Gansun kymmenen parasta erikoisruokaa, jotka kaikki rakastavat syödä!

Vain kielen kärki Gansussa, ei vain herkullisuutta, vaan myös luonteelle annettuja kunnioitusta ja tunteita.Kielen kärki kääntyy ja milloin Gansu, millaista ruokaa odotat täyttävän nälän?Olemus

01. Lanzhou Qing Tang Beef -nuudeli

Lanzhou Qingshu -nauhoja tunnetaan yleisesti nimellä ”naudanlihan ramen”.Lanzhou -naudanlihan nuudelit perustettiin Guangxu -ajanjakson aikana, ja vanhusten Maluko oli edelläkävijä.Naudanlihan nuudelit ovat hyvin tunnettuja kotona ja ulkomailla tuoreella lihakeitto- ja hienolla kasvojen rakenteella.Lanzhou -naudanlihanuudeleilla on viisi ominaisuutta: yksi Qing (Tang Qing), Erbai (retiisi valkoinen), Sanhong (mausteinen öljypunainen), neljä vihreää (korianterin vihreä) ja viisi keltaista (keltaisia ​​nuudelit).Kasvonuudelit voidaan jakaa tyyppeihin, kuten suureen leveyteen, leveyteen, hienous, kahteen sakkoon, hiuksiin, ruohosipuliin ja muihin tyyppeihin.Nuudelit ovat käsintehtyjä, ja kulho nuudelit voidaan tehdä alle kahdessa minuutissa. Kaada sitten säädetty naudanlihan nuudelikeitto, valkoiset retiisiviipaleet ja säädä punainen pippuriöljy, vihreät valkosipulin taimet ja korianteri.

02. Karitsan pullat

Karitsa on kasvanut raskas, täyteläinen ja paksu lihakeitto.Sen ruoanlaitto tekniset vaatimukset ovat erittäin tiukat, ja keittolihan käsityö on erityisen erityistä.Lihalla keitetty ”toto” on rapea ja makea, eikä keittoa ole hajallaan.Ennen ruokailua ”toto” on tehtävä paloiksi.Mitä pienempi kriketti, sitä parempi, tämä on sekoitettujen makujen helpottaminen.Sitten keitä kokin vieressä.Ravioli -keittäminen kiinnittää huomiota keittoon, mauste on tarkoituksenmukaista, wuhuo keitetään ja ruokakulhoa käytetään vastaamaan alkuperäisen keiton ja tuoksun tuoksun vaatimuksia.Lamb Puff ei vain kiinnitä huomiota ruoanlaittoon, vaan myös ”syö”.On kolme tapaa syödä: Kuiva vaahto, joka vaatii keitetyt raviolit.

03, longxi -pekoni

Longxi Bacon on paikallinen erityistuote Gansussa, jossa on maantieteelliset indikaatiot suojatuotteet.Longxi Bacon Marinates alkoi Qianlong -ajanjaksolla Qing -dynastian.Raaka -aineet valitaan kuudenlaisen vuoristoalueen alueen saniaishamppujen alueista.Villieläintalouden ja liikunnan vuoksi vähärasvaisen lihan osuus on korkea ja herkullinen.Longxi Avenuella kävelemällä pekonipysäki näkyy kaikkialla.Koko keitetyn pekoni -sianlihan iho on asetettu puukoteloon, ja ihon väri on kirkas.Asiakkaan puolella on pekonin leikattu pinta.Se on todella laiha liha ja punainen, ohut, mutta ei polttopuut; rasva on kristallinkirkas kuin Jade, rasva, mutta ei rasvainen.Vaikuttaa siltä, ​​että se on perinne. Jokainen liha, joka myy lihaa, käyttää veitsiä maistaakseen sen vieraille, kun vieraat tulevat.Tyypillisin tapa syödä Longxi -pekonissa on ”Bacon Plus”.

04. Jingning paahdettu kana

Jingingin paahdettu kana, joka tunnetaan myös nimellä Jingingin haudutettu kana, on Jingningin perinteinen kuuluisa ruoka.Se on kaunis, herkullinen, kirkas, ruskea, ruskea punainen, paksu maku, virkistävä ja ei rasvainen, hyvin tunnettu, shaanxi, ning ja muut maakunnat (autonomiset alueet).Tai tielle tai lahjoille sukulaisille ja ystäville, tai ei, se on sekä juhla että kaunis ateria, mutta myös hyvä tuote.Ihmiset kuvaavat ”suitsukkeiden tuhansien mailien päässä, maku tulee kanasta”.

05, panimo iho

Lajit ovat eräänlainen kylmä ruoka, joka on valmistettu jauhoista.Kun teet panimoa ihoa, on lisätä korkealaatuisia jauhoja ja taikinaa, lisätä sitten vettä ja lisätä vähän suolaa ja alkalia, jatka kädet, kaada pestyt nuudelit erityiseen ”panimoon”. Poista se minuutteiksi.

