Kiinalainen kaupallinen ilmailu "Poista potentiaalinen" | kaupallinen ilmailutila dekoodaus

10 min read

Jos avaat sarakkeen:Viime vuosina, jotka johtuvat useista tekijöistä, kuten kansallisista politiikoista, teknologisesta innovaatiosta, markkinoiden kysynnästä ja pääoman injektiosta, maan kaupallinen ilmailu on alkanut hyödyntää mittakaavaa ja injektoida jatkuvasti uutta kineettistä energiaa uuden laadun kehityksen nopeuttamiseksi .Tänä vuonna ”kaupallinen tila” kirjoitettiin ensimmäistä kertaa hallituksen työraporttiin.Tänään on ”China Aerospace Day”. kaupallinen ilmailumaassa kotimaassani.

Hainan -kaupallinen ilmailu-

Yizhuangissa, Pekingissä, on olemassa useita yksityisiä rakettiyrityksiä, joilla on korkein arvostus Kiinan markkinoilla yhdellä alueella kahden kilometrin säteellä. Käynnistämistä varten; Henan Henanissa, tiede- ja teknologia -innovaatioiden satelliittien tuotantolinjassa, tieteelliset tutkijat analysoivat korkean tason anturin satelliitin palauttamat tiedot 528 kilometrin ulkopuolella … äskettäin rakettien käynnistäminen, satelliittivalmistus. Sovelluspalveluihin maani kaupallinen ilmailu- ja avaruusteollisuusketju on avannut täyden hevosvoiman ”nopean radan” kehittämiseksi.

Tiedot osoittavat, että vuonna 2023 uusien yritysten lukumäärä kaupallisessa ilmailu- vuosi.Tänä vuonna ”kaupallinen tila” kirjoitettiin ensimmäisen kerran hallituksen työraportiksi ”uutena kasvumoottorina”.Tässä globaalissa ”tähtienvälisessä kilpailussa” kiinalainen voima ”nostaa”.

Luo satelliitti kuin ”autorakennus”

Satelliittitehtaan tuleminen ajassa ja Space Daoyu sijaitsee Taizhou Bayn New District, Zhejiangissa.Tämä on Kiinan ensimmäinen kaupallinen satelliitti -supertehdas, jolla on täydellinen tukitoiminta, ja se on myös Geely Auton syntymäpaikka.

Robottivarsi tuotantolinjalla ja avaruussatelliittitehdas toimii joustavasti

Aika ja avaruus Dayu on Geely Holding Group -yrityksen johdolla oleva tieteellinen ja teknologinen innovaatioyritys. ja erilaisten mallien ja eritelmien integrointi. Tuotantokustannukset ovat noin 45%.

Tällainen satelliitin valmistusvahvuus lähestyy maailman johtavaa tasoa.

Vuonna 2019 American Space X (Space Discovery Company) alkoi vähentää kustannuksia tuotantomallin kautta, joka on samanlainen kuin autokokoonpanolinja.Nyt Yhdysvalloissa Redmondin satelliittitehtaan kuukausittainen tuotantokapasiteetti on saavuttanut 120; viikossa.

Kaupallisen ilmailualan kehitys, ”satelliitin valmistus” on ensimmäinen läpäisevä taso.Viime vuosina maan satelliittivalmistusyritykset ovat käyttäneet kotimaisen teollisuusjärjestelmän avaamaan kaupallisen toimitusketjun ja rakentamaan joustavan älykkään satelliittituotantolinjan, joka on vähentänyt huomattavasti tähtivalmistuksen kustannuksia. ”” Teollisuustuotteisiin ”aiemmin.

Galaxy Aerospace -teknikot kehittävät tablet -satelliitteja

Maan kaupallinen satelliittivalmistus ”Unicorns” -An Galaxy Aerospace (Beijing) Technology Co., Ltd. Samanaikaisesti konfiguraatiolla on tarkoitus saavuttaa suuren asteikon matala -cost -massatuotanto, ja se voi myös kuljettaa enemmän kuormia.

Puoluekomitean sihteerin ja 510 ilmailu- ja avaruusteknologian instituutin varapuheenjohtajan Wang Runfun näkökulmasta on myös tarpeen harkita satelliittien ja tuotteiden suunnittelua, valmistusta, testaamista, testaamista multi -tähtien ja moni -tähtien näkökulmasta Jopa tähdistöt. Modulaarinen ja älykäs suunnittelu on myös koordinoitava laatu- ja edistymisvaatimusten kanssa uuden kehitysjärjestelmän rakentamiseksi kaupalliseen ilmailu- ja avaruusteollisuuteen.

