Sattumalta?Viimeisimmät räjähtävät mallit ovat avoimia kaupallisia alueita, mitä he tekivät oikein?

13 min read

Viime vuosina iso -asteikko, avoin naapuruston muoto ja rivi kääpiöitä, jotka ovat enintään 3 kerrosta, on usein tullut Internet -kuuluisuuksia.

Esimerkiksi Chengdun itäisten lähiöiden muisto on rakennettu uudelleen kaksi vuotta, ja se on houkutellut ”Z -sukupolven” trendikkäitä nuoria koko maasta.

Erilainen kuin ”Box -liiketoiminta”, ”naapurimaiden liiketoiminta” on luonnollisesti ”näkyvä” avoimen ilmapiirin ja elämän ilmapiirin ja elämän ilmapiirin vuoksi.Ja useimmilla heistä on historiallinen ”pää”, jotkut muuttuvat teollisilla jäännöksillä, ja jotkut syntyvät Jiangnanin vesikylästä.

Mitkä ovat suuren määrän kaupunkien negatiivisia avaruuspäivitysprojekteja?

Viini ei pelkää kujaa syvää

Huangpu -joesta itään, nro 535 Jinqiao Road, on olemassa joukko vuosisataa -ikäisiä tehtaita.Vuonna 1869 tämä on vanhojen tapojen Pudong -kasvi.

Nykyään, kun tämä tehdasrakennus on uusittu, siitä on tullut kuuma paikka Internet -eKa · tianshussa.Jotkut media tiivistävät sen ominaispiirteet: noin 30 rakennusta, joissa on hyvin erilaisia ​​tyylejä, muodostaen ilmaisen avoimen arkkitehtuurin taidemuseon.

Yli 3 vuotta sitten Jiayun Investment -yrityksen puheenjohtaja Chen Guoshan ja Tianshu -tuotemerkin tuottaja sai tietää, että tehdas oli vuokrattu ja tuli tutkimaan.

Kun tulin ensimmäistä kertaa tähän teollisuuspuistoon, talo oli jo kuollut, ja jotkut katot lähestyivät maanvyörymiä, mutta hän oli silti syvästi järkyttynyt: ”En odottanut, että siellä on niin suuri määrä tilaa Huangpu -joki ja keskustan jalka. ”Tianshulla oli kaksi projektia Pudongissa, mutta tila oli pieni, ja pelaamiseen ei ollut paljon tilaa. Tällä kertaa hän vuokrasi kaikki tehtaat ensimmäisessä ja toisessa Vaiheet yhdessä hengityksessä.

Se sijaitsee keskellä, mutta ympäröivällä alueella on taiteellista naapuruston ilmapiiriä.Vain viinin suitsukkeet eivät pelkää syviä kujia, vaan kuinka tuoksuva viini on viiniä?

Käsityömies Chen Guoshan haluaa yleensä näyttää rakennuksia ympäri maailmaa.

Jiayun kutsuu Star Architects, arkkitehdin perustaja Jiang Huajianin pääsuunnittelijana ja pääarkkitehdina.Wutopia Labin perustaja Yu Ting puheenjohtajana kahden ryhmän arkkitehtisuunnittelussa.

Kun yli 30 rakennusta päivitettiin peräkkäin, ne olivat kauniita ja kauniita, ja ne olivat kaikki samoja. Sitä ei saatettu suoraan sisään. Suunnittelu on aivan ilmeinen.

On jopa opettajia korkeakouluista ja yliopistoista, jotka vievät opiskelijat luokkaan säännöllisesti.Jotkut ihmiset kuvaavat: Näyttää siltä, ​​että puistossa on avattu todellinen maailmanlaajuinen näyttely, joka voi olla luettavissa puistossa.

Yu Ting muutti vanhan tehtaan vanhan kasvin ”kuparilinniksi”, joka inspiroi navigointikoneiden metallitekstuuria, teräsrakenteen köliä, metallilevykerrosta ja tehtiin pieneksi metallitaidemuseoksi.

Se sijaitsee keskusaukion vesirannalla, kuten sukellusvene, jonka pinnat pintaisiin.Tämä työ on toistuvasti voittanut maailmankuulujen aikakauslehtien ja verkkosivustojen kannen.

