Pekingin koulutustutkimusinstituutti julkaistiin 2024 korkeakoulujen pääaineiden ilmoittautumiskysymyksiä ja vastauksia

Pekingin koulutustutkimusinstituutti julkaisi 8. toukokuuta ilmoittautumiskysymyksen Pekingissä 2024.
1. Kuinka ART -ilmoittautumisen vapaaehtoisten hyväksyminen etukäteen?
Vastaus: Perustutkinto hyväksyttiin taiteelliset vapaaehtoiset perustamaan korkeakoulujen ammattiryhmän vapaaehtoistyöntekijöiksi. ammattiryhmä.Taidekategorian perustutkinto -hyväksyntä on jaettu kahteen vaiheeseen: A ja B, jotka ovat vuorotellen hyväksytty.
(1) Kohde A etukäteen etukäteen, perustaa vapaaehtoinen perustamatta vapaaehtoisia kokoelmaa.College (suuret yhtiöt), jolla on pätevyys taidekoulutesteihin ja joka on hyväksytty oopperan pääsykokeiden tuloksiin, hyväksytään tässä osiossa.
(2) Varhainen taiteen erä perustutkintoa suorittaessa, perustaa 20 rinnakkaista vapaaehtoista ja käyttää taidetta yhtenäisiä tenttipisteitä korkeakouluina (suurten yhtiöiden) myöntämään tässä osiossa.Tämän kappaleen pääsyn jälkeen, jos on vielä olemassa korkeakoulututkintosuunnitelmia, joita ei ole saatu päätökseen, vapaaehtoistyöntekijöitä suoritetaan ja 10 rinnakkaista vapaaehtoista kerätään.
2. Voiko perustutkintoa koskeva kritiikki ja perustutkintoa koskeva hyväksyntä etukäteen, voidaanko tavallisista luokista ilmoittaa samanaikaisesti?
Vastaus: Taidekategorian perustutkinto ja tavallisten luokkien perustutkinto suoritetaan etukäteen samana ajanjaksona.
3. Kuinka perustaa ART -ilmoittautumisen vapaaehtoiset etukäteen (korkea ammatillinen)?
Vastaus: Erikoisuus (korkeampi ammatillinen) hyväksyy taiteen etukäteen ja asettaa yksikön, jossa on yksi pääkoulujen ja yliopistojen pääaine vapaaehtoisyksikkönä, ja asettaa 20 rinnakkaista vapaaehtoista.Tämän kappaleen pääsyn jälkeen, jos on vielä olemassa korkeakoulututkintosuunnitelmia, joita ei ole saatu päätökseen, vapaaehtoistyöntekijöitä suoritetaan ja 10 rinnakkaista vapaaehtoista kerätään.
4. Voiko erikoisuus (korkeampi ammatillinen) kritisoida taidetta ja erikoisuutta (korkeampi ammatillinen koulu) etukäteen, voidaanko yleisiä luokkia ilmoittaa samanaikaisesti?
Vastaus: Erikoisuus (korkeampi ammatillinen) hyväksyy taiteen ja erikoisuuden (korkea ammatillinen) etukäteen pääsyyn samaan ajanjaksoon.
5. Kuinka asentaa ammatillinen single -testit Art -ilmoittautumisen vapaaehtoinen?
Vastaus: Korkeampi ammatillinen yksittäinen testijoukot 2 tilaa vapaaehtoisia, ja jokainen vapaaehtoinen asettaa yhteen korkeakouluun ja 2 suurta yritystä vapaaehtoistyöntekijöiksi.Ehdokkaat voivat täyttää taiteen suurten yhtiöiden vapaaehtoiset tai ammatilliset vapaaehtoiset, ja heidän on täytettävä vaihtoehtoja, kuten korkeakoulujen ammatillisen sopeutumisen noudattaminen ja ovatko he valmiita opiskelemaan.
6. Kuinka laskea kiinalaisten oppituntien pisteet taiteen pääaineilla?
Vastaus: Yliopistojen pääomaryhmien perustutkintoa koskevan tason aikana korkeakoulun pääsykokeen kulttuuriluokan tulokset koostuvat kolmesta yhdistyneestä korkeakoulun pääsykokeesta kiinalaisen, matematiikan ja vieraiden kielten sekä kolmesta valitun lukion akateemisen tason testi -aiheesta, jotka on valittu. Ehdokkaat.
