Useat pankit Yhdysvaltojen monilla alueilla ovat pudonneet voimakkaasti.

4 min read
Viime vuoden konkurssimyrskyn jälkeen pankkien kipu Yhdysvalloissa ei näytä olevan vielä päättynyt.
Viimeisin tilanne osoittaa, että toimintapaine voi tarkoittaa sitä, että rahoituslaitosten on myytävä omaisuuserien ylläpitämiseksi omaisuuserien vakauden ylläpitämiseksi, kun taas liittovaltion keskuspankin politiikka voi lisätä omaisuuserien hintojen vaihtelun painetta.
SPDR S&P Region Bank ETF laski noin 13%tänä vuonna, ja sen tulos on paljon vähemmän kuin suuret pankit.Liittovaltion keskuspankin taloudellinen vakaa puolivuosittainen raportti julkaistiin viime viikolla, että pankit, joilla on korkeat kaupalliset kiinteistö- ja kuluttajalainat, voivat kärsiä suurempia tappioita.
Nettokorkotulon paine
Kahden viime viikon aikana monet alueelliset pankit, jotka ovat ilmoittaneet, että heidän taloudelliset raporttinsa ovat vähentyneet voimakkaasti.Heidän joukossaan PNC Financial, Citizen Financial, M&T Bank ja Yhdysvaltain Hezhong Bank ovat vähentyneet yli 20 prosentilla.
Tärkein syy tähän tilanteeseen on, että nettokorkotulojen tulot ovat heikentyneet talletuskustannusten noususta, eikä korkea korko ole painostettu.Yhdysvaltain Hizhong Bank totesi, että se on työskennellyt ahkerasti käsitelläkseen rahoituskustannusten nousua, koska asiakkaat siirtävät käteisellä korkeamman paluu turvallisen vaihtoehdon pankeilta valuuttamarkkinarahastoihin, kuten rahamarkkinarahastoihin paremman tuoton saamiseksi.Pankin nettokorkotulot (NII) laski ensimmäisellä vuosineljänneksellä 20%886 miljoonaan dollariin.Ensimmäisellä vuosineljänneksellä nettokorkoero oli vähentynyt 2,02%: iin, kun taas viime vuoden vastaavana ajanjaksona 2,47%.
Nettokorkotulot ovat tärkeä indikaattori rahoituslaitosten kannattavuuden mittaamiseksi.PNC ennustaa, että sen nettokorkotuotot vähenevät 4 prosenttia 5 prosenttiin viime vuodesta. .
Vaikka liittovaltion keskuspankin politiikka on myös tuonut haasteita suurille pankeille. Pankki auttoi heitä paremmin vastustamaan riskejä.Piilaakson pankin jälkeen allekirjoituspankki ja ensimmäinen ja pankki sulkeutui viime vuonna, asiakkaat ottivat käteisellä pieniltä laitoksilta ja kääntyivät suurten laitosten puoleen.
On syytä huomata, että Fed sulki viime kuussa pankkitoiminnan rahoitusrahoitussuunnitelman (BTFP), joka perustettiin sen jälkeen, kun alueellinen pankkisekniikka oli myrskyistä viime vuonna auttamaan laitoksia vastaamaan likviditeettitarpeisiinsa.Entinen liittovaltion talletusvakuutuksen puheenjohtaja Sheila Bair ehdotti, että kongressin olisi palautettava toinen finanssikriisin jälkeen toteutettu suunnitelma, toisin sanoen kaupankäynnin tilitakuu.”Olen huolissani muutamasta (alueelliset pankit). Suurin ongelma on, vaikutetaanko talletuksiin ilman vakuutuksia pankin epäonnistumisen vuoksi. Mielestäni tämä on todellakin suurin haaste, joka tällä hetkellä on alueellisia pankkeja.”
Kaupalliset kiinteistövaikutukset tai jatkuvat
Monet Wall Street -laitokset ennustavat, että Yhdysvaltojen pankkien odotetaan jättävän enemmän varoja mahdollisten kaupallisten kiinteistöjen tappioiden korvaamiseksi ja myytävänä enemmän kiinteistölainoja.
Suurin osa kotitalouslainoista myönsi alueelliset pankit. Siksi, kun New Yorkin yhteisöpankki menetti vahingossa rahaa viime vuoden viimeisellä neljänneksellä, se pahensi ihmisten huolenaiheita teollisuuden kaupallisesta kiinteistöstä.Maaliskuusta 2022 lähtien Fedin kiristymisjakso on aiheuttanut monille pankeille valtavan tappion menetyksen arvopaperi -sijoitussalkussa arvopaperi -sijoitussalkkuun, mukaan lukien asuntolainojen tukitiedotteet.
Liittovaltion keskuspankin taloudellisen vakauden raportissa mainittiin viime viikolla kaupallisen kiinteistöjen arvon laskun riski, mukaan lukien kuluttajien velkojen viivästysten lisääntyminen ja muut perheen painostuksen merkit.Fed varoittaa, että pankit, joilla on korkeat kaupalliset kiinteistö- ja kuluttajalainat, voivat kärsiä suurempia tappioita.
Consulting Company Treppin johtaja Stephen Buschbom sanoi: ”Odotin, että luottotappiovarannon korotukset ovat edelleen pankkien suurimpia kipupisteitä.” Alhainen vuokrakorko vaikeuttaa omistajan palauttamista asuntolainan takaisinmaksuun.Kaupungeissa, kuten New York ja San Francisco, myös monet perheet kohtaavat painetta.
Kansainvälinen valuuttarahasto totesi puoliksi vuodessa ”Global Financial Stability -raportissa”, että vuoden 2023 lopussa Yhdysvaltain pankin sijoitussalkulla olevien kaupallisten kiinteistölainojen osuus oli 0,4%samalla ajanjaksolla viimeisellä ajanjaksolla viimeisen ajanjakson aikana viimeisellä ajanjaksolla viimeisen ajan vuosi 0,81%: iin.
Alkuperäisen luottoluottoraportti osoittaa, että kaupallisten kiinteistölainojen osuus on 13%suuren pankin omaisuuseristä ja 44%alueellisista pankeista.Kaupallisten kiinteistöjen huolenaiheet vaikuttavat KBW: n alueelliseen pankkiindeksiin tähän mennessä tänä vuonna 13,5%verrattuna S & P -pankkiindeksiin 6,8%.S&P: n globaali luokitus on vähentänyt viiden amerikkalaisen pankin näkymiä maaliskuussa, koska kaupallisten kiinteistömarkkinoiden paine voi vahingoittaa pankin omaisuuden laatua ja suorituskykyä.
Liittovaltion keskuspankin varapuheenjohtaja Balt totesi aiemmin tänä vuonna, että sääntelyviranomaiset ovat tarkkaan kiinnittäneet huomiota kaupallisten kiinteistölainojen riskiin ja korostaneet, että pankit on varauduttava riskienhallintaan.
Analyytikot ennustavat, että viime vuoden kokemuksen avulla pankkisektorin avaaminen kaupallisiin kiinteistöihin ei välttämättä aiheuta suurempaa turbulenssia.
(Tämä artikkeli tulee ensimmäisestä rahoituksesta)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author