Välittömästi sen jälkeen Yu Ting muutti rakennuksen puiston alkuperäisen navigointiaineen tehtaan vieressä.

On loputtomia tuotemerkkejä, jotka koskevat Qingqiu Baiyan toimistoa näyttely- ja flash -aktiviteetteihin.

Jiang Huajian oli 445 varaston ”Halfwarehouse”, joka pohjimmiltaan säilytti tehtaan vanhan rakennusmuodon.

Muilla rakennuksilla on myös omat ominaisuutensa.Esimerkiksi siellä on punatiilinen rakennus, joka on valmistettu keramiikkatiileistä useita kertoja kalliimpi kuin tavalliset punatiilet.

Siellä on rakennus, joka on samanlainen kuin Britannian rautatieaseman tyyli, ulkonäkö on kaikki musta ja kaikki -valkoiset metallirakenteet, ja sisäinen sisustus on punainen, rohkea ja edelläkävijä värillä, ja se on nykyinen ulkonäkö useiden suunnitelmien kaatamisen jälkeen.

All -valkoinen eurooppalainen rakennus on alun perin käyttänyt mustaa marmorikauppaa pihalle. Valkoinen Jade, korostaen valkoista tekstuuria, hyvää vaikutusta ja suurta sijoitusta.

Itse asiassa, jos tarkastellaan tarkkaan, huomaat, että puiston yksityiskohdat on suunniteltu kaikkialle.Esimerkiksi neliölaatat ja hienot saumat, viivojen viivat ja raon leveys ovat melko erityisiä.

Esimerkiksi Metal Street Lightsin havaitaan erityisesti räätälöitynä raudanjalostuslaitoksilla, eikä sitä voida ostaa markkinoilta.

Esimerkiksi Italiasta Italiasta ei löydy maatilan kaarevaa tiiliä.Rakentamisen aikana Chen Guoshan otti myös erityisen kuvan Firenzestä rakennusstandardina.

Lisäksi on olemassa valkoisia ohjekortteja, neliömäisiä istuimia, joissa on erilaisia ​​tyylejä ja roskakorit, kuten retro -postilaatikot.

Ning Quen sitkeys

Arkkitehtonisen tilan kauneus on vasta ensimmäinen askel. Kuinka olla läheisesti yhteydessä nykyaikaisten ihmisten elämään, houkutella ihmisiä hengailemaan ja testaamaan operaation viisautta.

Langbachin alussa, joka sijaitsee neliön ranta -alueen keskustassa, se oli Internet -kuuluisuuksien suosio.Rakennusympäristö antaa ravintolalle ainutlaatuisen ilmapiirin.Ravintola on erotettu vedestä pronssista linnasta.

Catering -tuotemerkin yksi -jalan puutarha sijaitsee syvällä puistossa, ja se on koko pieni rakennus. , punainen teräs ja lasi.

Thaimaalainen ruokabrändi käyttää rakennuksen ulkopuolelta tilaa lasipalatsiksi.Siellä on myös kahvimerkkejä, joissa on suuri läpinäkyvä lasi, jotta ne tulevat myymälöiden viemäriin.

Esimerkiksi Chen Guoshan kertoi, että oli olemassa kauppaa, joka ei ollut sovittanut rakennuksen rakennustilaa, joka oli toistuvasti pyytänyt asettumaan tietylle kohtaan, mutta hänet hylättiin.”Suosittelen toista osapuolta muuttamaan asemaa. Tätä rakennusta lukuun ottamatta muut kohdat ovat hienoja.”

”Post -90 -luvut” Xiaowen harjasi Eka · Tianshun kauneuden Internetissä ja oli hieman jännittävä, joten hän meni tietä.

Teräsrunkoportti ja teollisuuslaitos, oveen saapuva käytävä näyttää olevan tasainen, kunnes keskiosa, kuparin linna ja uima -allas kiirehtivät, ”tuntuu”, Xiaowen sanoi.Itse asiassa tässä on myös paikka, jossa eniten ihmiset kokoontuvat.