Taide -suurten taiteiden erikoisarvioiden taso (korkea ammatillinen) pääaineiden taso hyväksyy ”yhtenäisen tentin+yleisen lukion ammatillisen pätevyyskokeen” ilmoittautumismallin.Eri suurten yhtiöiden tarpeiden mukaan korkeakoulut ja yliopistot valitaan yleisen lukion akateemisen tason pätevyyskokeiden pätevyydestä useiden suurten yhtiöiden tarpeiden mukaan.
Suurempien ammatillisten tenttien ehdokkaiden taiteen pääaineita saapuessa julkisten kulttuurikurssien tulokset, jotka koostuvat kolmesta kiinan, matematiikan ja vieraiden kielten pisteistä.
7 7
Vastaus: ART -ilmoittautumisen pääsykulttuurikurssien esiintyminen Pekingissä rajattujen taiteen ammattilaisten ilmoittautumistulokset.
8. Kuinka lähettää taiteen vaihe etukäteen?
Vastaus: Ehdokkaiden ilmoittamien taiteen luokan A hyväksymisen aikana ehdokkaiden ilmoittamien vapaaehtoisten mukaan kaikki ehdokkaiden arkistot, jotka täyttävät korkeakoulun pääsykokeen kulttuuriluokan ja ammatilliset tulokset, tarjotaan korkeakouluille ja yliopistoille kerralla.
Taidekoulututkimuksen pääaineenopiskelijakokeet, Ehdokkaiden pääsykoe Culture Class -luokan tulokset saavuttavat yleisen tutkinnon suorittaneen pääsyn valvonta -pisteet, taiteen yhtenäisten tenttien pisteet ovat päteviä ja saavuttavat koulun testitulokset.
Oopperan yhteisen pääsykokeen perustutkintoa koskeva pääopiskelija toteutetaan ehdokkaiden perustutkintoa koskevien pääsypisteiden pätevyyden perusteella yliopiston pääsykokeen kulttuuriluokassa, oopperan yhteiset koetulokset ovat päteviä ja pääsy perustuu ehdokkaisiin ’Vapaaehtoinen ja yhteisen pääsykokeen tulokset.
9. ART: n perustutkinto hyväksyntä etukäteen, miten tiedostot lähetetään portaalissa B?
Vastaus: Kandidaatin premium -erä taiteen erä etukäteen perustuu ”Pisteiden prioriteetin seurauksena vapaaehtoisten” periaatteeseen.Ehdokkaita, jotka ovat päteviä ja epävarmoja korkeakoulun pääsykokeen kulttuuriluokan tuloksista, ja taiteen yhtenäisten tutkimusten tuloksia ei hyväksytä. , yksi -aikatiedostot suoritetaan korkeasta matalaan pisteeseen.Jos korkeakouluilla ja yliopistoilla on erityisvaatimuksia ammatilliselle suoritukselle ja korkeakoulujen pääsykokeille kulttuurikursseille, niitä voidaan käyttää tiedostoolosuhteissa yliopistojen ilmoittamisen jälkeen.Ehdokkaan vapaaehtoisen määräyksen mukaan asiakirja toimitetaan ensimmäiselle ja sillä on suunniteltu saldo.Kun tiedosto on toimitettu, korkeakoulu hyväksytään etukäteen ilmoitetun pääsyperiaatteen mukaisesti.
10. Kuinka laskea kattava pistemäärä, kun perustutkinto -kritiikki hyväksytään etukäteen?Kuinka lähettää tiedostoja samassa tilanteessa?
Vastaus: Kattava subkalsulaatiokaava on:
Perustutkinnon suorittanut kattava pistemäärä = ART UNIED -tutkimustulokset/300 × 750 × 50% + korkeakoulun sisäänpääsykokeen kulttuurikurssit × 50%, ja seurauksena on kokonaisluku neljää taloa ja viisi.
Kun ehdokkaiden lukumäärä, jolla on sama vapaaehtoinen kokonaisvaltainen vapaaehtoinen, on suurempi kuin suunniteltu tasapaino, perustutkinto vertaa taiteellisen korkeakoulun testin, kiinan, matematiikan, vieraiden kielten ja testiaiheiden vuorostaan ​​kokonaispisteitä ja lähettävät tiedostoja korkealle yksilölle Pisteet, kunnes ammatillinen ilmoittautumissuunnitelma on valmis.
