Liiketoiminnan asettelusta tulee?Wang Jianlin, yhtäkkiä ampui!

5 min read

Lähde: Välitys Kiina

  Uusi uutinen tuli Wang Jianlinilta.

  Wang Jianlin lisäsi harvoin ulkoisen sijoituksen, joka herätti huomiota.Tianyancha -sovellus osoittaa, että äskettäin Zhuhai Wanda Ruichi Enterprise Management Co., Ltd. on käynyt läpi teollisuuden ja kaupalliset muutokset. ”) vetäytyi, ja Wang Jianlin lisättiin vasta omaisuuden osakkeenomistajana.On syytä huomata, että Wang Jianlin ei ole lisännyt uusia ulkomaisia ​​sijoitushankkeita monien vuosien ajan. Zhuhai Wanda Ruichi Enterprise Management Co., Ltd.

  Ei kauan sitten Wang Jianlin oli juuri saanut valtavan määrän rahoitusta.Tämän vuoden maaliskuun lopussa Dalian Wanda Commercial Management Group ja Taimeng Investment Group, Lähi -idän Capital Abu Dhabi Investment Bureau, Mubadala Investment Company, Citic Capital ja Ares allekirjoittivat sijoitussopimuksen. Yhteensä 60%osakkeista ja 40%Dalian Wanda -kauppiaista.

  Tällä hetkellä Wandan ”myynti” jatkuu edelleen.Äskettäin Peking Wanda Plaza Industrial Co., Ltd. -yrityksen teollisuus- ja kaupalliset muutokset, entinen kokonaan omistama osakkeenomistaja Dalian Wandan kaupallinen johtoryhmä vetäytyi ja otti Xinhua Insurance ja CICC: n perustamat kiinteistörahastot.On todettu, että Peking Wanda Plaza Industrial Co., Ltd. on Wanda -ryhmän ydin Pekingissäomaisuus, Peking Wanda Plaza B on tai Wanda -ryhmän päämaja.

  Wang Jianlin ampui yhtäkkiä

  Tianyancha -sovellus osoittaa, että äskettäin Zhuhai Wanda Ruichi Enterprise Management Co., Ltd. on muuttanut teollisuutta ja kauppaa.Samanaikaisesti Zhang Jing erosi, kun lakimies, toimitusjohtaja ja johtaja, ja Fu Zhixiao ottivat haltuunsa.

  Tietojen mukaan Zhuhai Wanda Ruichi Enterprise Management Co., Ltd. perustettiin toukokuussa 2023, ja rekisteröity pääoma oli 50 miljoonaa yuania. Palvelut (lukuun ottamatta lisensoituja tietokonsultointipalveluita), kiinteistönhallinta, ei -asuntoautot kiinteistöleasing.

  On syytä mainita, että Wang Jianlinin alaisuudessa oleviin tytäryhtiöihin kuuluvat Dalian Wanda Commercial Management Group, Dalian Wanda Group Co., Ltd., Dalian Hexing Investment Co., Ltd. jne. Sitä ei ole lisätty ulkomaisiin sijoitushankkeisiin monien vuosien ajan .

  Wang Jianlinin äkillinen laukaus on herättänyt suurta huomiota ulkomaailmasta.Koska ennen sitä Wang Jianlinin liiketoimintastrategia on aina ”myynyt” ja laihtua edelleen.

  Jotkut analyytikot huomauttivat, että ottaen huomioon, että ulkomaisten sijoitusten vastapäällinen vastustaja on Dalian Wanda Commercial Management Group, se todennäköisesti on Wang Jianlinin yrityskartan mukauttaminen.

  Äskettäin Peking Wanda Plaza Industrial Co., Ltd. kirjoittanut Xinhua Insurance ja CICC.

  Raportoidaan, että Peking Wanda Plaza Industrial Co., Ltd. on Wanda -ryhmän keskeinen omaisuus Pekingissä, Peking Wanda Plazan lohko B- ja C -omaisuus.Heistä Peking Wanda Plazan lohko B on myös Wanda -ryhmän pääkonttorin sijainti.

  60 miljardia valtavaa rahoitusta

  Ei kauan sitten Wang Jianlin oli juuri saanut valtavan määrän rahoitusta.Analyytikot spekuloivat, että Dalian Wandan kaupallisen johtoryhmän viimeaikaisella tiheällä toiminnalla voi olla tietty suhde tähän valtavaan rahoitukseen.

