Lisää 69%kuukausi -kuukaudessa!360 Smart Business Apua dunhuang.com rekisteröinnin kasvun parantamiseksi

5 min read

Tällä hetkellä, kun globaali kauppasijoitukset ovat hidastuneet ja maailman myllerrykset ovat turbulensseja, johtuen levitysyhteyksien vähentämisen ainutlaatuisista eduista, verenkiertokustannusten vähentämisen ja tietoturvan noudattamisen vuoksi, rajat ylittävä E -Commerce on tullut uusi moottori ja uusi kohokohta Globaali taloudellinen kehitys.

IRESearchin tietojen mukaan korkean standardiesteiden ja pitkäaikaisten markkinoiden kertymisen ansiosta rajat ylittävä vienti B2B E -Commerce on aina ollut alan pääasiallinen tekijä, mikä on noin 70 %.Samanaikaisesti viime vuosien nopean kehitysjakson jälkeen Kiinan rajat ylittävän verkkokaupan kasvuvauhti on 16,4%vuodesta 2022-2025. korkealaatuista kehitystä nopeasta kehityksestä.

Teollisuuden kypsyessä vähitellen rajat ylittävä vienti B2B E -Commerce on osoittanut ilmeisiä alueellisia ominaisuuksia ja teollisuuden keskittymistä. Asiakkaiden hankkimisesta, kestävän kehityksen saavuttamisesta on tullut uusi markkinoinnin kasvuongelma ennen heitä.

Tätä varten B2B Cross -bord online -kaupankäyntipalvelu Dunhuang.com ja 360 Smart Commerce ovat käynnistäneet yhteistyön, toivoen laajentavan enemmän asiakkaita hallitsemalla maksukustannuksia ja saavuttavat rekisteröinnin määrän tehokkaan parantamisen markkinoiden parempaan selviytymiseen haasteet.

Vuonna 2004 perustettu Dunhuang.com on Kiinan johtava B2B Cross -Border E -Commerce Online Trading Service Platform ja suurin Kiinan ristikkäinen B2B E -Commerce -alusta Yhdysvaltain markkinoilla.Tällä hetkellä Dunhuang.com -sivustossa on jo yhteensä yli 2,6 miljoonaa rekisteröityä toimittajaa, keskimäärin yli 33 miljoonan online -tuotteen online -tuotteita. Yhteensä yli 77 miljoonaa rekisteröityä ostajaa kattaa 225 maata ja alueita ympärillä maailma.

Dunhuang.com -sivuston kasvutavoitteiden perusteella 360 Smart Commerce on laatinut sen kattavan optimoinnin, laatinut hienostuneen käynnistysstrategian ydinsanan suunnittelulla, jota täydentävät yleiset sanat ja hyödykesanat, ja purettu kolmesta suuresta ulottuvuudesta maan purkamiseksi:

Vakaa kustannus

Syvästi kaivaa virtauspotentiaalia, käynnistysstrategian optimointi

Kustannusten vähentämisen hoito on nykyisen teollisuuden kehityksen painopiste. Dunhuang.com toivoo, että kustannukset eivät vaihtele liikaa verrattuna tähän mennessä.

Aikaisempien käynnistysstrategioiden analyysiprosessissa 360 kaupallinen ryhmä havaitsi, että Dunhuang -verkkotilin suunnitelmissa ja ylennysryhmissä on vielä paljon tilaa optimointiin rakenteessa ja luokituksessa. Materiaalit ovat vähentyneet huomattavasti, mikä on tuonut suurta paineita vakaiden rekisteröintien kustannuksiin.

Tätä varten 360 kaupallinen tiimi antaa ehdotuksia Dunhuang.comin suunnittelurakenteesta ja tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Uusi ja vanha suunnitelma.

Samanaikaisesti 360-lautaston Big Data -säätiön ja avainsananalgoritmin etuihin 360 kaupallinen tiimi hyödyntää täysin Feng Wun luovuutta Dunhuang.com-aloitussivulta, materiaaleista, käyttäjän käyttäytymisestä ja käyttäytymisestä ja Muut tiedot, jotka auttoivat Dunhuang.comin päivittämään ja parantamaan Fengwu -materiaalia. Intuitiivisemmilla ja suorilla hakutyyleillä Dunhuang.com -tuotemerkkitiedot näytettiin.