11. Kuinka hyväksyä rinnakkaisten vapaaehtoisten taide etukäteen?
Vastaus: Erikoisuus (korkeampi ammatillinen) hyväksyy rinnakkaisen taiteen etukäteen ”Score ensin, vapaaehtoisten” periaatteen mukaisesti.Ehdokkaat, jotka ovat päteviä ja näkymättömiä yliopistojen pääsytutkimuskulttuuriluokan tuloksista ja taidekurssin (oopperan yhteinen tutkimus), ovat kaikki päteviä.Jos korkeakouluilla ja yliopistoilla on erityisvaatimuksia ammatilliselle suoritukselle ja korkeakoulujen pääsykokeille kulttuurikursseille, niitä voidaan käyttää tiedostoolosuhteissa yliopistojen ilmoittamisen jälkeen.Ehdokkaiden on täytettävä korkeakoulujen ja yliopistojen ehdottamien akateemisen tason pätevyystutkimuksen vaatimukset.Yliopiston pääsykokeen kulttuuriluokan ja taiteellisen korkeakoulun pääsykokeen (korkeakoulun (lukion) oopperan yhteisen tutkimuksen) tulosten mukaan korkeista pisteistä syntetisoidut kattavat pisteet on lajiteltu yhden ajan tiedostoille.Kun tiedosto on toimitettu, korkeakoulu hyväksytään etukäteen ilmoitetun pääsyperiaatteen mukaisesti.
12. Kuinka laskea kattava pistemäärä, kun taiteet hyväksytään etukäteen?Kuinka lähettää tiedostoja samassa tilanteessa?
Vastaus: Kattava subkalsulaatiokaava on:
Asiantuntija (korkeampi ammatillinen) kattava pistemäärä = Art Class Test (Opera -yhteinen tutkimus) pisteet/300 × 450 × 50% + korkeakoulun pääsykoe kulttuuriluokan tulokset × 50%, ja seurauksena on neljä taloa ja viisi.
Ehdokkaan vapaaehtoisen määräyksen mukaan asiakirja toimitetaan ensimmäiselle ja sillä on suunniteltu saldo.Kun ehdokkaiden lukumäärä, jolla on sama vapaaehtoinen kattava vapaaehtoinen, on suurempi kuin suunniteltu tasapaino, korkeakoulu (korkea ammatillinen) vertaa taiteellista korkeakoulun pääsykoetta (ooppera, matematiikka ja vieraiden kielten tulokset järjestyksessä. Suorita ammatillinen ilmoittautumissuunnitelma ja Yksittäiset pisteet ovat samat samanaikaisesti.
13. Mitä taiden ammattilaisten ilmoittautumista ei enää tarvitse suorittaa ammatillisia tutkimuksia?
Vastaus: Vuodesta 2024 lähtien taidehistorian teoria, taiden hallinta, aineettomat kulttuuriperintösuojaukset, draamatieteet, elokuvatiede, draama, elokuva- ja televisiokirjallisuus, radio- ja televisioohjaaja, elokuva- ja televisiotekniikka sekä muut yleiset perustutkintoa suorittavat suuret, digitaalinen radio- ja televisiotekniikka , Elokuva- ja televisio -ohjaaja, All -media -uutisten editointi ja tuotanto sekä muut taiden korkean ammatillisen suurten yhtiöiden ja kiinalaisten etnisten vähemmistöjen kielen ja kulttuurin, radio- ja televisio -ohjelmien tuotannon, digitaalisen radio- ja televisiotekniikan, elokuva- ja televisio -ohjaaja, uutisten editointi ja tuotanto, elokuva, elokuva ja televisiotuotannon hallinta, elokuvan ja televisio -multimediatekniikka, elokuva- ja televisiovalaistus, elokuva- ja televisiovalaistustekniikka ja taide, audiovisuaalinen tekniikka, media ja toiminnot, suoraa lähetystä ja käyttöä, viestintää ja suunnittelua, All -Media Advertising Planning and Marketing Specialty Specialty Majors , ei enää käytä ammatillisia tenttituloksia, jotka perustuvat suoraan ehdokkaiden korkeakoulujen pääsykokeen kulttuuriluokan tuloksiin, järjestämään yleisen hyväksynnän tai korkeakoulun (korkea ammatillinen) yleinen hyväksyntä huippuosaamisen valitsemiseksi.
14. Voidaanko eri suunnit eri aiheiden välillä tai koehenkilöillä raportoida molemmat?
Vastaus: Kun taiteelliset vapaaehtoistyöraportit, ehdokkaat, jotka ovat saaneet useita ammatillisia aiheita (ohjeet), voivat myös ilmoittaa muista aiheista (ohjeet).
15. Voiko Pekingin taiteen yhtenäinen tutkimuspisteet soveltaa ulkomaisten koulujen muiden kuin koulujen korkeakouluihin ja yliopistoihin?
Vastaus: Kyllä.Taidekorkeakoulut ja yliopistot, jotka eivät järjestä koulutehtäviä erikseen.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author