China Electronics News -yrityksen toimittajalle paljastettu Galaxy Aerospace -yrityksen vastaava henkilö, jonka mukaan yritys kehittää seuraavan sukupolven satelliittia, kuten ”avaruuslentävä matto”. Satelliitit, joilla on enemmän toimintoja signaalien lähettämisessä.

Konstellaatioverkon mikroaaltouunin digitaalisen ohituksen hidastumisnopeuden hitaamman ongelman voittamiseksi useiden vuosien tutkimuksen jälkeen pitkänvalon satelliittiteknologiatiimi on täysin tarttunut tähtiin ja Galaxy Laser High -PEED Communications -teknologiaan.”Jos perinteistä mikroaaltoviestinnän määrää verrataan polkupyöräkaistaa, niin laserviestintämenetelmää voidaan käyttää ja polkupyöräkaista voidaan ulottaa kymmeneen kaistoon ja jopa sataan kaistaa.” Satelliittitieto- ja viestintätekniikan tutkimustoimisto.Lähtökohtana varmistaa, että satelliittien suoritusindikaattorit eivät ole vähentyneet, jotkut yrityksen satelliitit ovat pudonneet 400 kilogrammasta 20 kg: een, ja kehityskustannukset ja käynnistyskustannukset ovat laskeneet voimakkaasti.

Luo ”lennon” kuljetuskyky

Tiedot osoittavat, että vuonna 2023 kotimaani rautatie -tason avaruuskäynnistys saavutti 67 kierrosta, virkistävää tietuetta, mikä oli 30 % maailman kokonaismäärä, joka sijoittui toiseksi maailmassa.Yksityiset raketit käynnistyvät kuitenkin 13 kertaa, ja niiden osuus Kiinan kokonaistehtävistä on vain noin 20%.Sitä vastoin Yhdysvaltojen kokonaismäärä oli 116 kierrosta, joista Space X kesti 98 kierrosta, ja käynnistyskuorman laatu saavutti noin 1200 tonnia, mikä oli noin 80%maailmanlaajuisesta käynnistyslaadusta.

Jos kuljetuskapasiteetti määrittelee ilmailu- ja avaruusteollisuuden vaiheen, kustannusten hallinta on raketin korkeataajuuden perusedellytys.

Space X Falcon nro 9 päivitettiin 12. huhtikuuta raketin uudelleenkäyttömaailman ennätys

Space X on kustannushallinnan ”malli -opiskelija”.SIDI: n Think Tank Radio Management Institute -yrityksen Sky Information Research Office -yrityksen johtaja Sun Meiyu sanoi haastattelussa China Electronics News -toimittajalle, että Space X korosti avainkomponenttien toistuvaa ja yleistämistä.80%Falcon-1-raketeista perustuu uudelleenkäyttöön. Samanaikaisesti seurantatuotteet ovat yleismaailmallisia sähköjärjestelmän valinnan, nuolen suunnittelun, navigointinhallinnan ja muiden näkökohtien suhteen.

Rakettien kierrätysmahdollisuudet ovat leveät. Väistämätön valinta ympäristöystävälliselle kehitykselle.

Raketin lanseerauksen uudelleenkäytettävän käytön edistämisessä kotimaani kaupallinen rakettiyritys on äskettäin ”Jiebao Freecy” mainostaa rakettiä ”lentomatkailijan” työkaluksi.

Pystysuuntainen kierrätys on valtavirran lähestymistapa, jota kaupalliset rakettiyritykset voivat käyttää uudelleen raketin lanseerauksen jälkeen.Vuonna 2013 Space X ”蚱蜢” -raketti saavutti onnistuneesti pystysuoran lentävän pystysuoran laskeutumisen ja laskeutui tarkasti laukaisupöydälle testissä 744 metrin nostamisen jälkeen.Kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 2023, tähtienvälistä kunnian kahdenvälistä nro 2 voidaan käyttää uudelleen käyttämään nestemäistä happea metaania varmennusrakettia lentokokeen suorittamiseen Jiuquanin satelliitin laukaisukeskuksessa kotimaassani. Kohteen vaakasuuntainen siirtymä on 50 m, ja raketti -maa on vakaa ja tarkka.