  Tämän vuoden maaliskuun lopussa Dalian Wanda Commercial Management Group ilmoitti allekirjoittavansa sijoitussopimuksen Taing Investment Groupin, Lähi -idän pääoman Abu Dhabi Investment Bureau, Mubadala Investment Corporationin, Citic Capitalin ja ARES: n kanssa.

  Sopimuksen mukaan edellä mainitut viisi instituutiota ruiskuttaa yhdessä noin 60 miljardia juania injektiossa Dalian Xinda League Business Management Co., Ltd. (jäljempänä nimellä ”Dalian Xinda League Commercial Management”), yhteensä 60%: sta. Osakkeet ja 40%Dalian Wanda -kauppiaista.

  Tianyancha -sovellus osoittaa, että ennen valtavan sijoituksen valmistumista Dalian Xinda -liiton osakkeenomistajaa olivat Dalian Wanda Commercial Management ja Dalian Wanyu Enterprise Management Co., Ltd. vastaavasti.

  Tämän sijoitusmäärän mukaan Dalian New DA League -kaupan hallinnan arvostus on noin 100 miljardia yuania.Uuden kevyen omaisuudenhallintaalustana Wanda -konsernin kaupalliselle hallintasektorille sijoittajilla on suuria toiveita IT: lle.

  Tietojen mukaan Dalian Xinda League Business Management Co., Ltd. perustettiin 12. tammikuuta 2024. Oikeudellinen edustaja on Xiao Guangrui, rekisteröidyn pääoman ollessa 16,2 miljardia yuania.Yhtiö on äskettäin perustettu holdingyhtiö.

  Taimeng ja Dalian Wanda Commercial Management Group ilmoittivat 12. joulukuuta 2023 yhdessä sijoituskehyssopimuksen allekirjoittamisesta Zhuhai Wandan kaupallisen johdon oman pääoman uudelleenjärjestelyn uudelleen.Sopimuksen mukaan Dalian Wanda -kauppiaat vievät 40 prosenttia, ja sijoittajat, kuten Taimeng, omistaa 60 prosenttia.Tämä sijoitus on 12. joulukuuta pidetyn sijoitussopimuksen erityinen sisältö. Markkinat Hanavaikutus takaa sen pitkäaikaisen kehityksen.

  ”Myynti” ei lopu

  Tällä hetkellä Wandan ”myynti” jatkuu edelleen.

  Lukuun ottamatta edellä mainittua Wanda Plazaa, joka vastaa Peking Wanda -teollisuutta, vuodesta 2023 lähtien Wanda on myynyt 11 itsehallintoa Wanda Plazaa, vetäytyen 4 Wanda Plazan kevyestä omaisuuden hallinnasta.

  Omaisuuserän turvallisuuden jatkamisen ja lisäämisen lisäksi Wanda Groupin äskettäinen omaisuuserän siirto on myös strategia, jota Wanda -ryhmä on noudattanut viime vuosina käytännön toimien avulla.Jo vuonna 2015 Wang Jianlin ehdotti muutosstrategiaa ryhmän kevyen omaisuuden kehitysmalliin.

  Light Asset -malli, toisin sanoen Wanda ei tarjoa varoja Wanda Plazan rakentamiseen, vaan se vastaa vain tuotemerkkien, apulaitteiden suunnittelun, rakentamisen ja sijoitusten edistämisen ja hallinnan tuottamisesta.

  Wandan pitkän aikavälin suunnittelun näkökulmasta voimassa olevien varojen vähentäminen voi olla jatkuva prosessi.

  Wanda Plaza- ja myytyihin hotelleihin Wanda jatkaa Wanda -tuotemerkin hallintaa ja säilyttämistä.Tämä on johdonmukaista myös Wandan strategisten tavoitteiden kanssa, joita Wanda toteuttaa.

  On syytä mainita, että Wanda -aukion lisäksi Wanda -ryhmä vetäytyy myös vähitellen hotelleissa ja elokuvissa.

  Wanda -elokuva ilmoitti 16. huhtikuuta, että Peking Wanda Cultural Industry Group Co., Ltd. (viitataan nimellä ”Wanda Cultural Group”) ja Wang Jianlin, jotka siirsivät 20%Peking Wanda Investment Co., Ltd. Wanda Investment ”) ovat vastaavasti suorittaneet teollisuuden ja kaupallisten muutosten rekisteröintimenettelyjen suorittamisen.

  Edellä mainittujen osakkeiden luovutuksensaaja on Shanghai Ruyi Investment Management Co., Ltd. (kutsutaan ”Ruyi Investment”).Yhdessä aikaisemman osakkeiden siirron kanssa ”konfutsianismi” omistaa 100%Wandan sijoituksista.

You May Also Like

More From Author