinen finanssitoimittaja sai tietää, että Zhou Guanyun yritysyhteistyö kattaa ROG -tietokonelaitteet, Hublot, Hennessy, HSBC, Dior, Lululemon, Anmuxi, Shangtang Technology, Jiwang Automobile jne.

Urheiluyrityksen verkkosivustolla julkaiseman F1 2024 -kauden F1 2024 -kauden palkkaluettelon mukaan Zhou Guanyun vuosipalkka on 2 miljoonaa dollaria, ja sopimus on 14,04 miljoonaa yuania.Vaikka tämä määrä ei ole korkea kaikkien kuljettajien keskuudessa, se on kaksinkertaistanut vuotuisen palkansa kuin vuoden 2022.

Teollisuuden näkökulmasta, vaikka Zhou Guanyun kyvystä ja maineesta on tullut iso -name -urheilutähteitä, ei ole koskaan ollut henkilöä, joka ei ole koskaan voittanut F1: n virallista sopimusta ja osallistunut muodolliseen kilpailuun. Yritysarvo.Toiseksi, Zhou Guanyulla on valoisa ja iloinen persoonallisuus ja komea ulkonäkö. Nämä piirteet ovat saaneet hänet keräämään suuren määrän faneja sosiaaliseen mediaan ja laajentamaan edelleen hänen vaikutusvaltaansa.Hänen henkilökohtainen imago on nykyaikaisten nuorten esteettisen trendin mukainen, mikä tekee hänestä suositun ehdokkaan moniin merkkejä suositus- ja mainonta -ammunta.

Lähde: Ensi rahoitus

You May Also Like

More From Author