Pekingin kaupallisen maamerkin odotetaan valmistuvan tässä kuussa, ja 188 000 neliömetrin kaupallista aluetta kasvatetaan tulevaisuudessa.

3 min read

Lähde: Lonely Little Zhi

Market -uutisten mukaan Pekingin Haidian Dayue City -projektin rakentaminen on äskettäin edistynyt.

Haidian Dayue Cityn kaupallisen kompleksin päätyttyä Haidianin pohjoisosan kaupallisia tukipalveluita parannetaan edelleen, mikä ei vain tarjoa parempaa ostosympäristöä pohjoisen alueen asukkaille, vaan tarjoaa myös vahvaa tukea rakentamiselle Zhongguancun Science Cityn pohjoispiiristä.

Samanaikaisesti Haidian Dayue Citystä tulee myös Haidianin pohjoisosan runsain, täydellisin ja suurin kaupallinen kompleksi, joka voi vastata 300 000 asukkaan ja 400 000 asukkaan Pohjois -asukkaan elämään ja henkisiin ja kulttuurisiin tarpeisiin Haidianin pohjoispuolella .

Zhongguancun Science City, Haidian City, Hyattya Cityssä sijaitsevassa ydinmaassa.

Raporttien mukaan Haidian Dayue City aikoo esitellä noin 150, ja brändi, joka saapuu ensimmäistä kertaa Haidianin alueelle.

Maantieteellisen sijainnin suhteen Haidian Dayue City sijaitsee Wangzhuangin ydinalueella, Luoteis -ryhmässä. Yongfeng Roadin länsipuolella sijaitsevassa Yongfengin teollisuustukikohdassa, Daniufang -yhteisön pohjoispuolella, Cofco Dayuecheng Holdings and Northwest Wangzhen ”Yksi kaupunki ja yksi puistoprojekti”.

Haidian Dayue Citystä, jonka rakennusalue on 188 000 neliömetriä, tulee uusi ekologisen ja kulttuurikomposiittiliiketoiminnan maamerkki valmistumisen jälkeen.

On monia hankkeita, kuten Kiinan resurssit onnellisuus Li Runyuan, Zhonghai Fuhua Li, ensimmäinen Tianyue Xishan, Guancheng Datong Baiwangin kartano ja haidian onnellisuus.

Paitsi, että ympäröivällä alueella on myös ylivoimainen.Maan odotetaan suunnittelevan rakennusaluetta 282 900 neliömetriä.

Teollisuuslaitosten suhteen on Zhongguancun nro 1 Yida -ryhmässä ja Zhongguancunin luoteisosan Wangwangin tiede- ja teknologiapuistossa.

Kuljetuksen kannalta etäisyys Pekingin metro -linjan 16 Yongfeng -asemalta on noin 2,2 kilometriä.

On kuitenkin syytä huomata, että suoran linjan etäisyys projektin itäpuolelta on 5 km ultrapolaarisen terveys Hui, joka oli juuri avattu aiemmin.

Pekingin Changpingin Ultra Polar Health Exchange -projekti on noin 460 000 neliömetriä. Siinä on 16 metrin tietty sisäosasukellushalli, iso pumpun tiepuisto, joka on noin 3000 neliömetriä, ja sisä- ja ulkokiipeilykenttiä.Ja Humalan naapurusto 21. alueella on yli 5000 pysäköintipaikkaa.

Peking Chaoji Hei Shenghui käyttää ytimenä ”pan -viihdettä”, integroi nuorten voimaurheilumuotojen etiketin ja rakentaa uuden käsitteellisen kompleksin, joka integroi monipuoliset muodot, kuten toimisto-, vähittäiskauppa-, catering-, trendi -avaruus- ja äärimmäiset urheilulajit.

Tuolloin siellä on kaksi super kaupallista aluetta, joilla on kaksi suoraa etäisyyttä 5 kilometrin päässä Haidianbeista ja Changpingbeistä.

On erityisen syytä huomata, että Pekingin Haidian Dalian City -projektin pohjoispuolella on noin 500 metriä, joka on Pekingin Pekingin palatsimuseon pohjoinen piha -alue.

Pekingin palatsimuseon Pohjois -tuomioistuimen piiri sijaitsee Xiyuhen kylässä, luoteeseen Pekingistä, Xiyuhe -kylästä, luoteeseen Haidianin alueelta.Etelässä oleva vesi pinottiin vuoret pohjoiseen, rakennusalue oli yli 100 000 neliömetriä.

Hankkeen kokonaisarvo on 2,1 miljardia yuania, ja rakennusalue on yli 100 000 neliömetriä.

Pekingissä pidettiin 30. joulukuuta 2022 Palace -museon pohjoistuomioistuimen aloituskokous.Rakennusajan odotetaan olevan kolme vuotta.

You May Also Like

More From Author