Joillakin yrityksillä on tietty vaikutusyrityksen logon kiipeily

2 min read
Toimittajamme Wei Zhezhe
”People’s Daily” (25. huhtikuuta 2024, 11. painos)
”Alueiden väliset oikeudenkäynnit tukivat täysin yhtiön korvauspyyntöä, mikä räjähtää tehokkaasti rikkomuksen rikosoikeudellisiin jäljitelmiin ja suojella yrityksen immateriaalioikeuksia lain mukaisesti.” (jäljempänä nimellä ”Xinjiang Wusu, Xinjiang Wusu Company”) antoi kiitoskirjeen ylimmän kansantuomioistuimelle. People’s Court ja Jiangsun maakunnan ylemmän kansantuomioistuin.
Xinjiang Wusu Company on rekisteröinyt useita tavaramerkkejä, kuten ”Wusu” ja ”Wusu Beer Wusu” vuodesta 2006.Vuodesta 2016 lähtien yritys on käyttänyt punaisia ​​tölkkejä Wusu -olutta 500 ml pakkausta ja koristelua.Pitkän aikavälin jatkuvan käytön ja julkisuuden jälkeen Wusu -oluella on suuri vaikutusvalta kotitalousteollisuudessa, ja se on tunnistettu kuuluisan tuotemerkkituotteena Xinjiangissa ja hyvin tunnettu tavaramerkki Xinjiangissa.USUU -oluttuotteiden parantamisen myötä jotkut yritykset kuitenkin tuottavat ja myyvät loukkaavia tuotteita, jotka jäljittelevät Wusu -olutta ”ottamalla auto” ja ”laakeremerkki”, joka on aiheuttanut väärinkäsityksiä ja sekaannuksia yleisölle, mikä vahingoittaa vakavasti Xinjiang UsUU -yritystä. Korko ja lailliset oikeudet ja edut.
”Vuonna 2020 Nanjing Bird Su Beer Company käytti” Bird Su ”-yrityksen nimi. Yrityksen oikeudet ja edut, Xinjiang Wusu Company haastoi Nanjingin välituomioistuimen.
”” Bird Su ”-olut käyttämä logo verrattuna tapaukseen osallistuvaan rekisteröityyn tavaramerkkiin, nämä kaksi ovat erittäin samanlaisia, muodostaen tavaramerkkien rikkomuksia. Samanaikaisesti Nanjing Bird Su Beer Company ja kolme muuta yritystä toteuttavat yhdessä rikkomuksen ja pitäisi Karhun yhteinen vastuu. ”Keskitason ihmisten tuomioistuimen tuomarin Lu Shanin mukaan” Bird Su ”-olut” Bird Su ”-pakkaukset ja koristelu eroavat tapaukseen osallistuvien punaisten tölkkien.” USU ” on korkea maine ja vaikutusvalta.Molemmat osapuolet kuuluvat teollisuuden kilpailijoille.
”Joillakin laittomilla yrityksillä on viime vuosina tietty hyvin tunnetuille yrityksille tietyn vaikutuksen tavaramerkki, kirjasinkoko ja muut kaupalliset logot, kuten haitallinen rekisteröinti ja käyttö, joka aiheuttaa markkinoiden sekaannusta ja loukkaa laillisia oikeuksia ja Yritysten ja kuluttajien edut. ”Johdannon mukaan kansantuomioistuin noudattaa tiukan suojelun oikeudellista käsitettä ja tiukasti murtautuu haitallisen rekisteröinnin, kiipeilyn ja markkinoiden sekoittamisen loukkaamiseen.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author