”Olen vieraillut monissa liiketoiminta -alueilla. Yleisen kauneuden suhteen yleinen tyyli on yhtenäinen. Jotkut ovat Jiangnan Water Village ja jotkut ovat eurooppalaista kaupunkia. On suuria kupariovia, en tiedä mitä näen ennen lähtöä Eteenpäin, se on minulle tuntematon. ”Xiaowen sanoi.

Jotkut rakennukset eivät ole kovin täynnä koristeessa, mutta tuotemerkki on suhteellisen hieno, ja jotkut tuotemerkit eivät ole nähneet niitä muissa ostoskeskuksissa.Esimerkiksi siellä on hajuvesien keräysmyymälä. Avoa suuressa huoneessa jokaisella alueella on tarpeeksi tilaa erilaisten tuotemerkkien valmistamiseksi.New Yorkista ja Guo Chao -brändistä on suunnittelijabrändejä.Xiaowen osti kiinalaisen tyylin tuoksun, ja sen suunnittelun inspiroi Shan Hai Jing.Tämä tiski on koristeltu kuin kiinalainen lääkegaani, joka näyttää erittäin mielenkiintoiselta.

Puiston jäätelöliiketoiminnassa on kauppa erittäin kuuma, ja melkein tiellä olevat nuoret ovat käsintehtyjä.Virkamies sanoi, että heillä on ketjukauppa Shanghaissa, mutta liikevaihto täällä on korkeampi kuin muut ketjukaupat.

Aivan odotetusti on monia nuoria Punch -rakennuksen julkisivun ulkopuolella.”Puisto on todellakin parempi kuin sisäostoskeskukset, mutta toivon, että ostoksia voi olla enemmän. Esimerkiksi, voivatko nämä arkkitehtoniset elementit suunnitella tekstiä ja luovia tuotteita, monet ihmiset tulevat kaukana ja haluavat tuoda joitain matkamuistot. ”Xiao Wen ehdotti.

Jotkut alan ihmiset ovat kuvailleet, että Eka · Tianshun sijainnin tulisi olla Pudongin ”Indus -alue”, josta tulee tulevaisuuden brändinäyttelyn, kirjallisten ja taiteellisten kohteiden ja elämäntavan lähde.

Tehdaspidetty puistoliiketoiminta vaatii elämän ilmapiirin elinvoiman ja innovaatioiden tunteen.Tämä on naapuruston kaupallisen puiston ydin.

Lähetti kirjan ennen luomista

Qingpussa sijaitseva Dragon World, Shanghai, on kaupungin mikrolähteen kohde, joka integroi kaupallisen, asuin-, hotellit ja vihreän maan.Lämpöä ei ole koskaan vähentynyt sen avaamisen jälkeen.Haastattelun aikana toimittaja oli maanantaina työpäivänä, ja puisto oli edelleen tulossa ja menossa.

Ennen tämän paikan rekonstruointia, se oli Shanghain 32 -tyylisen varannon 32 32 erä. Historia voidaan jäljittää Sui -dynastiaan yli tuhat vuotta sitten.Kuitenkin 1980- ja 1990 -luvuilla tämä on kaupungin kylä.

Projektin alussa Ruian -ryhmä ei kiirehtynyt suunnittelemaan sitä. Sen sijaan historian tarkistamisen jälkeen kirja julkaistiin ensin nimeltään ”Dragonin uudet levyt”.Muinaisen kaupungin historiallinen tyyli, festivaalin tulli, liiketoimintamuodot, kulttuuritarinat jne. Ja jopa joen kanavien muutokset löysivät historiallisen perustan yksi kerrallaan.

Hankkeen yleinen suunnittelu lähes 10 vuotta.On tiedossa, että alkuperäinen Pantong -kaupunki oli poikkikatujen muodossa ja joella oli 10 siltaa.Toistaiseksi kaksi muinaista sillaa on jätetty, joten suunnittelu johdetaan kohtaussuunnitteluun. Varattu muinainen Bridge Xianghua -silta, kun keskuskadun kaupallinen asettelu on suunniteltu, ja 8 siltaa on rakennettu jäljentymiseen kuvion alkuperäinen tyyli niin paljon kuin mahdollista.