06. Veden pinta

Vettä voidaan käyttää viileisiin juomiin, mutta myös keittoa nuudeleiden syödessä.Yhdessä vihreiden sipulien ja korianterin kanssa.Siksi Lanzhoun, Dingxin, Tianshuin, Linxian ja muiden paikkojen ihmiset haluavat syödä massaa.Vesillä on lämmön puhdistaminen ja lämpöä.Juo kuumassa kesällä kulho massaa tai syö kulho massaa ja tuntuvat heti viileältä ja virkistävältä, mutta myös lievittävät väsymystä ja palauttavat fyysisen voiman.Vesi on tehokas myös tietyissä sairauksissa.Jotkut verenpainetaudin potilaat syövät usein vähän selleri massan, mikä voi vähentää ja vakauttaa verenpainetta.Sanotaan, että maha -suolikanavalla ja virtsajärjestelmällä on myös tietty vaikutus vatsaan ja virtsajärjestelmään.Jotkut sairaalat ovat käyttäneet massaa ja vettä potilaiden hoitoon palovammojen hoitoon.Myös marjan tuotanto on hyvin yksinkertainen.Yleensä selleri, Lotus -kukkakaali, kaali ja muut vihanneslehdet käytetään ainesosina. Keittämisen jälkeen lisää käyminen ”Lyijy”, peitä ruukku potissa ja käytä vaatteita syötäväksi päiväksi.

07, zongzi -nuudelit

Shizi -nuudelit ovat toinen kuuluisa perinteinen pasta Gansussa.Sanotaan, että se kehittyi Tang -dynastian ”pitkäikäisyyden nuudeleista” ja siitä tuli hyvä näköinen ikääntyneille, syntymäpäivälle ja muille vanhusten lomalle, mukaan lukien ”Fushou Yannian”.臊子面 : : 先 用 羊肉 、 黄花 木耳 、 鸡蛋 、 豆腐 、 蒜苗 及 各 种 调料 臊子 ; 再 用 碱水 和面 , 反复 揉搓 , 擀成 均匀 的 面皮 , , 菜刀 切细 , 在 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅 锅Keitä sisälle.Kun syöt, ensin kalanuudelit ja kauha sitten nyytit.Kun keitossa on monia nuudeleita, Sanzi on herkullinen, keittomaku on kuuma ja hapan, nuudelit ovat hoikka ja jänteet ovat kovia ja virkistäviä.

08. Tartu lampaankäyttöön kädessä

Kaikki Gansun osat voivat maistaa herkullisia käsin -lampaanlihaa.Aikaisemmin suurimman osan kadun varrella olevista kioskeista on aina tarttunut siihen käsiinsä.Minun ei tarvitse pitää sitä käsilläni, mutta käytän silti sanaa ”käsi kädessä”.Tartu lampaanlihakseen, jolla on hyvä maku ja rasva ja ohut lammas. Mitä enemmän olen ikimuistoinen.

09, Jingyuan Lamb -liha

Jingyuanin lampaanliha on ainutlaatuinen paikka.Sen ominaisuudet ovat ainutlaatuisia ranta -lammaslajikkeita, ainutlaatuinen kasvuympäristö, ainutlaatuiset käsittelymenetelmät, ainutlaatuinen lääketieteellinen ravitsemusarvo.Jingyuan County kuuluu Yellow River Impact -alueelle, jonka halkaisija on 154 kilometriä, mikä on luonut ainutlaatuisen ilmastoympäristön.Alueella Quwu -vuori, Harbiyama ja Yuntai -vuoret ja vuoret ja vuoret ovat kylmiä. Vuorivuorissa virtaavat.Jingyuan Lamb -liha on suosittu Gansu-, Qinghai- ja muissa paikoissa. , grillaus, hautaus, höyrystys ja muut prosessit.

10. Tiibetin laukku

Kun matkustat Gannan Tiibetin autonomiseen prefektuuriin, sinun on maistettava makuominaisuus, ts. Keräyspussi ja kuvan nimi.Ero tämän kansakunnan nuudelien välillä on käyttää vihreitä nuudelia ihana ja höyryttää sitä naudanlihan ja lampaan täyttämisen kanssa.Nyt valkoisten nuudelien kokoelma on enimmäkseen valkoista, lammas on täytetty ja lisää sitten sopiva määrä lammaslevyöljyä, lisää kastike, kuten vihreä sipuli, soijakastike, monosodiumglutamaatti, pippurikornit ja muut mausteet. se.Kun syöt sitä, sinun on syötävä se, kun se on kuuma.

You May Also Like

More From Author