360 Fengwu -tyylinen esimerkki

Uusi Dunhuang.com -sivustossa 360 kaupallisen tiimin moni -strategy -avustus on vähitellen korvannut vanhan tuotemerkkusanasuunnitelman liikenteen, ja päivittäiset rekisteröintikustannukset ylläpidetään merkittävästi merkittävän kasvun lähtökohdassa Rekisteröinnin määrä.

Tarkka asiakashankinta

Löydä korkealaatuista liikennettä ja lisää rekisteröinnin kasvua

Nykyisen kilpailun aikakaudella tuotemerkit ovat korvanneet laajan kasvun hienostuneiden toimintojen kanssa asiakkaiden mukaisesti.

Aikaisempien rekisteröityjen tiedonkasvustrategioiden kannalta Dunhuang.com -tilin ydinsanasuunnitelman sanasuunnitelma ja päivitetty tiheys, joidenkin kansainvälisten kehittyvien teollisuusalustan sanojen jne. Puuttuminen, rajoitti käyttäjien kasvua Dunhuangissa .com.

Siksi 360 kaupallinen tiimi antaa optimointiehdotuksia ydinsuunnitelmien ja nousevien alustasanojen näkökohdissa.

Laajennuksen kannalta 360 kaupallistaminen tarjoaa sanantuen Dunhuang.com -tilille Dunhuang.com -sivuston tilin ja Dunhuang.com: n sisäisen kysynnän ja B2B -teollisuuden nykyisen analyysin jälkeen. kohdista käyttäjät.

Lisäksi kokonaisliikenne on alhainen, mutta retritys on enimmäkseen brändin puolella sijaitsevan kohderyhmän avainsanat. Kaupallinen ryhmä perustuu Dunhuang -verkon korkeuteen.

360 Pitkän tail -sanan tulosten kuvakkeet

Strategisten optimointien jälkeen dunhuang.com -rekisteröityjen muutostietojen kaksinkertaistui vain kahdessa kuukaudessa, ja se kasvoi 69%kuukauden aikana.

Tuotemerkki

Useita vaikutusmahdollisuuksia, laajentaa meren vaikutusta

Sarja muutoksia markkinoiden sijoitusstrategioihin sen lisäksi, että yrityksen liiketoimintaan on merkittäviä parannuksia, piilotettua positiivista vaikutusta ei voida sivuuttaa: brändin vaikutusvallan laajentaminen.

Tiedot osoittavat, että tuotemerkkipidennysten ja sanojen parantamisen jälkeen Dunhuang.com -tuotemerkin altistumisen altistuminen kahden kuukauden kuluessa on lisääntynyt 39%kuukaudessa.

Tuotemerkkivaikutuksen laajentaminen puolestaan ​​tarjoaa myös vahvaa tukea asiakkaille.Esimerkiksi testaamalla erilaisia ​​tyylejä, 360 kaupallinen tiimi havaitsi, että asiakkaiden rekisteröinti ja bränditoimintojen ja ikkunaresurssien maksaminen on korkea. ideoita.

Vastauksena alan pääydinsanasuunnitelmaan 360 auttoi myös Dunhuang.com -sovellusta huolellisesti Fengwu -tyylin optimoimiseksi, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä hyvin tunnettua sanastoa saavuttaaksesi tarkasti korkean napsautuksen näyttötyylin, josta on tullut myös tehokas keinot tuotemerkin mainostamiseen ja asiakkaiden hankkimiseen.

Samanaikaisesti 360 Fengwu -tyyli voidaan päivittää Dunhuang.com -sivuston virallisella verkkosivustolla, ja viimeistely kosketus on päällekkäin, mikä on kaksinkertaistanut brändin valotuksen ja tuotemerkkityylin napsautukset.

Kahden kuukauden käynnistysstrategian sopeutumisen jälkeen 360 yhden kestävän markkinoinnin ratkaisun avulla Dunhuang.com on nostettu etukäteen. Ensimmäinen mahdollisuus.

Markkinat haasteet 360 jatkaa tuotteiden ja palveluiden optimointia, omaksua AI: n aalto, joka injektoidaan enemmän leikkausrungon tekniikkaa tuotteeseen ja tutkia uutta yhteistyömallia Dunhuang.com: n kanssa. on saavuttanut tasaisen kasvun.

You May Also Like

More From Author