Lepo takaisin entiseen runolliseen Jiangnaniin vaatii laitteistotulon.On syytä mainita, että vuodesta 2019 alkaen Pinglong Tiandi -projekti on alkanut hallita jokea.”Luo historiallinen muinainen kaupunkiteollisuus, ja joki ja sen ekosysteemi ovat tärkein prioriteetti.”

Projektin sijainti on kaupungin mikrovaraus, joka sopii viikonloppuisin Jangtse -joen suistojen asukkaiden rentoutumiseen ja viettää onnellisen päivän täällä.Tämän tavoitteen mukaan vain kaupalliset kaupat eivät ole houkuttelevia.

Mitä nykyaikaisten kaupunkien ihmisten on oltava mikrovaraissa?Auringonvalo, ilma, luonto ja liike.Siksi lähes 500 000 neliömetrin hankkeista 230 000 neliömetriä on vihreää maata, yli 6000 uutta puuta ja suunnitellut 3 km: n rengasreittejä ja lähes 10 000 neliömetriä ulkourheilutilaa.

Verrattuna tavalliseen liiketoimintateollisuuteen, 230 000 neliömetriä viheraluetta voidaan tehdä paljon.Esimerkiksi Camping, Dragon Tiandi esitteli leirintäalueen elämäntapaan erikoistuneen tuotemerkin.Brändin aikaisemmissa kaupoissa ei ole pysyviä leirejä.Sen kohde -asiakaskunta vastaa Dragon Worldin asiakaskuntaa. Lopulta molemmat osapuolet tutkivat yhdessä leirintälaitteiden ja leirintäalueen myymisen mallia samanaikaisesti.

Luonnollisen tutkimuksen vanhemman -lapsen koulutuksen luomiseksi vuorotellen Dragon Heaven ja Earth -sovellusta käytetään: Etsitkö luonnollisia koulutusbrändejä markkinoilta, on todella mahdotonta löytää sopivaa, joten hän näkee verkkotiimin, esitteli Park, ja kuoriutui sen offline -fyysisiin kauppoihin.

Täällä on myös hevosurheilun kenttiä ja luistelutilat, jotka molemmat luovat tuotemerkki kohtauksia ja tilaa molemmille osapuolille.Esitetyllä rullikaupassa on myös sivukonttoreita Xintindissä, mutta viheralueella ei ole kokemuskauppaa.Nyt rullalautailun ostaminen, rullalautojen korjaaminen ja rullalautailun oppiminen paikalla voidaan saavuttaa Dragon -maailmassa kulutuksesta kokemukseen.

Perinne ja moderni toisiaan

Viime vuosina yhä useammat ihmiset haluavat olla ulkona ja päästä lähelle luontoa.Huang Min sanoi, että se perustuu tähän käsitteeseen, että he haluavat luoda tavan ”siellä on taivas ja maa”.

”Emme usko, että Dragon Tiandin lohkot ovat puhdasta liiketoimintaa, ja se on myös julkinen tila ihmisten elämässä.”

Dragon Tiandissa ja ympäröivillä asuinalueilla ei ole selvää segmentointilinjaa, ja toisiaan on vaikea erottaa.

Asukkaat tulivat lohikäärmeen maailmaan, kun he kävelivät ympäri.Täällä, vaikka et kuluta, ystävät voivat istua käytävän ja chatin alla, joka on osa elämää.

”Hyväksymme yritystoiminnan muodon, ei paketin vuokrasopimuksia.” tässä.Tällä hetkellä Dragon Tiandi kommunikoi jokaisen kauppiaan kanssa yksityiskohtaisesti yhden -on -yhden ja ottaa käyttöön monipuolisen ja henkilökohtaisen yhteisen luomismenetelmän.

Cross Street -kadun vuotuinen kakku on toiminut muissa muinaisissa kaupungeissa yli kymmenen vuotta, ja se on vanha nimi.

