Uusi opetussuunnitelma pakolliselle koulutukselle -Uusi opetusmateriaalit -Uusi opetus- ja koulutuskonferenssi

1 min read

Harjoittelu (otettu 19. huhtikuuta).Xinhuanet Yang Yanyu -valokuva

& EMSP; & EMSP; 2 -päiväinen kokous.Oppikirja on tällä hetkellä läpäissyt opetusministeriön opetusmateriaaliohjelman alustavan katsauksen ja katsauksen, ja sen odotetaan tulevan luokkahuoneeseen ensimmäistä kertaa syksyllä.

& EMSP; & EMSP;Pekingin Renai -koulutuksen instituutin puheenjohtaja Zhao Yong esitteli, että tämän ajan valmistetut oppikirjat sopivat paremmin todelliseen opetukseen ja opettajien helppokäyttöiseen. Kokemus ja keskiasteen opettajien professorit.

& EMSP; & EMSP; Benevolentt -version hyväntahtoisen version vakio- ja maantieteelliset oppikirjat, ja heidän suurin osa 3: n sävellyksestä on suunniteltu antamaan konferenssin opettajien sekä tutkijoiden ja opettajien ymmärtämään pakollisen koulutuksen maantieteellisen opetussuunnitelman ja hyväntahtoisuuden maantieteellisen oppikirjan standardit, hyväntahtoisen koulutuksen, maantieteellisen oppikirjo ja voi paremmin soveltaa maantieteellisten oppikirjojen hyväntahtoista versiota myöhemmässä opetustyössä.

& EMSP; & EMSP; ”Koulutus”, ”koulutus”, ”koulutus” ja tulee olemaan teoreettinen tieto ja perinteinen kiinalainen kulttuuri. Ylpeys ja perheen tunteet. Samanaikaisesti suunnittelevat valaistumisen opiskelijoiden esteettisen tietoisuuden kauniilla tyylillä.

& EMSP; on tänä vuonna syksyn lukukauden aikana.

& EMSP; & EMSP; Stentin opettaminen, mutta voi myös tarjota opettajia.

You May Also Like

More From Author