Star Honor Bi -Curve nro 2 Pystysuora off -off- ja laskeutumis- ja uudelleenkäyttölentotesti

”Kaiken kaikkiaan maani kaupallinen rakettitekniikka on noin 10 vuotta Avaruus X: n takana, mutta suhteellisen edistyksellinen nopeus on linjattu avaruus X: n kanssa, jopa tietyissä näkökohdissa, olemme hieman enemmän.” , kertoi ”” China Electronics News -toimittajalle.

Rakettien toistuvasti käytettyjen, nestemäisten polttoaineiden toteuttaminen on tekninen valinta, jota ei voida ohittaa, ja joka on kaupallisten rakettien ”uudelleenkäytettävän” kehityksen yleinen suunta.Huhtikuussa 2023 Peking Tianbing Technology Co., Ltd .: n ensimmäinen nestemäinen moottorin kantoraketti; Raketti -nuolimateriaalit, jotka ovat harvinaisia ​​maailmanlaajuisesti; marraskuussa tähtienvälinen kunnia kehittyi ja varmisti, että nestemäinen happi metaani voi käyttää rakettimoottoria uudelleen.

”Kiinan kaupallinen rakettiteollisuus on suorittamassa ensimmäisen kymmenen vuoden ajan” 0 – 1 ’-vaiheesta. Blue Arrow Aerospace ja toimitusjohtaja.Yrityksen Suzaku nro 3 -rakettien odotetaan olevan ensimmäinen lento vuonna 2025. Raketti on uudelleenkäytettävä kantolaitteessa toimiva kantoaaltopohjainen kantoaaltopohjainen kantoraketti nestemäisellä happimetaanilla.

Jiang Yi paljasti, että yritys on täysin käytetty uudelleen kantorakettien ”kaksoiskäyrä nro 3”, jota voidaan käyttää uudelleen keskikokoisessa tason avaimessa.Tällä hetkellä raketti suorittaa yksityiskohtaista suunnittelu- ja käyttöönottotyötä, ja tänä vuonna suorittaa kunkin järjestelmän maakokeen.Uudelleenkäyttöaikojen suunnitteluindikaattorien lukumäärä on vähintään 20 kertaa.

Space X: n perustaja Martskin ajatuksen mukaan, jos yritys kehitti yrityksen kehittämän raskaan tuuman raketin ”Star Ship” -yrityksen, jos se on onnistuneesti sijoitettu markkinoille, käynnistyskustannukset voidaan vähentää 2 miljoonaan dollariin jokaisessa Aika, ja 100 ihmistä voidaan lähettää avaruuteen joka kerta.Mutta ei kauan sitten, ”Star Ship” -yrityksen kolmas testikenkki menetti yhteyden onnistuneen testauksen jälkeen.Tämä tarkoittaa, että raketteilla on edelleen tietty etäisyys avaruusmatkan suunnitelmana.

Jieb miljardia -dollarisovellusmarkkinoita odotetaan

Kova ”korttisodankäyttö” jatkuu 200–2 000 kilometrin päässä maasta matalalla kiertoradalla.Tämän vuoden huhtikuusta lähtien Space X on suunnitellut 42 000 ”tähtiketjun” käynnistämään yli 6000 satelliittia, joka palvelee 72 maata ja aluetta, ja käyttäjien lukumäärä ylitti 2,3 miljoonaa.Muskin mukaan tähtiketju on alkanut ansaita voittoa viime vuoden lopulla; odotetaan käynnistyvän tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Matala -asteen tilakapasiteetti on rajoitettu, mutta satelliitti -Internetin kaupallinen tila on rajoittamaton.Maailmanpankin julkaisemien tietojen mukaan maapallon maantieteellisestä tilasta on edelleen yli 70%, joihin liittyy 3 miljardin ihmisen epäonnistumista Internet -kattavuudesta.Perinteinen maayhteyden selkärankaverkko on vaikea ja toimintakustannukset ankarissa ympäristöissä, kuten valtameressä, autiomaassa ja vuoristoalueilla.Siksi kaupallinen ilmailu ei ole vain eräänlainen kaupallinen käyttäytyminen, vaan myös kansallisen strategian toteuttamisen edistäminen kaupallisen toiminnan kautta.