Esittäessään lohikäärmeen riisikakkuja, myymälä on suunniteltu siihen, mikä teki läpinäkyvän näyttöikkunan leivonnaisista ja myymälän ihmisten virtauslinjalle.Lohikäärmeen lohikäärmeiden toiveet toivovat, että Jiangnanin riisikakut esitetään modernilla tavalla.Aivan kuten kansainväliset tuotemerkit, kuten sininen pullo tällä kadulla, se on tehnyt tilaa Jiangnan Water Villageen.

Anna kansainvälisten tuotemerkkien päästä lähelle perinteistä kiinalaista estetiikkaa ja tekevät paikallisista tuotemerkeistä nykyaikaisempia ja kansainvälisempiä. Kaksi siirtyy lähemmäksi toisiaan, laittaa ne yhteen kadulle ja toisiinsa, mikä näyttää mielenkiintoisia kohtauksia.

Lisäksi Yu Deyaon taidemuseo, hotelli, Tongfu -keskus jne. Ovat hajallaan Cross Water Street -kadulla, ja se on sekoitettu uusien ja vanhojen kanssa.Tällainen avoin naapurusto, vaikka Starbucks, Xiga, Hagens Dazs jne.

Nykyään se tapahtuu samanaikaisesti lohikäärmeiden ja lohikäärmeiden toiminnan koko vuoden kanssa.

”Kaupunkien mikrovarausprojektina toivomme, että tämä maailma voi integroitua jokapäiväiseen elämään, ei yhden ajan booli -paikkaan. Ystävät kokoontuvat, perhelomat, usein uudet.” Huang Min sanoi.

Tehdä kulttuurista esittäviä taiteita perimmäisistä

Avoin naapuruston liiketoiminta ei ole vain kovin suosittu Shanghaissa.

Chengdu -itäiset lähiöt ovat myös vanha tehdasrakennus, ja nyt maa on suosittu.Vuoden 2024 kevään festivaalilla yli 700 000 ihmistä vieraili itäisten lähiöiden muistoissa, mikä on yli 300%vuoden vuodessa, ja se sijoittui kolmen parhaan joukkoon Chengdu’s A -tason luonnonkauniissa paikassa.Kaksi päivää ennen ”1. toukokuuta” -lomaa, itäisten lähiöiden matkustajaa oli yli 190 000 matkustajaa.Heidän joukossaan 2. toukokuuta pidettävä yhden päivän matkustajavirta ylitti 100 000.

Mitä Dongjiao muisti oikein?Onko jonkin verran yhteistä oppia?

Se oli alun perin valtion omistama Chengdu Hongguang -elektroniikkakasvi.Muutoksen aikana johdettiin matkapuhelin langaton musiikkikanta, jotta se olisi musiikkipuisto.Mobiilimusiikkipalvelujen, kuten värikkäiden kellojen, asteittaisen vetäytymisen myötä puisto on kuitenkin menettänyt houkuttelevuutensa ja alkanut mennä alamäkeen.

Vuonna 2021 Chengdu Media Group esitteli uuden operaattorin Chengdu Dongfang Zhenghuo Cultural Media Co., Ltd. julkisen tarjouksen kautta luovuttaakseen toimintaoikeudet yksityisille yrityksille.Dongfang Zhenghuo sijoitti paljon kustannuksia, suoritti laitteistoja, ohjelmistojen rakentamista ja mukautti kattavasti toimintaideoitaan.

Alle kahdessa vuodessa Dongjiaon muistista tuli nopeasti suosittu.”Otoksena”, joka on suosittu, vuonna 2023 puisto saa myös noin 15 000 tarkastusta ja tutkimusta.

Puhtaat katukaupat ja hyödyketapahtumat eivät ole houkuttelevia.

Artisan -tähtiviihteen pääkonttori, joka viljellä taiteilijoita vuokrasivat täällä koko kasvin.Joidenkin hip -hop -musiikkitaiteilijoiden julisteet ja bannerit ripustetaan rakennuksen ulkoseinään, mikä on hyvin silmiä.Illalla tehdasrakennuksen ovella nuoret rivissä pitkät lohikäärmeet ja odottivat lippua.

