Luo hitaasti liikkuva piiri Dade Liangxing auttaa Sanlitun Business District -päivitystä

Pekingin kaupallinen päivittäinen (toimittaja Liu Zhuolan Wang SIQI) Dade Liangxing ilmoitti 24. huhtikuuta strategisen yhteistyön Sanlitun Streetin kanssa, joka tarjoaa suunnittelun tuotemerkkiinvestointien, rakentamisen ja kaupunkien uusimisen ympärille Sanlitunin päivityksen ja päivittämisen parantamiseksi hitaasti naapurustosta. tehdä julkinen tila ”hidastaa”, ”istu” ja ”rauhoittua”.

On selvää, että tämän yhteistyön kautta Dade Liangxing tarjoaa ehdotuksia kaikkien jalankulkijoiden kadun kauppiaiden liiketoimintatoimintojen, liiketoimintasuunnitelmien ja kaupan suunnittelun kannalta kannustamaan kauppiaita tutkimaan ja kaivaamaan trendikkäitä ja hienoja elämäntapoja. muodostaa ja rakenna ne kaupunkeiksi, joissa on erilaisia ​​funktionaalisia sijainti- ja käyttöaikoja.

Dede Liangxing odottaa suunnittelun ja rakentamisen optimointia Sanlitun Roadin ja Sanlitun -tien kautta Nanlitun Roadissa Sanlitunissa ja Liangma -joen pohjoiseen, auttaen Sanlitun -kaupallista aluetta luomaan hitaan mielenosoituksen ja pyrkivät tulemaan ”kauneimmaksi liiketoimintaan Kauneimman liiketoiminta -alueen piiri ”kaupungin kuudessa alueella.Samanaikaisesti Dade Liangxing aikoo parantaa edelleen liikenneolosuhteita Sanlitunin alueella, estää alueellisen mikrotsirkulaation ja optimoida Sanlitun -liiketoiminta -alueen kokonaisympäristö.

You May Also Like

More From Author