China Xinken varapäällikkö ja pääinsinööri Chen Shanzhin mukaan matala -orbitaalisten satelliittien nykyinen alas -star -viestintäkapasiteetti on noin 20 g bittiä/sekuntia. Arvo on myös kaikkien elämänalojen palvelemisessa.

China Electronics News -toimittajan haastattelussa hän sanoi, että tulevaisuudessa alan sovelluskysynnän laajentumisen myötä matalan obitbit -satelliittien odotetaan tutkimaan, ympäristön seurannan, matalan korkean talouden, tieteellisen tutkimuksen, merirajavaroituksen, katastrofin Varoitus-, hätä- ja pelastusviestintä teollisuuden sovellusskenaarioille tarjoaa vahvaa tukea.Hänen tilastojensa mukaan pelkästään maamme raja -alueiden kalastajat, paimenet ja metsävartijat lisäävät noin 20 miljoonaa käyttäjää, joilla on kysyntä matalan obitbit -satelliittien Internetistä.

Tämä tilanne kutsui myös ”tähtiketjun” kiinalaista versiota rakenteen nopeuttamiseksi.Jo vuonna 2021 perustettiin uusi keskusyritys China Satellite Network Group Co., Ltd., ja suunniteltiin ”GW Constellation” -suunnitelman, ts. Noin 1 2900 satelliittiverkkoon suoritettiin vuoteen 2035 mennessä.Songjiangissa sijaitseva G60 -teollisuuspohja suunnittelee satelliittisuunnitelmaa, jossa on yhteensä 12 000 yksikköä. Verkkotarpeet.

Tämän vuoden tammikuussa teollisuus- ja tietotekniikan ministeriö ja muut seitsemän osastoa antoivat ”toteutuslausunnot tulevaisuudessa teollisuuden innovaatioiden innovaatioiden ja kehittämisen edistämisestä” ja ehdottivat tutkimusta keskeisistä tekniikoista, kuten 6G, satelliitti Internet ja Suora satelliitti matkapuhelimissa.

China Telecom Satellite Co, Ltd. aika maailmassa.Siitä lähtien monet matkapuhelinvalmistajat, kuten Huawei, Oppo ja Honor, ovat peräkkäin käynnistäneet kaksi -tietä satelliittiviestinnän toiminnasta avatakseen 4G/5G -matkaviestintäverkkojen fuusion kentällä Tiantong -satelliittiverkon kanssa.

Myös satelliittiviestinnän ”Get On the Car” -jäljet ​​ovat avanneet.Autoteollisuusyritykset, kuten Chang’an, Ji Yan, Geely Galaxy ja Xiaomi, ovat myös keksineet auton satelliittiviestintätekniikan tai uusimpien patenttien edistymisen.

Satelliitti Internet -matkustajaauto 001

China Telecomin vastaava asiaankuuluva henkilö kertoi China Electronics News -toimittajalle, että seuraavassa vaiheessa keskitytään tärkeimpiin tuotesovelluksiin, kuten ”5G+Satellite -tukiasema” ja ”5G IoT+-satelliitti”, jotta asiakkaille on tarkoitettu älykkäitä kattavia tietopalveluita varten Taivaan ja maan integrointi, pilviverkon integraatio ja kaikki asiat.

Satelliittisovellusmarkkinat tarkoittavat, että politiikkojen ja pääoman lisäksi kaupallisen ilmailualan kehittämisen endogeeninen motivaatio on aktivoitu.Xinghe Powerin puheenjohtaja Liu Baiqi on laskenut tilin. Oletetaan, että maa on käynnistänyt 10 000 satelliittia.Alan kokeneen ”10 -kertaisen teorian” perusteella satelliittien muodostamien sovellusmarkkinoiden koko on yleensä yli 10 kertaa laitteistoinvestoinnit. Siksi loppupään sovellukset voivat teoreettisesti helposti toteuttaa ”biljoonan tason markkinoiden koon”.

Tätä markkinatilaa ei kuitenkaan ole julkaistu kokonaan.Gu Xingfan mukaan Kiinan tiedeakatemian ilmatietoinstituutin tutkija, nykyinen kaupallinen ilmailualan teollisuusketju on kuin ”käsipaino”. Heikko, joka rajoittaa loppupään sovelluskehitystä.Nykyään kaupalliset ilmailu- ja avaruusalueet ovat enemmän raketteja, laukaisuasemia ja satelliitteja, jotka osoittavat, että kehitykselle tarvittavat ”raaka -aineet” ovat saatavana kokonaan. Satelliittitietojen popularisointi. Julkaise alempien alueiden markkinatilat ja käännä käsipainon muotoinen sarveksi.