Wan Shengshan Music, Android Digital Music Service Platform, on tullut itäisten lähiöiden muistiin.Xunfei -musiikki HKUST -uutisten alla vuokrasi myös 1 500 neliömetrin tilan Itä -esikaupunkialueen muistissa.Näiden yritysten ratkaisu ajaa koko musiikkiteollisuusketjun, ketjun muusikot ja heidän ystäväpiirinsä.

Esimerkiksi tehdasrakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa kerätään kaikenlaisia ​​äänitystutkimuksia, mainosyhtiöitä, suoratoistostudioita jne.

Siellä on myös tehdasrakennus, jossa on pukuhuone, näyttelijä -aula ja taidekurssin koulutusluokka.

Puiston alkuperäinen esityskeskus ei vain säilytetty, mutta Dongfang Zhenghuo lisäsi myös laitteistoinvestointeja ja päivitti laitteita, kuten ääntä ylimmälle tasolle. ”Suorita laukut.”

Nykyään monet esitykset, jotka ovat hiukan suurempia kuin liveHouse, mutta eivät pääse stadionien mittakaavaan, on asetettu ensimmäistä kertaa itäisten lähiöiden muistiin.Nuoret, jotka rakastavat trendikkäitä musiikkia, ajattelevat myös Dongjiaon muistoa ensimmäistä kertaa.

Juuri täällä on tullut tänne musiikki- ja taiteen ilmapiiriä, ja jotkut musiikkiyritykset ja kulttuuriteollisuusyritykset ovat tulleet tänne.

Esimerkiksi Pekingin draamaesityksiin keskittyvää tähtidraamakylällä on 4 museota itäisissä lähiöissä, jotkut suorittavat lasten draamoja, joitain esityksiä ja erikoistuneita kulttuuri- ja luovia kauppoja.

Puistossa on yli 30 musiikkiesitystä, kuten CGT48 Star Dream Theatre, Music Congress Space jne., Ja ovat järjestäneet lähes 2000 tapahtumaa 3 vuodessa.

Viikoittaiset kulttuurinäyttelytiedot päivitetään tehdasrakennuksen ulkoseinämään toisessa kerroksessa valtavien julisteiden muodossa.

Vierailijat vierailevat East -metrolla muistaakseen, että teollisuuslaitoksen tarjoaman maiseman lisäksi se kokee myös Chengdun musiikkia, luovuutta ja muotikulttuuria.

Tällaisessa esitysilmapiirissä jotkut ihmiset yrittivät avata Tide -tuotemerkin itäisissä lähiöissä, niin monia ensimmäisiä lounaiskauppoja, Chengdu ensimmäisiä myymälöitä ja jopa maan ensimmäinen myymälä.

Itä -lähiöissä on tällä hetkellä lähes 300 kauppaa, joista suurin osa esiteltiin vuonna 2023. Muoto sisältää kansallisen vuoroveden, nopean muodin, musiikin, näyttelyt, draamat, kahvin, ruoan jne.

Populaarikulttuurin ilmapiirissä Guo Chaosta on tullut puiston liiketoiminnan kohokohta.Tästä lähtien itäisissä lähiöissä on yli 30 Tide -tuotemerkkikauppaa, ja jotkut niistä ovat menneet kansainväliseen.Yhdistettynä paikallisen räpparin kanssa kaupungin yötalous on vauras. Verrattuna muihin nettopunaisiin nähtävyyksiin, Itä -lähiöiden muisto korostaa trendikkään kulttuurin tyyliä.

”Kohdeasiakkaamme ovat sukupolvia.”Itse asiassa tämä on totta.Kävellessään puiston muistissa puistosta, katsomalla ympäri, kaikki nuoret miehet ja naiset.

Toimittajien havainnoissa Dongjiao -muisti integroi teollisuuspuistot, kulttuuriesitystilan ja kaupalliset puistot.

Mitä avoimen naapuruston liiketoiminta tarkalleen teki oikein?Se löysi uuden polun, joka sopii paikalliselle kulttuurille.

Tämän artikkelin kirjoittaja: Gong Danyun

Nimike Lähde: Dongjiao Memory Park, josta on näkymät haastateltavalle, jota tarjoavat haastateltavan

You May Also Like

More From Author