Monien vuosien hiljaisuuden jälkeen LICUN -liiketoiminta -alueen alkuperäinen "C -asema" aikoi "tulla takaisin" ja aikoo avata elokuun lopussa

3 min read

Shandongin maakunnan suurimpana kaksoismetroalueena, LICUNin kaupallinen alueella on kätevä kuljetus ja tiheä liiketoiminta.

Tällaisessa dynaamisessa liiketoiminta -alueella on ostoskeskus, joka vie liiketoiminta -alueen keskeisen sijainnin, mutta sillä on hämmästyttävä avoin työpaikka ympäri vuoden.

Jingkou Roadilla, Xiangyang Roadilla ja Xiazhuang Roadilla sijaitseva kolmioalue on neliö, joka hävitetään Licangin kaupallisella alueella.Sitä kutsuttiin alun perin Licun Victor Plazaksi. Vike Star Cityn rakentamisen jälkeen sitä kutsutaan enimmäkseen Vieke Star City Plazaksi.Kuten nimestä voi päätellä, tämän liiketoiminta -alueen keskeinen asema on rakentaa Victoria Star Cityn projekti.

Vike Star City kattaa 30 000 neliömetrin pinta -alan, ja sen rakennusalue on 110 000 neliömetriä. elementit.Pohjakerros on kaupunkitason vapaa -ajan aukio.Maanalainen osa esittelee kaksitoista tähdistöelementtiä, avaa neljä aikataulua ja jakaa kaksitoista aluetta.Seitsemän suoran tikkaan ja 8 liukuportaiden kautta maa -alueen maisema on täysin yhteydessä sarjaan rikastuttaakseen kuluttajakokemusta ja hienoa kaupunkielämää.Lisäksi projekti on varustettu kahdella kerroksella 5G -älykästä pysäköintitilaa, joka suunnittelee yli 1000 tavanomaista pysäköintipaikkaa ja yli 500 kolmen ulottuvuuden pysäköintipaikkaa kuluttajien pysäköintitarpeiden tyydyttämiseksi.

Julkisten raporttien mukaan vuodesta 2009 Victoria -ryhmä on alkanut rakentaa maanalaisen Victoria Plazan projektin Licun Plazassa. .

Se näyttää kaikki valmiilta, mutta epidemialla on suuri vaikutus siihen.Toisaalta sijoitusten edistäminen on heikko, ja kauppiaiden lukumäärä ei ole riittävä.Toisaalta yrityspiirin muoto itsessään on suhteellisen täydellinen.Jos kauppiaat asettuvat vähemmän, he eivät voi muodostaa ”ilmastoa”, joka houkuttelee asiakkaita. jotta se ei voi selviytyä.

Seurauksena on, että muutama vuosi sitten Victoria Star Cityn uutiset paljastuivat paljon. Tuken alusta, pohjimmiltaan ilman muotoja, Vike Star City katosi ihmisten silmissä.

Kaukana epidemiasta ihmisten silmien uutiset tulivat -16. iltapäivällä, Victoria Star City -kauppiaiden edistämiskonferenssi ja Tod Metro Business Summit -foorumi pidettiin Blue Ocean -hotellissa.Ylennyskokouksessa LICUN -kaupallinen piiri paransi erityisluokan ja Kiinan kaupallisen kiinteistövälityskomitean ja Kiinan tavaratalon kaupallisen yhdistyksen työtä allekirjoitettuna vastakkaisessa yhteistyössä. Star City.Tulevaisuudessa Vike Star City käyttää kiehtovaa kokemusta, IP+Business and Youth Poweria lisätäkseen uuden liiketoiminnan elinvoimaa LICUN -liiketoiminta -alueelle.

On syytä mainita, että Zhang Xian, yksi Qingdao -kaupan edustajista ja Qingdao Vike -ryhmän puheenjohtaja, sanoi intohimoisesti China Merchants Society -järjestössä: ”Vike Star City metrokaudella olemme täällä!” .

”Victoria Star City sijoittaa uudelleen” Metro Life City, uuden liikenteen kodin ”ja rakentaa metroyrityksen, tavoitteena on lukita” nuori voima ”.Vastuullisen henkilön tulkinnassa on oltava hauskaa liiketoimintaa, nuorekasta liiketoimintaa ja lämpötilateollisuutta, ja sinun on myös tuettava ”liiketoiminta -alueen veljiä”.

Voidaan nähdä, että hän ajatteli koko liiketoiminta -aluetta.Nykyään LICUN -liiketoimintapiiri on suosittu ja energinen, mikä vastaa kauppiaiden kovaa kauppaa, etenkin itsessään on korkea homogeenisuus.

Victoria Star City on suunnitellut, toisin sanoen luottaa sijaintietuun tulevaisuuden liiketoimintamuodon luomiseen.

Erityisesti meidän on luotava tulevaisuuden trendikkäiden kulttuurien maailmankaikkeus, tulemaan sosiaalisen verkostoitumisen kaupunkien uudistaminen, purettava uusia maamerkkejä ja luotava urheiluvesien pelaamisvyöhyke, joka integroi vapaa -ajan, viihteen, vuoroveden, treffit ja rentoutumisen. ”Trendi -dimensioinen uusi kohtaus”, johon mahtuu rikas kahden dimensioinen teema ja rikastuttaa viihdemuotoa nuorille; Katu yhdistää Yuan -maailmankaikkeuden käsite kaupalliseen naapurustoon ja sisällyttää virtuaalisen rauhan ja maailmankaikkeuden käsitteen uuteen kuluttajakenttään. ; Luo retro -tyylinen teema, kulttuurimatkailualue ja ”Living Works”, joka vastaa asiakkaiden jokapäiväistä elämää ja etsiä ulko- ja leirintäalueita. .

Voidaan nähdä, että Victoria Star Cityn uudelleenkäynnistyksen on oltava nuorten kulutuksen ”koti”. Luomalla kahden dimensioinen kokoontumispaikka, se on saavuttanut huomattavan määrän päivittäistä 500 000 ihmistä.

You May Also Like

More From Author