Tarvitsetko politiikan pääomaa

Kaksi kuukautta sitten Shanghai Yuanxin Satellite Technology Co., Ltd. valmistui 6,7 miljardin yuanin rahoituksen, joka oli kirjaa Kiinan kaupallisesta ilmailu- .

Kahden viime vuoden aikana kaupallisten ilmailu- ja avaruusteiden yrittäjyyden ja rahoituksen suosio on jatkanut nousuaan.Tiedot osoittavat, että uusien yritysten lukumäärä kaupallisen ilmailualan alalla vuonna 2023 oli 113 000, 29%vuoden vuodessa vuoteen 2022 verrattuna; Rahoitusta oli 66.

”Kaupallinen ilmailu on teollisuus, jolla on suhteellisen pitkä tutkimus- ja kehitysjakso ja suuret investoinnit sijoituksiin, ja se vaatii paljon pääomasijoituksia. Samanaikaisesti sen on myös integroitava korkealaatuiset resurssit ja teknologiset innovaatiot ylä- ja alavirtaan. T & K -kykyjä. ”Jiang Yi kertoi toimittajille.

Kaupallisesta ilmailusta on tullut korkea rahoitus ”Xiangxiang”, joka liittyy läheisesti myös kansallisen politiikan tukemiseen ja teollisuuden kehityssuuntaukseen.Vuonna 2023 keskeinen taloustyökonferenssi ehdotti, että perustettiin joitain strategisia kehittyviä toimialoja, kuten biologista valmistusta, kaupallista ilmailu- ja matala -arvon taloutta.Kahden kansallisen istunnon aikana tänä vuonna kaupallinen ilmailu kirjoitettiin ensin hallituksen työraportiksi ”uuteen kasvuun”.

Kiinan tieteen ja tekniikan Chuangxingin perustajakumppani Mi Lei havaitsi, että suurin osa kaupallisessa ilmailu- ja avaruusalassa olevista sijoittajista on ollut ”kansallinen luonteen” rahasto ja paikallishallinnon teollisuusrahastot vuodesta 2024 lähtien.Varhaisessa vaiheessa kaupallisen ilmailu- ja avaruus- avaruuden tukemisen pääkaupunki oli pääasiassa pääomasijoitusrahastoja.

Yhtenä Hainanin vapaakaupan sataman avainpuistoista Wenchang International Aerospace City toteutetaan ”Avaruusalueen merkittävän tieteellisen ja teknologisen innovaatiopohjan rakentaminen. Kansainvälisten standardien tavoitteena on ilmailualan tekniikka, joka keskittyy ilmailu- ja tukevat palvelut, ilmailualan korkean tuotteen tutkimuksen ja kehityksen, ilmailu- ja avaruustietojen kehittämisen ja soveltamisen, kansainvälisen ilmailu- ja avaruusvaihtoyhteistyön ja muut ”ilmailu- ja avaruus-” alueet.

Hallituksen teollisuusrahasto kulkee kentällä.Jotta 6 miljardin tason ilmailualan satelliittiteollisuusklusterin rakentamiseksi Zhengzhoun lentokenttä Taloudellinen kattava kokeellinen vyöhyke julkaisi Zhengzhoun lentokenttäteollisuuden sijoitusten ohjausrahaston julkisen rahaston hallintovirastojen julkisesta kokoelmasta. Rahastot muilla teollisuusalueilla ja sen jakamisraidat.

Shanghai G60 -satelliitti Internet -teollisuuspohja

”Shanghain kunta, joka edistää kaupallisen ilmailualan kehittämistä ja avaruustietoteollisuuden ylängön toimintasuunnitelman (2023-2025) rakentamista” ”ehdottaa selvästi, että se parantaa teollisuusekologiaa erityisistä varoista ja teollisuusrahastoista politiikkojen tukemiseen.Rakenna monirakenteiset teollisuusrahastot ja paranna niihin liittyviä teollisuustukipolitiikkaa.

You May Also Like

More From Author