"Huntyun.com" Kaupallinen satelliitti rautatiekuljetusten hallinnan kattavan palveluntarjoajan ilmailu-

2 min read

Lähde: Huntyun.com

Äskettäin kaupallinen satelliitti Aerospace Yuxing on suorittanut lähes 500 miljoonaa Yuan B- ja C -rahoituskierrosta rautatiekuljetusten kattavan palveluntarjoajan.Heidän joukossaan B -kierroksen rahoitusta johti Chongqing, ja C -kierroksen C -rahoitusta johti Zhongshanin sijoitusten hallinta Zhongshanin pääomasijoitukseen ja Kiinan kauppiaiden rahastoon.

On selvää, että varoja käytetään pääasiassa avaruusaluksen keskeisen teknologian T & K -kehityksen, ilmailualan maajärjestelmän avainlaitteiden tutkimuksen ja kehityksen, satelliittiviestinnän avainlaitteiden tutkimuksen ja kehityksen sekä globaalin ilmailualan kenttäinfrastruktuurin jatkuvan rakentamiseen.

Kiinan tyhjän ja Sky Industriesin kasvavan kehityksen myötä avaruusaluksen ja lentokoneiden kattavan palvelu- ja tietopalvelujen kysyntä teollisuusketjussa on yhä monimuotoisempaa, ja satelliittihakemuksen tarpeita ympäröivät terminaaliset tuotteet ovat vähitellen tulleet vahvaksi teollisuuden kysyntään.Aerospace Yuxing avasi kaupallisten satelliittien erilaisten ohjelmisto- ja laitteistopäätteiden riippumattoman tutkimuksen jo vuonna 2018. Eri tehtäväkokemuksen pitkän aikavälin kertymisen jälkeen tuotteita on jatkuvasti päivitetty. Sen suorituskyky on vakaa ja luotettava.

Vuoden 2016 perustamisensa jälkeen Aerospace Yingxing on keskittynyt kaupallisten satelliittien toimintaan rautatiehallinnassa ja täydentänyt jatkuvasti globalisaatiota rautatiepalveluverkossa. , Maksetut palvelut ovat maksettuja palveluita, ja maksulliset palvelut ovat maksettuja palveluita.Tällä hetkellä se on pystynyt tarjoamaan palveluita, mukaan lukien satelliitti ja raketit, tiedon vastaanottaminen, kaukokartoitussatelliittistandardin, avaruusaluksen kiertoradalla törmäysvaroitus, rautatieohjaus, tähdistötehtävien suunnittelu jne., Mukaan lukien avaruusaluksen koko elinkaari.Vahvistamalla edelleen infrastruktuurin, kuten satelliittilaitteiden, tutkimusta ja kehittämistä, edistävät voimakkaasti ”ilmailualan pilvi” -ilma -tietojen digitaalisen infrastruktuurin rakentamisen rakentamista ja luomalla täydellinen perusta ilma -tietopalvelujen tarjoamiseksi pystysuunnassa.

Lisäksi Aerospace Yingxing käytti aktiivisesti satelliittisovellusten satelliittisovelluksia satelliittisovellusten alalla ja auttaa satelliittien käyttäjiä laajentamaan myyntikanavia ja sovellusskenaarioita.Vuonna 2022, kun olet suorittanut kokonaan omistamat yritysostot viidenvärisen kulta- ja maaperäyhtiölle ja Xinde Zhitu Company -yrityksen pääoma -asettelusta, kyky laajentaa markkinoita ja kehittää liiketoimintaa etäkartoitusten satelliittien käyttäjiä varten. Sopimus satelliitti -operaattoreiden ymmärtämisestä moni -kanavainen datan ja monen moodin datasovellukset.

Aerospace Yingxingin avaintuotteiden itsetutkimusaste on tällä hetkellä yli 90%, ja on saatu yli 120 valtuutettua keksintöpatenttia, joilla on jo merkittävä järjestelmä ja kustannusetu.Kaupallisen ilmailualan odotetaan tulevaisuudessa kansallisten politiikkojen ja markkinoiden monipyöräisen aseman ylläpitävän suurta kasvusuuntausta pitkään.Yhtiö jatkaa investointia ja ylläpitämistä tutkimus- ja kehitysinvestointien, omaisuusinvestointien ja rakennusoperaatioiden eduissa ilmailu- Ketju ja palvele edelleen koko kaupallisen ilmailu- ja avaruusteollisuusketjun teollisuusketjun kehitystä ja voimaannuttamista.

You May Also Like

More From Author